04.12.06
20:59
Така хрумна ми една идея или не точно на мен, но 1 инструктур, който познавам ми каза да правя нещо като аеробика в единия ден 30 мин велоаргуметър след тренировка... Да си избера, коя най-малко ме натоварва и след нея да правя това кардио... Та въпроса ми е ще горя ли мазнинки не бързам и по-малко да са няма проблеми, но искам с мускулната маса да не изоставам грам... Има ли такъв вариант или да чакам до пролетта?
04.12.06
21:23
зависи колко си напреднал, колкото по голям ти е стажа толко по трудно става хем да качваш ММ и хем да сваляш мазнини. Едно кардио от 10-15мин след трен ако не са ти много тежки тренировките може да помогне поне да кaчваш само чиста ММ, но и едновременно да сваляш мазнини е много трудно, по-голямо значение в случая има диетата ако постоянно си на много стриктна диета и имаш финанси за качествени добавки не е невъзможно.
04.12.06
23:38
[quote author=“RejiMillar”]зависи колко си напреднал, колкото по голям ти е стажа толко по трудно става хем да качваш ММ и хем да сваляш мазнини. Едно кардио от 10-15мин след трен ако не са ти много тежки тренировките може да помогне поне да кaчваш само чиста ММ, но и едновременно да сваляш мазнини е много трудно, по-голямо значение в случая има диетата ако постоянно си на много стриктна диета и имаш финанси за качествени добавки не е невъзможно.
С две думи да си изчакам пролетта... Май така излиза каквито и неща да мисля... Като цяло съм начинаещ, но нямам възможност за стриктни диети, защото имам малко свободно време и просто няма как...
05.12.06
12:41
Да така е най-добре по принцип или качваш или сваляш
купи си ТЕРМО КОЛАН мен ме поти много и сваля мазнините , носи се докато тренираш :wink:
[quote author=“J0”]купи си ТЕРМО КОЛАН мен ме поти много и сваля мазнините , носи се докато тренираш :wink:
Локално горене няма.
Още по-малко,че като се потиш изкарваш само вода и соли...
05.12.06
20:34
[quote author=“emzo”]И минерали.Кардиото може да ти помогне да не омазняваш много.
Значи да си правя така по 30 мин крадио вело и ще намаля алко мазнините, които се качват, но това няма да въздейства на ММ? Така ли да те разбирам, защото ако е така ми звучи добре :D