Вашето мнение

MA

06.12.06
19:09

Здравейте. Аз съм на 16 год. Започнах с Фитнес от скоро около 2 седмици  храна се по 5 пати наден с различни храни ходя 3 пати седмично на фитнес правя кръгова тренировка тежа 55 кг и сам 170 висок ръката ми е 27 см Искам да питам за какъф период ще забележа прогрес и  Възможно ли е да се качат 5 см за 2 месеца ?Ако е възможно каква да ми е тренировката за да стане това .
ПС извиняваите малко за ламерската тема  :shock:

Абсолютно различно е при всеки. Не бързай да качваш. По - бавно - по - качествено. От бързите работи после ще съжаляваш.

06.12.06
19:14

Няма невъзможни неща, нали знаеш, ама 5 см за 2 месеца не е никак малко, даже и в началото. За толкова кратко време е трудно да забележиш особени резултати, то трябва повече време само да научиш кое какво е и как се прави, какво има в тялото ти и как работи то, после да откриеш на теб кое ти действа по-добре...
За 2 месеца може да видиш ефект действително, все пак са ти първите 2 месеца, но по-важно е да действаш правилно.
И ще те посъветвам да не се занимаваш с добавки (били те просто протеин или нещо по-сериозно, да не говорим за стероиди). Независимо, че може би някой ще ти ги препоръча, и че биха могли да ти помогнат да “постигнеш ефект за 2 месеца”, последиците не са добри.

ЕДИТ: Пак се разминахме с няколко минути, ама пак ме изпревари.
Много правилно ти е казал - не бързай, карай спокойно - всичко става. Даже става по-добре като е по-полекичка.

MA

06.12.06
19:20

:roll:

06.12.06
19:24

Всичко си е до човека. Той може би може да го постигне и без протеина. Има хора, които качват много лесно, и такива които не. Ген. Случай. Късмет. Както казах по-горе - няма невъзможни неща. И аз постигнах подобен прогрес в началото на тренировките си - от 23 на 28 за около 2 месеца. Но човек не е само двете ръце. Важно е и другаде, не може да се тренират само ръцете да кажем.

MA

06.12.06
20:22

Значи има надежда за около 6 месеца да направя 35 ръка и обемни рамена и гърди :)

06.12.06
21:57

30 санта буба нещеш ли?Ама аре да те окуража.Има надежда... се пак нал последна умира тя бе :wink:

Петко К - не пиши нищо, ако няма какво да кажеш. Оправи си правописа малко.

06.12.06
22:30

db, да ми беше прочел подписа, за такива като тебе се отнася...вместо да пишеш глупости, още с първото си мнение да се беше информирал малко! :twisted:  :twisted:  :twisted:
@титуляра - да, за 5-6 месеца може да се постигне МНОГО. “Обемни” е малко разтегливо понятие, но може да се развиеш доста сериозно. Само трябва да искаш, след това трябва да четеш, да се информираш, и накрая трябва да си тренираш редовно и както трябва. Прегледай програмите и упражненията на сайта. Погледни по-популярните теми, и там ще намериш доста информация.
УСПЕХ!

[quote author=“db”]30 санта буба нещеш ли?Ама аре да те окуража.Има надежда... се пак нал последна умира тя бе :wink:

що за мнение е тва?

абе ква е тая кръгова тренировка при толкова малък стаж?

07.12.06
19:35

първите месеци ефектът е най-голям давай бавно,бавно.Резултатите няма да закъснеят. И да не качиш толкова колкото си планирал не се отказвай колкото по бавно толкова по ефикасно ......

07.12.06
19:42

marzipan само да те роритам за кви последици говориш от тея ХР добавки , че ми се стори бая .......заплашително направо

07.12.06
20:20

Ами от протеините е лесно да се сдобиеш с гастрит, креатина и л-карнитина ги има в тялото по принцип, така че лично на мен не ми се сртуват много добра идея, а за нещата нагоре, които са в категорията химия не мисля, че има нужда да коментирам - от пълна загуба на всичко като ги спреш, през импотентност, та до напълно съсипан организъм преди да си на 30.

07.12.06
20:32

[quote author=“bgtrener”][quote author=“db”]30 санта буба нещеш ли?Ама аре да те окуража.Има надежда... се пак нал последна умира тя бе :wink:

що за мнение е тва?

абе ква е тая кръгова тренировка при толкова малък стаж?

Кръговата тренировка е възможно най-добрия начин за трениране при абсолютно начинаещи...
Друг е въпроса,че повечето фитнес инструктори направо хвърлят на сплит начинаещите...

MA

07.12.06
21:16

Аз щях да почна с тридневния сплит заначинаещи от саито но се отказах секи казва че е по добре първия месец да тренирам за сичко да вляза малко в ритам пак понататък вече да тренирам отделно
@tagira в какъф смисал бавно, бавно:)

07.12.06
21:18

Кръговата тренировка не е за начинаещи, наи-малкото защото смисъла и е подържането на сравнително висок пулс и повишена консумация на кислород. То тука малко се бъркат, като гледам във форума, кръгова тренировка всеки казва на тренировките за цялото тяло.... При начинаещи изпълнението на упражнения без, или с малка почивка е ненужно....
А това със протеина и гастрита не го разбрах

MA

07.12.06
21:22

x_3_mar e сега се обърках начи не е добре тази кръгова теренировка или по скоро не е добре да тренирам сички МГ  и това с почифката трябва или нетрябва да е кратка

07.12.06
21:38

http://www.bb-team.org/training/000156.php за тази ти говорят всички  :!: 
И аз отначало започнах кото теб на 3 дневен сплит и почти нямах резултати  с тази програмка мога да кажа че  направо имах 2 напредък а и качих доста сила .И все пак ти си с инструктор  което е различно и сам ще решиш виж как си се чувстваш ти
Съвсем в началото си още така че според мен можеш да разбереш как ти се отразява по това доколко ти се подобрява силата и все пак събери още мнения

07.12.06
22:25

[quote author=“malkiqmitkoo”]x_3_mar e сега се обърках начи не е добре тази кръгова теренировка или по скоро не е добре да тренирам сички МГ  и това с почифката трябва или нетрябва да е кратка

Значи виж сега, наи-просто казано——-> тренираи всички мускулни групи в една тренировка, като между упражненията и сериите почиваи ~ 2мин.

MA

07.12.06
23:46

[quote author=“FLY”]http://www.bb-team.org/training/000156.php за тази ти говорят всички  :!: 
И аз отначало започнах кото теб на 3 дневен сплит и почти нямах резултати  с тази програмка мога да кажа че  направо имах 2 напредък а и качих доста сила .И все пак ти си с инструктор  което е различно и сам ще решиш виж как си се чувстваш ти
Съвсем в началото си още така че според мен можеш да разбереш как ти се отразява по това доколко ти се подобрява силата и все пак събери още мнения

това сичкото на сяка тренировка ли да го прая да сменям ли реда на опражненията ?

аз не казвам СПЛИТ !
казах ,че не е подходяща кръговата тренировка за начинаещ. поне по дебелите книги , включая и на Владо Боянов си е дадена една единствена система за начинаещи (разликата е само в ползваните упражнению). а кръговата е при спецялните методи. начинаещия първите месеци се учи да чувства мускулите и упражненията - кръговата ако се прави както трябва ( а тя иначе си има ефекта на нормалната ,че и по -малък) наченаещ не би я издържал.

по едно няма спор от всички автори ,
че се тренира максимум през ден
че се правят всички мускулни групи
че първите месеци се тренира с повече повторения 10-12 (крака - 12-15)
Говорим за наченаещ който за първи път пипа щанга. Голяма част от големите профи билдери казват ,че дори когато почиват повече време е добре да се вработват за месец с система за начинаещи преди да се върнат към старите си тренировки.

08.12.06
14:09

[quote author=“malkiqmitkoo”]Значи има надежда за около 6 месеца да направя 35 ръка и обемни рамена и гърди :)

аз започнах от същото положение- същите килограми,малко по нисък ...ръката предполагам ще стигне 30/31 см и ще спре (като при мен)  тогава почваш добавките  :wink:    не искам да те обезкуражавам но 35цм и с магия няма да ги постигнеш за 6 месеца

MA

08.12.06
16:32

Днес много гадно си натварих рамото и така ме заболя мале сякаш кокала ми излезе от рамото ама така е като бързам с повече кила  :roll:

DU

08.12.06
16:44

[quote author=“Nazgul”][quote author=“malkiqmitkoo”]Значи има надежда за около 6 месеца да направя 35 ръка и обемни рамена и гърди :)

аз започнах от същото положение- същите килограми,малко по нисък ...ръката предполагам ще стигне 30/31 см и ще спре (като при мен)  тогава почваш добавките  :wink:    не искам да те обезкуражавам но 35цм и с магия няма да ги постигнеш за 6 месеца

Зависи всеки различно се развива  :P

09.12.06
20:00

[quote author=“DunevmotorSport”][quote author=“Nazgul”][quote author=“malkiqmitkoo”]Значи има надежда за около 6 месеца да направя 35 ръка и обемни рамена и гърди :)

Зависи всеки различно се развива  :P

така е но като му гледам мерките ... :)  натурално нестава за толкова малко време ...(аз дори за 1 година се съмнявам  :wink:  )

09.12.06
21:26

[quote author=“marzipan”]Ами от протеините е лесно да се сдобиеш с гастрит, креатина и л-карнитина ги има в тялото по принцип, така че лично на мен не ми се сртуват много добра идея, а за нещата нагоре, които са в категорията химия не мисля, че има нужда да коментирам - от пълна загуба на всичко като ги спреш, през импотентност, та до напълно съсипан организъм преди да си на 30.

Искам да ти кажа нещо чувал ли си думата НАТУРАЛНИ някого щото така като гледам маи не.Информираи се малко повече преди да пишеш каквото и да било щот така хората остават с различно впечатление.Тва което си го написал за протеина,креатина,л-карнитина че са вредни и не трябва да се пият ще откриеш нещо ново.То ако те вредят кат напраиш една пирамода МЕТАН примерно и аидееееее..... :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1