05.12.06
10:56
До какво би довело ежедневното кардио по 40мин, с ускорено темпо. Стремя се и към отрицателен калорииен баланс и имах доста добри резултати особено в началото, но с настъпване на есента имам чувството, че метаболизма ми се забави /което сигурно е така предвид смяната на сезоните/.
Дали да сменя малко тренировките? За пояснение искам да кажа, че целта е сваляне и само сваляне.
Благодаря! :D
05.12.06
11:00
Ми до сваляне ще си доведе. Не ти ли идва малко множко 7 пъти седмично по 40 минути?
Екстра ми е, дори като пропусна един ден се чувствам кофти
от един момен нататък, тялото се адаптира към тези натоварвания и темповете на сваляне стават все по-малки.няма да е лошо малко да го поизлъжеш - поспри за десетина дена и почвай пак.
а и всеки ден тренировка ...... множко ми се вижда.то и професионалистите сигурно не тренират толкова
05.12.06
14:07
[quote author=“Emilie”]До какво би довело ежедневното кардио по 40мин, с ускорено темпо. Стремя се и към отрицателен калорииен баланс и имах доста добри резултати особено в началото, но с настъпване на есента имам чувството, че метаболизма ми се забави /което сигурно е така предвид смяната на сезоните/.
Дали да сменя малко тренировките? За пояснение искам да кажа, че целта е сваляне и само сваляне.
Благодаря! :D
щом ти доставя удоволствие и имаш сили какъв е проблема. Ако искаш обаче да си пазиш мускулната маса тогава ще се появи проблем.
07.12.06
10:58
само кардио ли правиш?
[quote author=“bgtrener”]само кардио ли правиш?
В повечето случаи само кардио, когато имам време разбирай 3 пъти седмично правя и коремни преси и упражнения за гърди
13.12.06
11:35
[quote author=“Emilie”][quote author=“bgtrener”]само кардио ли правиш?
В повечето случаи само кардио, когато имам време разбирай 3 пъти седмично правя и коремни преси и упражнения за гърди
проблема при тази тренировка е че с времето тялото се нагажда към натоварването и тя започва да е по малко ефективна за горене на калориии. познавам хора които тичат по 5-6 километра всяка сутрини и нямат голям ефект върху тялото, вярно че тренировката не е само за външния вид на тялото, но в повечето случеи това е целта.
тази тренировка е прекрасен начин да се кали характера и да се подържа наистина здраво тяло (говоря за мускулен тонус, сърце и т.н.)