Големи Ръце

03.12.06
15:04

Тренирам от 9 месеца.
Първите 4 месеца трицепса и бицепса ги правех по отделно след това ги почнах заедно.
43см ми е дясната ръка лявата 42 .Но усещам застой кажете какво да променя.
на 3 месеца правя по 1 седмица почивка.

LU

03.12.06
15:20

след 40-42 започва да се качва мн трудно такаче несе знае дали имаш застой
но се пак пробвай суперсерий

FZ

03.12.06
17:16

[quote author=“Maksim”]Тренирам от 9 месеца.
Първите 4 месеца трицепса и бицепса ги правех по отделно след това ги почнах заедно.

за 9 месеца си постигнал доста така че този застой е нещо нормално . сменяй упражнения повторения пробвай с увеличаване на калорийте смени добавкете ако използваш такива  има много начини за преодоляване на застоя !  8)

03.12.06
23:49

Престанете с тия супер серии. Само някой да зацикли с ръцете и веднага супер серии. Със стаж 9 месеца какво очакваш да имаш ръце 55 ?. И тия са ти много. Просто сменяй по често упражненията търси различния стрес- има толкова много начини....

FI

04.12.06
00:00

[quote author=“Maksim”]Тренирам от 9 месеца.

за 9 месеца сравнително чисти ръце 42 неможеш да направиш явно си дебеличък;) еми начина е един my man-здрава тренировка без измислени “фитнес” изпражнения :roll:  :roll:  аа така де упражнения и големи количества протеин.на хранене можеш да усвоиш 50 гр белтък на ден 350-400 гр ако приемаш за 2 месеца ще видиш за какво се разправя в списанията с големите батковци :wink:  НО целата тая работа е свързана с $$$$$$ unfortunately…

04.12.06
16:05

:) за мен ръка на 40 см ,ако е мускул ,е супер... човек не може добезкрай да увелива обема- началото е характерно с бърз растеж,който с продължение на времето отслабва, като накрая едва ли не ще спре...

Аз лично при такава ръка бих поработил здравата за релеф, не знаеш колко отваря оформения мускул- дори и да е доста по-малък  с релефа изглежда супер буртално :) поне така си мисля:)

04.12.06
21:52

Аз лично при такава ръка бих поработил здравата за релеф, не знаеш колко отваря оформения мускул- дори и да е доста по-малък с релефа изглежда супер буртално  поне така си мисля

Замен брутално е да има обем.

Просто сменяй по често упражненията търси различния стрес- има толкова много начини....

Точна за тези начини питам.Правя  5 вида опражнения.И всяка тренировка по различен начин ги комбинирам.
Със дъмбели от стоеж.Със щанга от стоеж.Скотово с дъмбел.Скотово със щанга и концентрично.
Някой ако може да ми каже най- правилния начин по който да ги комбинирам.

Правя си пирамида с 8-10 повторения.По 3 упражнения по 3 Серии.

IC

05.12.06
09:48

може да се стори прекалено но аз правя 4 серий по 10 повторения за ръце ,суперсерийте са добра алтернатива,но както каза Jean ,яко по гот е да имаш релефна ръка даже изглежда по голяма...пък и нали това харесват мацките с уважение към останалия вид билдъри които дигат само аз обем ,но на мен ми харесва релефа повече - вафла ама с фастъци ! 8)

05.12.06
10:49

смяна на реда на упр. тва е,единия път ако правиш едно упр. другия път не го прави поне аз така правя и засега застои няма смисъл за бицепс ако правиш сгъване със щанга го смени със сгъване с дъмбели от стоеж или пък една тренировка упр. само с дъмбели една само с щанга или на машина примерно.А иначе за тия 9месеца е добре но ми се струва че има и бая мазнинка незнам.

05.12.06
11:25

Еми има.
А за до орелефя нужно ли е да правя само определени упражнения които са за релеф.Или е достатъчно да увелича повторенията

05.12.06
12:02

[quote author=“Maksim”]Еми има.
А за до орелефя нужно ли е да правя само определени упражнения които са за релеф.Или е достатъчно да увелича повторенията

За да орелефиш е нужно единствено да свалиш излишните мазнини, което става с диета.

05.12.06
15:28

аффафа бах ве хора как ги праите тез раце за 9 месеца 43 ръка ихииииииии
аз тъка за 1 година едвам 36 ... и сега почва много зар да се качва....

05.12.06
15:39

[quote author=“_FaCe_”]аффафа бах ве хора как ги праите тез раце за 9 месеца 43 ръка ихииииииии

Moйта пък, още преди да започна да тренирам..не съм я мерил, но е била над 36см.
Схващаш ли идеята?  :wink:  :P

05.12.06
15:48

[quote author=“_FaCe_”]аффафа бах ве хора как ги праите тез раце за 9 месеца 43 ръка ихииииииии

Има хора който почват с по-големи ръце от 36

PR

05.12.06
19:17

Смени хвата...  :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1