на 1 декември 1-ят брой на СП. FLEX в България на български!

22.10.06
00:37

това за мен е най-доброто списание за бодибилдинг и се радвам че и  в България ще излезе преведено на български сега само незнам кокло бълггарски левчета ще е :roll:

Дано не е много. Нямах представа, че ще излиза. Дано може да си го позволим повече хора.

22.10.06
08:27

Те 90% от статийте в Олимп и М&Ф са copy+paste от Flex ...  Дано да не е много скъпо ..

22.10.06
08:30

Споко няма да го сложат повече от 5 лв щото никои няма да си го купува! ;)

IV

22.10.06
08:48

Ами то тогава трябва да спрат олимп от продажба мускули и фитнес също щото в Флекс ще пише всичко.И 70% ще е реклами.Имам около 7 Amerikanski FLEXA и толковяа Muscle and fitness и само реклами има вътре.

22.10.06
08:51

[quote author=“ivaivalito”]Ами то тогава трябва да спрат олимп от продажба мускули и фитнес също щото в Флекс ще пише всичко.И 70% ще е реклами.Имам около 7 Amerikanski FLEXA и толковяа Muscle and fitness и само реклами има вътре.

Как така ??? Много реклами ми има в Flex :shock: ??? То и в другите 2 са доста рекламките ама  :?

IV

22.10.06
09:20

70% ot страниците на ФЛЕКС са реклами

_Z

22.10.06
10:39

В америка е 4 или 5 $ , гледах го на 1 брой.

[quote author=“TREVATA”][quote author=“ivaivalito”]Ами то тогава трябва да спрат олимп от продажба мускули и фитнес също щото в Флекс ще пише всичко.И 70% ще е реклами.Имам около 7 Amerikanski FLEXA и толковяа Muscle and fitness и само реклами има вътре.

Как така ??? Много реклами ми има в Flex :shock: ??? То и в другите 2 са доста рекламките ама  :?

Аз имам 1 Флекс само (септ 2005 с Фил Хийт). Списанието беше към 320 страници, а статиите бяха около 40стр. БЕЗ да преувеличавам!

22.10.06
12:52

[quote author=“manson”][quote author=“TREVATA”][quote author=“ivaivalito”]Ами то тогава трябва да спрат олимп от продажба мускули и фитнес също щото в Флекс ще пише всичко.И 70% ще е реклами.Имам около 7 Amerikanski FLEXA и толковяа Muscle and fitness и само реклами има вътре.

Аз имам 1 Флекс само (септ 2005 с Фил Хийт). Списанието беше към 320 страници, а статиите бяха около 40стр. БЕЗ да преувеличавам!

TO4HO TAKA E

22.10.06
15:16

[quote author=“manson”][quote author=“TREVATA”][quote author=“ivaivalito”]Ами то тогава трябва да спрат олимп от продажба мускули и фитнес също щото в Флекс ще пише всичко.И 70% ще е реклами.Имам около 7 Amerikanski FLEXA и толковяа Muscle and fitness и само реклами има вътре.

Лол Бате за 320 страници по малко от 10-15 лева не вервам да е  :cry:

22.10.06
18:41

[quote author=“TREVATA”][quote author=“manson”][quote author=“TREVATA”][quote author=“ivaivalito”]Ами то тогава трябва да спрат олимп от продажба мускули и фитнес също щото в Флекс ще пише всичко.И 70% ще е реклами.Имам около 7 Amerikanski FLEXA и толковяа Muscle and fitness и само реклами има вътре.

Лол Бате за 320 страници по малко от 10-15 лева не вервам да е  :cry:

badi spokoen nqma da bade tolkowa stranici to tuka ispanskiqt flex ne e tolkowa no si ima dosta reklami za tiq stranici   sorry za latinicata no kredoryt mi ne raboti :cry:  :cry:

JD

22.10.06
19:17

Ама и вие правите еедно сравнение! 330 стртаници и бял лист няма да пуснат, направете си справка с national geographic, cosmopolitan, playboy или което и да е  западно, нямат нищо общо, не може да сравнявате американския пазар и промишленост с нашия, все пак рекламата се плаща! Повече от 100тина стр няма да е.

22.10.06
21:33

[quote author=“cool_five”]това за мен е най-доброто списание за бодибилдинг и се радвам че и  в България ще излезе преведено на български сега само незнам кокло бълггарски левчета ще е :roll:

Списание FLEX на Български в България си имаше още едно време и беше наистина много добро, но спряха да го издават. Предполагам, че сега просто ще продъжат издаването му.

22.10.06
22:07

недоумявам как Мускули и Флекс ще се издават от един и същи човек едновременно след като и в двете статиите са 90% еднакви. Все пак М и Ф копира голяма част от материалите си от Флекс. Виждам че по реповете се е появило нова списание за културизъм, вътре имаше доста интересни статии, не съм сигурен за името обаче. струваше 2.90 май

22.10.06
23:39

А колко от тези страници ще са реклама.В западния флекс са доста

28.10.06
08:34

Явно ще трябва да изчакаме да излезе и тогава ще си правим сравненията  :wink:

28.10.06
11:56

Някой от по-старите билдири няма ли спомени дали не е имало и преди списание на български FLEX ?
Защото в залата ми има залепени някви “Капитан Анаболик” и пише FLEX.

Едит : Тъп съм мамо, видях поста на Чукундур.

Мен ме радва това че на БГ пазара има толкова много списания вече.Надявам се това да доведе до конкуренция между тях откоето да спечели спорта и феновете му.

ВН

28.10.06
15:00

2 списания с почти еднакви статии? Да, вече сме го виждали! “Олимп” и “Айрън Мен”. Каква е идеята? “Олимп” е миналото, с по-ниската цена и пр. То ще бъде наследено от “Айрън Мен” това ще стане, когато хората окончателно се преориентират към по-добрия дизайн, по-гъвкавата структура на изданието, но и към по-модерната от към стил, дизайн и послания реклама. Бе това е като дядо и внуче! :) Това ще се случи и с “Мускули и Фитнес” и “Флекс”. Възможен е, обаче и друг вариант - двете издания съществуват успоредно, но имат различна аудитория. Про/Анти стероидно разделение, малък/голям тираж разделение, и разделение по покупателни способности на читателите.

Има едно нещо, обаче с което издателите целящи да печелят от тираж немогат да се справят, а именно залите да купуват списания и да ги оставят на масите/бровете/другаде за клиентите си... От друга страна, в “Айрън Мен” рекламират същите хора, които рекламират и в “Олимп” понеже собствеността е ясна, тогава за какви приходи от реклама можем да говорим? Прогнозата ми за “Флекс” е скъпо издание с малък тираж - за да го купуват само маниаци и собственици на зали. Мисля, че “Флекс” ще бъде по-либерално за външни реклами, ето защо това че ще бъде четено в клубове от незакупили го потребители, увеличава тиражността на рекламата му. Затова ще има не 70, ами най-малко 70% реклами. Нещо като, четете за фитнес между рекламите ни!  :twisted:

28.10.06
16:45

[quote author=“topDevil”]Някой от по-старите билдири няма ли спомени дали не е имало и преди списание на български FLEX ?
Защото в залата ми има залепени някви “Капитан Анаболик” и пише FLEX.

Едит : Тъп съм мамо, видях поста на Чукундур.

хаха значи в по старите броеве на Флекс имаше анимационна серия с капитан анаболик, имам няколко броя от 1996 и 1997 и там го има.

FZ

30.10.06
19:24

дано да е преведено в оригиналния му вид а не  няква българска версия на списанието  8)

30.10.06
23:59

2 списания с почти еднакви статии? Да, вече сме го виждали! “Олимп” и “Айрън Мен”. Каква е идеята? “Олимп” е миналото, с по-ниската цена и пр. То ще бъде наследено от “Айрън Мен” това ще стане, когато хората окончателно се преориентират към по-добрия дизайн, по-гъвкавата структура на изданието, но и към по-модерната от към стил, дизайн и послания реклама.

Ako e била такава идеята на издателите по мое мнение не са я постигнали. За залата ми купувах Мускули и фитнес, Олимп и Айрън мен. След като Мускули и фитнес увеличиха обема си на 80 страници спрях да купувам другите. Няма за какво. Клиентите също не ги четат иначе щях да продъла да ги купувам.

дано да е преведено в оригиналния му вид а не няква българска версия на списанието

Дано, ама се съмнявам - плащането на правата е свързано с %-та на преведените страници и съм сигурен, че ще се мине по “тънката тарифа” с минимална преводна част.
Дано не съм прав!

FZ

05.12.06
17:15

[quote author=“cool_five”]това за мен е най-доброто списание за бодибилдинг и се радвам че и  в България ще излезе преведено на български сега само незнам кокло бълггарски левчета ще е :roll:

Списанието е вече факт  цената му е 5 лв

05.12.06
19:35

аз само не разбрах как така едновременно е най-доброто, но в същото време само реклами ?
И да ви кажа, че  не го видях днес понеже бях решен да си купувам списание

ZO

05.12.06
20:33

Истина е,и аз никъде не съм го видял :roll: А страшно много исках да си го взема :cry:  :cry:  :cry:

FZ

06.12.06
11:57

Списанието си го бива.
100 страници е.
Няма много реклами за тези 100 страници има 9-10 реклами , което според мен не е много.
Оформлението на списанието обаче е същото като на списание ” Мускули и фитнес “.
Когато го разглеждаш и четеш имаш чувството че държиш в ръцете си ” Мускули и фитнес “с ново име.
Има доста тренировки , упражнения , програми .

Само не знам Д-р Светомир Хубенов как ще успява да слага различни статии в двете списания .

HE

06.12.06
14:12

Май се оказа, че получихме по стар български обичай Името на едно и съдържанието на друго  :( . Вече е ясно, че няма да си го купя - чаках го с нетърпение, като си мислех, че ще е с прилика /макар и минимална/. В крайна сметка се получи, че пихме по една студена вода по думите Ви май се оказа боза.

FZ

06.12.06
14:45

Е чак пък боза .  :lol:
Хубаво си е списанието .
Тренировките и упражненията в него могът да бъдат от полза на  много хора .

HE

06.12.06
15:15

[quote author=“BIG PICHAGA”]Е чак пък боза .  :lol:
Хубаво си е списанието .
Тренировките и упражненията в него могът да бъдат от полза на  много хора .

Казвам това сравнявайки го с оригинала, а не с Мускули и фитнес, Айрън мен или Олимп сравнявам оригинала с това което излиза на български.

BO

16.12.06
17:58

С две ръце съм за повече списания на БГ. Има само едно лошо всички са до болка обвързани с определени добавки, и не мислят много за съдържанието.
До преди купувах Мускули и Фитнес заради по-малките финансови възможности на Хубенов и стремежа му да компенсира това с донякъде кчествени материали.

Сръвнете последните 10 броя на кое да е списание и кажете дали има нещо което може да  еот полза за един трениращ човек (без начинаещите). Да не говорим че са толкова идентични.

Истината е в интернет и големите световни форуми - така че учете английйски :)

16.12.06
20:13

Поразгледах го малко и нищо интересно не открих, единствено онова за различните зали по света ми беше малко интересно. На М&Ф единствено му харесвам това, че често има интервюта с интересни личности и репортажи и снимки от състезания, които не се появяват из интернет. Иначе статиите са си гола вода - “Как да пораснем с претрениране”, “Как да отслабнем с преяждане” и т.н. :lol: В нашата зала носят само М&Ф и почти никой не го поглежда, но като докараха веднъж 4 броя на плейбой постоянно имаше кой да ги разглежда, не можех да се докопам до тях, въпреки че бяха от 2002г. :D :lol:

16.12.06
21:49

Някой има ли идея къде се продава това списание?
Обиколих всички (почти) будки из центъра и Красно село и нулев успех. На три места “свърши”, на останалите - не са го чували.
Ако някой знае къде го има, нека да пише.
Благодаря!

16.12.06
23:55

аз го виждам всеки ден като тръгвам за училище при бутката на моста до кв Захарна Фабрика

17.12.06
08:29

[quote author=“mitaka101”]Някой има ли идея къде се продава това списание?
Обиколих всички (почти) будки из центъра и Красно село и нулев успех. На три места “свърши”, на останалите - не са го чували.
Ако някой знае къде го има, нека да пише.
Благодаря!

Аз си го купих от 1 бутка малко над хотел Принцес след централна гара

РО

27.12.06
15:16

много яко списание FLEX най- доброто на БГ. пазара ! :P

КВ

01.02.07
20:27

много ми хареса новия брой браво наистина полезно и интересно списание особенно за начинаещи културисти като мен  :shock:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1