29.11.06
20:32
Значи имам едно запитване...Ходя на фитнес 4 пъти седмично като тренирам по следния начин:
1.Гърди и Корем
2.Гръб и трапец
3.Ръце
4.Рамо и крака
Та въпросът ми е следния-тъй като не ми вървят много добре ръцете и искам да увелича техните размери ми казаха да оптам освен 3-те упражнения за всяка МГ да правя и по още едно например с гръб и гърди...това добър вариант ли или ще доведе само до претрениране?
29.11.06
21:35
По - удачно е да пробваш суперсерии.
29.11.06
21:36
По-добре смени упражненията за ръце. За да ги стресираш, даже може всеки път да правиш различни упражнения за тях, само гледаи да са за маса ако това целиш.
[quote author=“Jorku”]По - удачно е да пробваш суперсерии.
Точно пък това е разрешаването на проблема....
Има толкова много похвати които могат да го дръпнат напред
Корлеоне - сигурен ли си че ти изостават ръцете или....
30.11.06
15:33
да напълно АСТОР...смисъл не че са супер развити другите МГ но например виждам прогрес при гърба...но не и при ръцете...и средното рамо
30.11.06
19:02
прави разтваряне за средно рамо от седеш не от стоеж примерно мн добро упражнение.ЗА ръцете мисля че им е нужна повече почивка явно не се възтановяват мн добре
01.12.06
11:07
колко са ти рацете и колко ти е стажа :)
01.12.06
16:11
ми нз колко са ми ръцете...а за стажа почти година...но лятото не ходих на фитнес...
Ако тея дни са ти поредни не им стига почивка. Сложи им един ден пауза. Освен това се увери, че не си въобразяваш, защото хората обикновено си мислят, че ръцете и гърдите им изостават;)
Не слагай повече упражнения, безполезно е.
Освен това се замисли над следното: тялото работи на цикли. Нормално е в един момент дадена МГ да не се развива много, но друга/други да дръпнат. За застой би говорил при липса на прогрес около 3-4 седмици поне.
[quote author=“Don_Korleone”]ми нз колко са ми ръцете...а за стажа почти година...но лятото не ходих на фитнес...
еми сантиметъра и дай резултатите защото е възможно просто да си въобразяваш некви филми
02.12.06
11:34
ми 34-35 см са :oops:
02.12.06
12:31
Кажи си другите мерки+килограмите и ръстта :wink:
02.12.06
12:43
ми на кила съм слаб-75кг...при ръст 190
02.12.06
12:48
При твоя ръст и тия килограми ръцете ти даже са големи....не може да си 15 кила под ръста ти и да очакваш некви баници :wink: ...така де.. дигни до кум 85 кг и съм сигърен че ще се дигнат ръцете значително...
02.12.06
17:12
тежки тренировки + много протеин. тва е универсалната формула
Споко :wink: Трен+Храна+Добавки+Време :wink:
04.12.06
18:15
да момчета...знам за кг и правя всичко което е по силите ми да ги вдигна...принципно ям много но качвам съвсем малко...Мисля обаче че осовният ми проблем се състоеше в това че аз ядях много...но наистина много като количество...но през мн големи интервали...а сега се старая да ям по голямо количество храна...но разделено на повече приеми...през 2-3 часа гледа да хапна нещо-въглехидратче,белтък,ядки...Дори скоро мисля да си направя един режим който ще напиша и тук,за да получа някой препоръки.Благодаря на всички...
ПО-ЗДРАВИ