03.12.06
23:27
Здравейте искам да попитам дали може да навреди ако тренирам ( вкъщи ) Вечер към 20:00 . Каква ще е разликата..Благодаря
03.12.06
23:32
няма да ти навреди.разликата е че сутрин не си затормозен от изминалия ден и си свеж и нивото на тестостерон ти е по-високо.а от тренировки в къщи ефект или претренирване не очаквай така че спокоино си прави от сичко до отказ по много серии и не се притеснявай
става по всяко време пич.Аз съм правил вечерни тренировки и някак се чувствах зареден и по силен
Аз както в момента съм 2ра смяна си тренирам от 19,30ч и да ти кажа нямам никакви проблеми
Няма лошо във вечерните тренировки.
Малко си изморен и не може да я направиш така обемна и тежка като една в късната сутрин да речем, но няма лошо. Тренирай си:)
04.12.06
16:57
И аз ги подкрепям. Тренирам към 19:30 и се чувствам добре честно казано. Прибирам се към 18:50, хапвам и 19:30 съм в залата.
на тебе нищо няма да ти стане, ако тренираш вечер. само съседите ти може да мрънкат, че им хлопаш по нощите. :wink:
04.12.06
21:01
И аз тренирам вечер към 19 часа и да ти кажа много странно, но 90% преди тренировка се чувствам супер зареден и надъхан да блъскам яко :? За мен е странно като се има в предвид е*аните дни, които са сега в даскало :evil: ... Но иначе спокойно си тренирай!
05.12.06
11:41
Важното е да имаш желание да тренираш , а кога ще тренираш, не че не е важно но все пак кой когато може и му е удобно тогава ще тренира .
Важното е да се тренира, а не да се оправдаваш ,че нямаш време има ли желание време се намира .
05.12.06
14:05
Познавам хора дето тренират и след 21.00 часа и това не им се е отразило по никакъв начин негативно.
07.12.06
11:10
има и денонощни зали...
по=добре късно отколкото да не тренираш. а и у дома може да се направи страхотна тренировка.
07.12.06
13:51
нищо лошо няма да тренираш по късно по добре от това да не правиш нищо.Само минус е че тялото ти може да е поизморено от деня но въпреки това и аз тренирам много често вечер ако не ми остане време