ръце

29.11.06
20:32

Значи имам едно запитване...Ходя на фитнес 4 пъти седмично като тренирам по следния начин:
1.Гърди и Корем
2.Гръб и трапец
3.Ръце
4.Рамо и крака
Та въпросът ми е следния-тъй като не ми вървят много добре ръцете и искам да увелича техните размери ми казаха да оптам освен 3-те упражнения за всяка МГ да правя и по още едно например с гръб и гърди...това добър вариант ли или ще доведе само до претрениране?

По - удачно е да пробваш суперсерии.

EN

29.11.06
21:36

По-добре смени упражненията за ръце. За да ги стресираш, даже може всеки път да правиш различни упражнения за тях, само гледаи да са за маса ако това целиш.

29.11.06
23:55

[quote author=“Jorku”]По - удачно е да пробваш суперсерии.

Точно пък това е разрешаването на проблема....
Има толкова много похвати които могат да го дръпнат напред
Корлеоне - сигурен ли си че ти изостават ръцете или....

30.11.06
15:33

да напълно АСТОР...смисъл не че са супер развити другите МГ но например виждам прогрес при гърба...но не и при ръцете...и средното рамо

30.11.06
19:02

прави разтваряне за средно рамо от седеш не от стоеж примерно мн добро упражнение.ЗА ръцете мисля че им е нужна повече почивка явно не се възтановяват мн добре

LU

01.12.06
11:07

колко са  ти рацете и колко ти е стажа :)

01.12.06
16:11

ми нз колко са ми ръцете...а за стажа почти година...но лятото не ходих на фитнес...

01.12.06
17:22

Ако тея дни са ти поредни не им стига почивка. Сложи им един ден пауза. Освен това се увери, че не си въобразяваш, защото хората обикновено си мислят, че ръцете и гърдите им изостават;)
Не слагай повече упражнения, безполезно е.
Освен това се замисли над следното: тялото работи на цикли. Нормално е в един момент дадена МГ да не се развива много, но друга/други да дръпнат. За застой би говорил при липса на прогрес около 3-4 седмици поне.

02.12.06
10:36

[quote author=“Don_Korleone”]ми нз колко са ми ръцете...а за стажа почти година...но лятото не ходих на фитнес...

еми сантиметъра и дай резултатите защото е възможно просто да си въобразяваш некви филми

02.12.06
11:34

ми 34-35 см са  :oops:

IN

02.12.06
12:31

Кажи си другите мерки+килограмите и ръстта :wink:

02.12.06
12:43

ми на кила съм слаб-75кг...при ръст 190

IN

02.12.06
12:48

При твоя ръст и тия килограми ръцете ти даже са големи....не може да си 15 кила под ръста ти и да очакваш некви баници  :wink: ...така де.. дигни до кум 85 кг и съм сигърен че ще се дигнат ръцете значително...

FI

02.12.06
17:12

тежки тренировки + много протеин. тва е универсалната формула

02.12.06
17:46

просто има още много да ядеш :)

03.12.06
08:29

[quote author=“Don_Korleone”]ми 34-35 см са  :oops:

Споко  :wink: Трен+Храна+Добавки+Време  :wink:

04.12.06
18:15

да момчета...знам за кг и правя всичко което е по силите ми да ги вдигна...принципно ям много но качвам съвсем малко...Мисля обаче че осовният ми проблем се състоеше в това че аз ядях много...но наистина много като количество...но през мн големи интервали...а сега се старая да ям по голямо количество храна...но разделено на повече приеми...през 2-3 часа гледа да хапна нещо-въглехидратче,белтък,ядки...Дори скоро мисля да си направя един режим който ще напиша и тук,за да получа някой препоръки.Благодаря на всички...

ПО-ЗДРАВИ

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1