06.12.06
15:04
Здравейте. Тренирам от година с малки прекъсвания. Целта ми е да сваля няколко килограма и да пооформя релеф. Висок съм 178 см и тежа 87 кг. (бях 95 когато спрях цигарите) Знае ли някой дали мога да закусвам няколко лъжици мед и вода сутрин когато нямам време за нормална закуска? И дали мога да залъгвам глада с по 1 лъжица? Порових из форума и видях че, в меда има доста въглехидрати, но все пак да попитам. Удачно ли е кисело мляко за междинно хранене (10ч или 14-15 ч.).
Благодаря Ви предварително
06.12.06
15:17
[quote author=“Kaloyan11”]Здравейте. Тренирам от година с малки прекъсвания. Целта ми е да сваля няколко килограма и да пооформя релеф. Висок съм 178 см и тежа 87 кг. (бях 95 когато спрях цигарите) Знае ли някой дали мога да закусвам няколко лъжици мед и вода сутрин когато нямам време за нормална закуска? И дали мога да залъгвам глада с по 1 лъжица? Порових из форума и видях че, в меда има доста въглехидрати, но все пак да попитам. Удачно ли е кисело мляко за междинно хранене (10ч или 14-15 ч.).
Благодаря Ви предварително
Ако е една лъжица на ден може, но ако прекаляваш няма да стане. Лично аз предпочитам мед пред захар и подсладители. Просто трябва много да внимаваш за количеството, да не стане обратния ефект на края. Аз го ползвах като ми причернее за сладко.
За киселото мляко, принципно е удачно, ама зависи как ти се отразяват млечните на свалянето.
06.12.06
16:37
и внимавай меда да не е скапано менте.Смисъл има такива.В меда има съставки кадето почти никаде другаде ги няма такаче 1 лъжичка на ден е много хубаво и е полезно.Но не прекалявай ....
Медът в дози по една лъжичка на ден се води, че повишава имунитета също така. Наистина в него освен въглехидрати има доста неща. Но наистина е важно да не е разтворена захар и оцветител. Трябва да е качествен. Домашен най-добре.
За киселото мляко - да, подходящо е, защото няма вредни неща в него (ако подбереш качествено, че повечето им слагат нишесте), няма много калории, пък засища.
Благодаря за отговорите. Меда е домашен в това съм сигурен 100%. Друго освен кисело мляко какво мога да хапвам? Вие какво ядете между основните хранения? Плодве?? Мога ли да пия протеинов шейк примерно? По принцип протеина който имам(http://www.nutrim-bg.com/products/product.aspx?pid=32&gid=60) ще помогне ли според Вас за да изгоря малко мазнинки. В смисъл не че той ще ги изгори, но като част от хранителния режим или да замести едно хранене.
07.12.06
15:53
Между яденетата можеш да вкараш малко ядки, някакъв плод или пък извара.