Талия-Намаляне

28.11.06
16:44

как да намаля талията с какви упражнения?Знам ,че трябва и диета да сваля мазнините и кардио тренировки ,но по точни упражнения и ако може да ми напишете какво по точно да хапвам(за диетата пиша тук за да не пускам нова тема в другия раздел)

Стажа ми в залата е 8 месеца височина 174 килограми 71 имам доста мазно около талията и корема  :lol:

FI

28.11.06
17:27

[quote author=“J0”]как да намаля талията с какви упражнения?Знам ,че трябва и диета да сваля мазнините и кардио тренировки ,но по точни упражнения и ако може да ми напишете какво по точно да хапвам(за диетата пиша тук за да не пускам нова тема в другия раздел)

Стажа ми в залата е 8 месеца височина 174 килограми 71 имам доста мазно около талията и корема  :lol:

Това:

http://bb-team.org/nutrition/000182.php

С него можеш и да качваш маса сравнително чисто доколкото знам. че като гледам си малко хърбавичък за стандартите тука.

28.11.06
19:02

Това ще го пробвам по нататък защото и аз имам малко мазно по талията.А и не ми се струва хърбавичък за тази восичина кг са добре според мене при положение че има мазно по талията ...След тренировка прави кардио 20 мин някаде или сутрин на гладно което лично на мен по ми допада ....

28.11.06
19:26

аз съм Ендоморф тип и за това имам повече мазно,но мисля , че с кардио тренировки особено лятото трябва да се изчистят паласките  :wink:

Ендоморф

Този тип се характеризира с дебели и силни кости. Закръглените форми и високият процент подкожни мазнини са присъщи за Ендоморфа. Този тип няма проблем с качването на маса, но най-трудно може да постигне релефна мускулатура.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1