06.12.06
18:55
Начи искам да ви питам какво упражнение да правя за външната част на бицепса в момента отвътре ми изпъква мн яко но можеби щото отвънка имам мазнинки и не иска да изпъква или може би съм правил упражнения само за вътрешната страна.
Кажете ми кво упражнение да правя за външната????????
То не може само външната. А изпъква отвътре, просто защото е там разположен. Отвън има една глава от трицепса и брахиалис. Така че може би е необходимо да пренесеш малко натоварването към брахиалиса - чуков захват в упражненията за бицепс (неутрален, абе все едно се държиш за верикална тръба)
06.12.06
19:04
http://www.bb-team.org/exercise/000045.php
Аз вместо това на картинката мога ли да използвам стол или нещо такова щощо тренирам вкъщи????
И с дъмбел по същия начин ли се прави?
06.12.06
19:06
[quote author=“marzipan”]То не може само външната. А изпъква отвътре, просто защото е там разположен. Отвън има една глава от трицепса и брахиалис. Така че може би е необходимо да пренесеш малко натоварването към брахиалиса - чуков захват в упражненията за бицепс (неутрален, абе все едно се държиш за верикална тръба)
Мн мн не разбрах може ли малко инфо??
Еми погледни в някоя анатомия или в нета какви мускули има по ръката и къде са разположени, и как се казват. Тогава ще разбереш за какво говоря.
А относно скотовото сгъване - може да опиташ да седнеш на леглото, да сложиш облекалката на коленете си така, че столът да е под съответния ъгъл спрямо тялото ти и така да вдигаш. Но им се струва неудобно. Може и в както си е прав стола, ама тогава се скъсава амплитудата много