05.12.06
03:25
Аз сам у4еник и сега като наблийава зимната ваканция по цял ден 6те сам у нас 6те сам свободен и се 4удих дали не мога да тренирам. Мисля да правя по 500 лицеви опори на ден по 30 прес половин 4ас. Аз по принцип всяка ве4ер пражя 3 серии по 30 не запо4вам сега тренирам и мисля 4е 6те мога се справя. И така като правя по 500 лицеви на ден за 2 седмици искам да се оформя и за сила да ги правя по жилав дастана на няма ли да сваля мускулна маса. Какво 6те ме посаветвате да направя?
Благодаря ви предварително!
05.12.06
07:01
Леко да направип 500. Отначало по полека с бройката, за да не се претовари мускула. След като ще си свободен по цял ден, ако имаш възможност върви в залата и си направи качевствена тренировка.
Ти си решаваш дали искаш да станеш внушителен билдър или монах от Шао-лин. Второто по-ме влече, но само с 500 лицеви на ден няма да минеш :)
[quote author=“Voyager”]Ти си решаваш дали искаш да станеш внушителен билдър или монах от Шао-лин. Второто по-ме влече, но само с 500 лицеви на ден няма да минеш :)
Хъхъ,я направи ти 500 лицеви упори и тогава ми говори :lol:
05.12.06
09:56
как ще ги правиш ? 100 серий по 5 ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Хмм трудма работа но пробваи...а смяташ ли да ходиш в зала или само лицевки ще правиш :roll:
ако имаш лост у вас пробвай 20 лицеви - 10 набирания...така докато станат общо 500 лицеви и 250 набирания. Може да не е подходящо за трупане на маса, но ще станеш много корав...ако изобщо оживееш :lol: (нали дядо ми разправяше, че това, което не ни убива, ни прави по-силни. Е, не съм забелязал да е особено силен, но поне е жив и здрав). Опитай 3 пъти на седмица. И медитирай между сериите :wink:
05.12.06
11:04
За 2 седмици няма да направиш нищо. Това не е спорт в който се става нещо за 2 седмици(даже в никой спорт го няма това). Или си ги прави редовно както си трябва или не се захващай. Да не говорим, че до 500 малко трудно ще ги докараш, а и колкоко повече не означава толкова по - добре.
[quote author=“iceman”]как ще ги правиш ? 100 серий по 5 ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ти па кво спамиш бе,човека е написал,че ще ги прави по 30 като,а като му се повиши издражливостта може и по 50 да почне да прави на серия.Другия път земи прочти кво е писал,а не да се чудиш как да трупаш повече бройки с тъпи мнения :!:
ХаХаХа сигурно ще прави 30 серии по 15
Това е спорт в който се иска постоянство нищо няма да направиш за тези 17 дена......
@Спудер , май ти трябва да четеш внимателно писал е ,че всяка вечер ги прави 3х30 , а сега мисли ваканцията да почва по 500 :wink: и по математика те хванах ,че си слаб 3 умножено по 30 колко прави ? 500 ли ? (Нищо лично)
заначи нисто лошо няма в лицевите да не кажа , че в комбинация с кофички и набиранки не са супер за подържане на форма и сила аз преди половин година може би 7-8 месеца да са еджам правех 20 като хората захжанах се редовно(през ден до отказ 2-3-4 серии) и сега без зала +3 см на ръката и пражя по 40-60 в серия по 5-6 серии така че 500 не е непосилно сега,че всичко над 200 300 за ден е излишно тва си е мое мнение . А да а засто вместо за броика не започнеш като мен да си вдигнеш краката на стол, да пляскаш да си сложиш ръцете на 2 стола и да пускаш по ниско и така да комбинираш.
УСПЕХ
ха ха тва е първия ми пост в вашия форум иначе го следя от давна :D
05.12.06
18:54
[quote author=“bobo_nz”]Аз сам у4еник и сега като наблийава зимната ваканция по цял ден 6те сам у нас 6те сам свободен и се 4удих дали не мога да тренирам. Мисля да правя по 500 лицеви опори на ден по 30 прес половин 4ас. Аз по принцип всяка ве4ер пражя 3 серии по 30 не запо4вам сега тренирам и мисля 4е 6те мога се справя. И така като правя по 500 лицеви на ден за 2 седмици искам да се оформя и за сила да ги правя по жилав дастана на няма ли да сваля мускулна маса. Какво 6те ме посаветвате да направя?
Благодаря ви предварително!
Давай братле, няма да свалиш мускулна маса. Прави си ги спокойно.
Ако няма да влизаш в зала и това е нещо. А нещо е по-добре от нищо ;)
Няма да ти навреди поне, ти ще се занимаваш цял ден с това, а не на един път. Един приятел като реши да си оправя корема прави по същия начин коремни преси в продължение на 2-3 седмици. Така че ефект може да има.
Ама лицеви опори, нещо за корем (крънчове да кажем) и набирания накъде на някой лост на някоя детска площадка е по-добре :)
05.12.06
20:01
който претренира , атрофира :lol:
не е удачно според мен
[quote author=“J0”]
@Спудер , май ти трябва да четеш внимателно писал е ,че всяка вечер ги прави 3х30 , а сега мисли ваканцията да почва по 500 :wink: и по математика те хванах ,че си слаб 3 умножено по 30 колко прави ? 500 ли ? (Нищо лично)
Не ме разбра какво имах в предвив,то е ясно,че със серии по 30 няма как да ги направи точно 500 ма примерно 16 серии по 30=480 повторения,а 17 ще прави 510 :wink:
05.12.06
20:09
Бахти човека! Не усещате ли, че се бъзика с вас, ко му отговаряте. :D :D :D :D
По-добре не стой само в къщи, ами и бягай на окрито. Прави през 2 дена бягане и през 2 лицеви опори. Може и на успередки да тренираш, замисли се дали не може да има разнообразие.
Но принципно 500 опори разделении в отделни части от деня ми се вижда доста неползотворно.