22.10.06
00:37
това за мен е най-доброто списание за бодибилдинг и се радвам че и в България ще излезе преведено на български сега само незнам кокло бълггарски левчета ще е :roll:
22.10.06
01:26
Дано не е много. Нямах представа, че ще излиза. Дано може да си го позволим повече хора.
Те 90% от статийте в Олимп и М&Ф са copy+paste от Flex ... Дано да не е много скъпо ..
22.10.06
08:48
Ами то тогава трябва да спрат олимп от продажба мускули и фитнес също щото в Флекс ще пише всичко.И 70% ще е реклами.Имам около 7 Amerikanski FLEXA и толковяа Muscle and fitness и само реклами има вътре.
Как така ??? Много реклами ми има в Flex :shock: ??? То и в другите 2 са доста рекламките ама :?
22.10.06
09:20
70% ot страниците на ФЛЕКС са реклами
22.10.06
10:39
В америка е 4 или 5 $ , гледах го на 1 брой.
22.10.06
11:48
Как така ??? Много реклами ми има в Flex :shock: ??? То и в другите 2 са доста рекламките ама :?
Аз имам 1 Флекс само (септ 2005 с Фил Хийт). Списанието беше към 320 страници, а статиите бяха около 40стр. БЕЗ да преувеличавам!
22.10.06
12:52
Аз имам 1 Флекс само (септ 2005 с Фил Хийт). Списанието беше към 320 страници, а статиите бяха около 40стр. БЕЗ да преувеличавам!
TO4HO TAKA E
Лол Бате за 320 страници по малко от 10-15 лева не вервам да е :cry:
22.10.06
18:41
Лол Бате за 320 страници по малко от 10-15 лева не вервам да е :cry:
badi spokoen nqma da bade tolkowa stranici to tuka ispanskiqt flex ne e tolkowa no si ima dosta reklami za tiq stranici sorry za latinicata no kredoryt mi ne raboti :cry: :cry:
22.10.06
19:17
Ама и вие правите еедно сравнение! 330 стртаници и бял лист няма да пуснат, направете си справка с national geographic, cosmopolitan, playboy или което и да е западно, нямат нищо общо, не може да сравнявате американския пазар и промишленост с нашия, все пак рекламата се плаща! Повече от 100тина стр няма да е.
[quote author=“cool_five”]това за мен е най-доброто списание за бодибилдинг и се радвам че и в България ще излезе преведено на български сега само незнам кокло бълггарски левчета ще е :roll:
Списание FLEX на Български в България си имаше още едно време и беше наистина много добро, но спряха да го издават. Предполагам, че сега просто ще продъжат издаването му.
недоумявам как Мускули и Флекс ще се издават от един и същи човек едновременно след като и в двете статиите са 90% еднакви. Все пак М и Ф копира голяма част от материалите си от Флекс. Виждам че по реповете се е появило нова списание за културизъм, вътре имаше доста интересни статии, не съм сигурен за името обаче. струваше 2.90 май
Явно ще трябва да изчакаме да излезе и тогава ще си правим сравненията :wink:
Някой от по-старите билдири няма ли спомени дали не е имало и преди списание на български FLEX ?
Защото в залата ми има залепени някви “Капитан Анаболик” и пише FLEX.
Едит : Тъп съм мамо, видях поста на Чукундур.
28.10.06
12:58
Мен ме радва това че на БГ пазара има толкова много списания вече.Надявам се това да доведе до конкуренция между тях откоето да спечели спорта и феновете му.
28.10.06
15:00
2 списания с почти еднакви статии? Да, вече сме го виждали! “Олимп” и “Айрън Мен”. Каква е идеята? “Олимп” е миналото, с по-ниската цена и пр. То ще бъде наследено от “Айрън Мен” това ще стане, когато хората окончателно се преориентират към по-добрия дизайн, по-гъвкавата структура на изданието, но и към по-модерната от към стил, дизайн и послания реклама. Бе това е като дядо и внуче! :) Това ще се случи и с “Мускули и Фитнес” и “Флекс”. Възможен е, обаче и друг вариант - двете издания съществуват успоредно, но имат различна аудитория. Про/Анти стероидно разделение, малък/голям тираж разделение, и разделение по покупателни способности на читателите.
Има едно нещо, обаче с което издателите целящи да печелят от тираж немогат да се справят, а именно залите да купуват списания и да ги оставят на масите/бровете/другаде за клиентите си... От друга страна, в “Айрън Мен” рекламират същите хора, които рекламират и в “Олимп” понеже собствеността е ясна, тогава за какви приходи от реклама можем да говорим? Прогнозата ми за “Флекс” е скъпо издание с малък тираж - за да го купуват само маниаци и собственици на зали. Мисля, че “Флекс” ще бъде по-либерално за външни реклами, ето защо това че ще бъде четено в клубове от незакупили го потребители, увеличава тиражността на рекламата му. Затова ще има не 70, ами най-малко 70% реклами. Нещо като, четете за фитнес между рекламите ни! :twisted:
[quote author=“topDevil”]Някой от по-старите билдири няма ли спомени дали не е имало и преди списание на български FLEX ?
Защото в залата ми има залепени някви “Капитан Анаболик” и пише FLEX.
Едит : Тъп съм мамо, видях поста на Чукундур.
хаха значи в по старите броеве на Флекс имаше анимационна серия с капитан анаболик, имам няколко броя от 1996 и 1997 и там го има.
30.10.06
19:24
дано да е преведено в оригиналния му вид а не няква българска версия на списанието 8)
2 списания с почти еднакви статии? Да, вече сме го виждали! “Олимп” и “Айрън Мен”. Каква е идеята? “Олимп” е миналото, с по-ниската цена и пр. То ще бъде наследено от “Айрън Мен” това ще стане, когато хората окончателно се преориентират към по-добрия дизайн, по-гъвкавата структура на изданието, но и към по-модерната от към стил, дизайн и послания реклама.
Ako e била такава идеята на издателите по мое мнение не са я постигнали. За залата ми купувах Мускули и фитнес, Олимп и Айрън мен. След като Мускули и фитнес увеличиха обема си на 80 страници спрях да купувам другите. Няма за какво. Клиентите също не ги четат иначе щях да продъла да ги купувам.
дано да е преведено в оригиналния му вид а не няква българска версия на списанието
Дано, ама се съмнявам - плащането на правата е свързано с %-та на преведените страници и съм сигурен, че ще се мине по “тънката тарифа” с минимална преводна част.
Дано не съм прав!
05.12.06
17:15
[quote author=“cool_five”]това за мен е най-доброто списание за бодибилдинг и се радвам че и в България ще излезе преведено на български сега само незнам кокло бълггарски левчета ще е :roll:
Списанието е вече факт цената му е 5 лв
аз само не разбрах как така едновременно е най-доброто, но в същото време само реклами ?
И да ви кажа, че не го видях днес понеже бях решен да си купувам списание
05.12.06
20:33
Истина е,и аз никъде не съм го видял :roll: А страшно много исках да си го взема :cry: :cry: :cry:
06.12.06
11:57
Списанието си го бива.
100 страници е.
Няма много реклами за тези 100 страници има 9-10 реклами , което според мен не е много.
Оформлението на списанието обаче е същото като на списание ” Мускули и фитнес “.
Когато го разглеждаш и четеш имаш чувството че държиш в ръцете си ” Мускули и фитнес “с ново име.
Има доста тренировки , упражнения , програми .
Само не знам Д-р Светомир Хубенов как ще успява да слага различни статии в двете списания .
06.12.06
14:12
Май се оказа, че получихме по стар български обичай Името на едно и съдържанието на друго :( . Вече е ясно, че няма да си го купя - чаках го с нетърпение, като си мислех, че ще е с прилика /макар и минимална/. В крайна сметка се получи, че пихме по една студена вода по думите Ви май се оказа боза.
06.12.06
14:45
Е чак пък боза . :lol:
Хубаво си е списанието .
Тренировките и упражненията в него могът да бъдат от полза на много хора .
06.12.06
15:15
[quote author=“BIG PICHAGA”]Е чак пък боза . :lol:
Хубаво си е списанието .
Тренировките и упражненията в него могът да бъдат от полза на много хора .
Казвам това сравнявайки го с оригинала, а не с Мускули и фитнес, Айрън мен или Олимп сравнявам оригинала с това което излиза на български.
16.12.06
17:58
С две ръце съм за повече списания на БГ. Има само едно лошо всички са до болка обвързани с определени добавки, и не мислят много за съдържанието.
До преди купувах Мускули и Фитнес заради по-малките финансови възможности на Хубенов и стремежа му да компенсира това с донякъде кчествени материали.
Сръвнете последните 10 броя на кое да е списание и кажете дали има нещо което може да еот полза за един трениращ човек (без начинаещите). Да не говорим че са толкова идентични.
Истината е в интернет и големите световни форуми - така че учете английйски :)
Поразгледах го малко и нищо интересно не открих, единствено онова за различните зали по света ми беше малко интересно. На М&Ф единствено му харесвам това, че често има интервюта с интересни личности и репортажи и снимки от състезания, които не се появяват из интернет. Иначе статиите са си гола вода - “Как да пораснем с претрениране”, “Как да отслабнем с преяждане” и т.н. :lol: В нашата зала носят само М&Ф и почти никой не го поглежда, но като докараха веднъж 4 броя на плейбой постоянно имаше кой да ги разглежда, не можех да се докопам до тях, въпреки че бяха от 2002г. :D :lol:
Някой има ли идея къде се продава това списание?
Обиколих всички (почти) будки из центъра и Красно село и нулев успех. На три места “свърши”, на останалите - не са го чували.
Ако някой знае къде го има, нека да пише.
Благодаря!
аз го виждам всеки ден като тръгвам за училище при бутката на моста до кв Захарна Фабрика
[quote author=“mitaka101”]Някой има ли идея къде се продава това списание?
Обиколих всички (почти) будки из центъра и Красно село и нулев успех. На три места “свърши”, на останалите - не са го чували.
Ако някой знае къде го има, нека да пише.
Благодаря!
Аз си го купих от 1 бутка малко над хотел Принцес след централна гара
27.12.06
15:16
много яко списание FLEX най- доброто на БГ. пазара ! :P
01.02.07
20:27
много ми хареса новия брой браво наистина полезно и интересно списание особенно за начинаещи културисти като мен :shock: