Културистът от шоуто на Слави.

30.11.06
08:53

Вчера съвсем случайно гледах шоуто на Слави където гостуваше един професионален културист.Казваше се Патрик .......фамилията не я помня.Каза, че се е състезавал три пъти на една сцена с Рони Кулман и че днес имат някаква пресконференция.В бг  е по повод развиването на собствения си бизнес.Кой от вас го гледа и какво знаете за този човек.

30.11.06
10:34

мисля че работи към MLO. Отпреде изглеждаше много добре, хареса ми. На лявото рамо имаше доста мощни вени :wink: честно казано интелигентен човек ми се струваше.

GO

30.11.06
10:55

вчера съшия прави тренировка в the gym и тои е световен шампион на набба.Нашиа Митко е и по голиам и по качествен от тоя.А колко е седиал до Рони тои си знае:)Рони може да е бил гост позъор.Истинските билдери са в IFBB.

GO

30.11.06
11:00

грешка наистина се е състезавал с Рони в ифбб.През 2003 на гранд при Холандиа и мн добре се е класирал 18 ти

30.11.06
11:07

[quote author=“goldeneagle”]грешка наистина се е състезавал с Рони в ифбб.През 2003 на гранд при Холандиа и мн добре се е класирал 18 ти

:wink: goldeneagle сверявай си информацията по-добре. Поздрави

л.с отдавна не си идвал да тренираш , къде се губиш?

FZ

30.11.06
11:26

Много съжалявам , че съм го изпуснал това шоу.  :cry:

SH

30.11.06
12:08

Не може ли да си го свалим от някаде?Ако някой знае някой сайт откъдето можем да го драпнем да каже, че и аз не го гледах.

по здрави

30.11.06
13:16

Мисля че се казва Патрик Тюн или Тун.Това е човекът закупил акциите на фалиралата вече MLO и сега прави рекламна кампания на фирмата по покана на Карабиберов.Бил е световен шампион в накаква версия /сигурно от 2-3 държави :wink: /.Швейцарец е

Шоуто не беше чак толкова интересно.Слави задаваше въпроси които за обикновенния човек са интересни но за голяма част от посещаващите форума не биха били.

_Z

30.11.06
18:00

Казаха ми че викал че бил натурален. Бахти лъжливия тъпак артик.

30.11.06
18:11

Да и мен ми стана смешно !! :lol:  8)  :D :twisted:  :wink:

DA

30.11.06
18:27

shadow_ мисля че в арена го има

30.11.06
18:33

да това беше май повечко за зрителите-”пир всекидневно хранене само на чисти продукти можеш да направиш тази визия и без стероиди” браво....Иначе беше с мн хубава визия и гледам веселяк човек си падаше...

30.11.06
18:52

откъде да го дръпна тва предаване бе да ева :twisted:

SP

30.11.06
23:12

http://www.neterra.tv/bg/media.php?id=1&bm=2 :wink:

Абе не е казал, че е чист просто каза това което Слави искаше да чуе малко изкриви въпроса и така и не отговори на него конкретно.

01.12.06
10:59

http://standartnews.com/bg/article.php?d=2006-12-01&article=170067

01.12.06
12:03

Е, разбира се, че няма да отговори, че е вземал стероиди. На трениращи хора ще им е ясно, ама за нормалния човек, който си няма понятие от тези неща е по-добре да чуе, че това може да се постигне натурално. Да повярва. Защото иначе, за да прилича на кумира си, ще се метне на разни препарати и ще стане неприятно...

BU

02.12.06
00:46

Рекламно лице е на MLO, но в БГ е по покана на новия вносител на МЛО, а не на Карабиберов - той няма нищо общо с МЛО.

02.12.06
08:19

Тоя доколкото разбрах от тия от моя клас е бил се състезавал 3 пъти на олимпия .... Ама в арената го няма шоуто  :cry:

KO

02.12.06
10:40

Абе що да е невъзможно натурално да се постигне форма. Забелязвам, че в списания като “Мускули и фитнес” почни нищо не се говори за химии. Пише главно за хранене и тренировки. :wink:  :D

02.12.06
10:44

[quote author=“koisymazzz”]Абе що да е невъзможно натурално да се постигне форма. Забелязвам, че в списания като “Мускули и фитнес” почни нищо не се говори за химии. Пише главно за хранене и тренировки. :wink:  :D

олеееее още ли има такива наивници кат тебе ...... тма мускули и фитнес си е комерсиална хартиика да си бършеш г*** с нея  :roll:

02.12.06
11:37

[quote author=“Lucifer_”][quote author=“koisymazzz”]Абе що да е невъзможно натурално да се постигне форма. Забелязвам, че в списания като “Мускули и фитнес” почни нищо не се говори за химии. Пише главно за хранене и тренировки. :wink:  :D

олеееее още ли има такива наивници кат тебе ...... тма мускули и фитнес си е комерсиална хартиика да си бършеш г*** с нея  :roll:

и за бърсане не става, много драска ! :lol:  :twisted:  :roll:  :shock:  :D

BO

02.12.06
19:00

Културистта наистина няма нищо общо с “вносителя” на МЛО Карабиберов.
Тези дни има или имаше представяне на МЛО на някои от кортовете в София.

За съжаление съм в движение и няма да мога да уважа поканата.

Все повече се надявам “качествените” продукти на СНК да започнат да лъсват, както става с продуктите им на МЛО. Хората които са ги ползвали преди време сигурно още помнят как етикетите са разлепяха сами само с поглед :)

FZ

03.12.06
17:06

тоя Патрик Тун ама хич няма начин да е натурален !  8)

JD

04.12.06
05:41

Аз пък да ви кажа, това за мен е абсолютна наглост от  позиция на Патрик да заяви подобно нещо, /Слави го бил питал/ Слави не задава въпроси на гостите си различни от тези които ги е питал 2 4аса по-рано :). Това по-скоро би имало отрицателен ефект от колкото положителен върху нормално културния гражданин, лично наблюдавам в обкръжението ми хора отчаяни от липсата на видим резултат след сериоза работа, които в един момент търсят спасението в разните препарати, точно защото не знаят за какво иде реч..

ZO

05.12.06
20:41

[quote author=“fixer2”][quote author=“Lucifer_”][quote author=“koisymazzz”]Абе що да е невъзможно натурално да се постигне форма. Забелязвам, че в списания като “Мускули и фитнес” почни нищо не се говори за химии. Пише главно за хранене и тренировки. :wink:  :D

и за бърсане не става, много драска ! :lol:  :twisted:  :roll:  :shock:  :D

Еее,хора,по-леко,списанието може и да създава илюзорна представа(че състезател се става и натурално),но всепак има немалко полезни неща в него( и аз ЛИЧНО съм се убедил,че са истина!).

05.12.06
22:49

И все пак никой не даде линк,за да видим аджеба за какво става въпрос?

NE

05.12.06
22:56

http://www.neterra.tv/bg/show.php?id=90&bm=2
Датата, която ви интересува е 29.11.06 г.

ST

05.12.06
23:30

Бях в славия, когато той дойде в залата  :lol:  Ебати дзверо  :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1