Мед???

06.12.06
15:04

Здравейте. Тренирам от година с малки прекъсвания. Целта ми е да сваля няколко килограма и да пооформя релеф. Висок съм 178 см и тежа 87 кг. (бях 95 когато спрях цигарите) Знае ли някой дали мога да закусвам няколко лъжици мед и вода сутрин когато нямам време за нормална закуска? И дали мога да залъгвам глада с по 1 лъжица? Порових из форума и видях че, в меда има доста въглехидрати, но все пак да попитам. Удачно ли е кисело мляко за междинно хранене (10ч или 14-15 ч.).

Благодаря Ви предварително

FI

06.12.06
15:17

[quote author=“Kaloyan11”]Здравейте. Тренирам от година с малки прекъсвания. Целта ми е да сваля няколко килограма и да пооформя релеф. Висок съм 178 см и тежа 87 кг. (бях 95 когато спрях цигарите) Знае ли някой дали мога да закусвам няколко лъжици мед и вода сутрин когато нямам време за нормална закуска? И дали мога да залъгвам глада с по 1 лъжица? Порових из форума и видях че, в меда има доста въглехидрати, но все пак да попитам. Удачно ли е кисело мляко за междинно хранене (10ч или 14-15 ч.).

Благодаря Ви предварително

Ако е една лъжица на ден може, но ако прекаляваш няма да стане. Лично аз предпочитам мед пред захар и подсладители. Просто трябва много да внимаваш за количеството, да не стане обратния ефект на края. Аз го ползвах като ми причернее за сладко.

За киселото мляко, принципно е удачно, ама зависи как ти се отразяват млечните на свалянето.

06.12.06
16:37

и внимавай меда да не е скапано менте.Смисъл има такива.В меда има съставки кадето почти никаде другаде ги няма такаче 1 лъжичка на ден е много хубаво и е полезно.Но не прекалявай ....

06.12.06
19:18

Медът в дози по една лъжичка на ден се води, че повишава имунитета също така. Наистина в него освен въглехидрати има доста неща. Но наистина е важно да не е разтворена захар и оцветител. Трябва да е качествен. Домашен най-добре.
За киселото мляко - да, подходящо е, защото няма вредни неща в него (ако подбереш качествено, че повечето им слагат нишесте), няма много калории, пък засища.

07.12.06
09:13

Благодаря за отговорите. Меда е домашен в това съм сигурен 100%. Друго освен кисело мляко какво мога да хапвам? Вие какво ядете между основните хранения? Плодве?? Мога ли да пия протеинов шейк примерно? По принцип протеина който имам(http://www.nutrim-bg.com/products/product.aspx?pid=32&gid=60) ще помогне ли според Вас за да изгоря малко мазнинки. В смисъл не че той ще ги изгори, но като част от хранителния режим или да замести едно хранене.

FI

07.12.06
15:53

[quote author=“Kaloyan11”]Благодаря за отговорите. Меда е домашен в това съм сигурен 100%. Друго освен кисело мляко какво мога да хапвам? Вие какво ядете между основните хранения? Плодве?? Мога ли да пия протеинов шейк примерно? По принцип протеина който имам(http://www.nutrim-bg.com/products/product.aspx?pid=32&gid=60) ще помогне ли според Вас за да изгоря малко мазнинки. В смисъл не че той ще ги изгори, но като част от хранителния режим или да замести едно хранене.

Между яденетата можеш да вкараш малко ядки, някакъв плод или пък извара.

12.12.06
21:03

Една лъжица мед на гладно сутрин е много полезно да организма.  Мед е калорична храна и на ден по една лижица е нормално(100 гр. е 330 ккал)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1