Ново начало

IC

27.11.06
21:19

Ето идва новата година и е време да си сменям програмката.Вече сам тренирал 2 месеца активно и сам постигнал добри резултати за това време според мен(качих 1.5см и 4 кг).В понеделник тренирам гърди + бицепс , сряда гръб+трицепс , а петък крака+рамо(давам упражненията си само за рамо).Просто се надявам да ми помогнете как да е усъвършенствам и страшно ви моля  да ми помогнете само за едно нещо.Да ми определите сериите и повторенията на упржненията.Само това :> .Благодаря Ви предварително приятели  :D
Гръб:
1.Гръбни преси
2.Придърпване на скрипец пред гърди
3.Гребане с Дъмбел 3х8
4.Мечка 4х10
Трицепс:
1.Разгъване на дъмбел зад глава
2.Френска преса
3.Кик-бек

Рамо
1.Повдигане ръце напред
2.Въртолет
3.Раменни преси
Гърди
1.Изтласкване на дъмбел от хоризонтален лег(без завъртане)
2.Изтлтласкване на дъмбел от полулег(със завъртане)
3.Изтласкване на щанга от лег
4.Изтласкване на шанга от обратен лег
БИЦЕПС
1.Сгъване от стоеж с крива щанга
2.Концентрично сгъване
3.Последователно сгъване с дъмбел от стоеж

Три серии по 8 - 10 повторения. Не мисля, че са ти нужни повече на тоя етап.

27.11.06
21:39

И аз не виждам нужда от повече. Също така намали упражненията, с 2 месеца стаж са много. Аз с 2 години правех по-малко упражнения. Не видях и нищо за задно рамо.

IC

28.11.06
15:22

Ясно.Благодаря! :) само някакви забележки нямате ли  :?  :) иначе като ги правя първо да почвам от големите мускулни групи(гръб,гърди..) и тогава малките ?Правя за маса

Да, първо големите.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1