30.09.06
10:05
Искам да си взема една тениска, от София съм може ли на място?
Браво за идеята и изпълнението . Сега видях темата . Тия мерки са суперсубективни . Какъв размер трябва да поръчам 149 рамене на 136-8 гърди ? Има ли черни ? Можете ли да я пуснете по пощата с наложен платеж за гр.Елхово ?
04.10.06
08:54
здравейте поръчах си тениска,събота пуснах поръчката,никои не се е свързал още с мен,от Варна съм.
04.10.06
19:22
Утре ще ги пускам видял съм поръчките, но имаше малък проблем с пращанията - разбрахме се с фирмата. До два-три дене максимум ще си я получиш. Извинявай за забавянето.
[quote author=“4XL”]Браво за идеята и изпълнението . Сега видях темата . Тия мерки са суперсубективни . Какъв размер трябва да поръчам 149 рамене на 136-8 гърди ? Има ли черни ? Можете ли да я пуснете по пощата с наложен платеж за гр.Елхово ?
Ами най-голямата като размер е XXL. Няма черни само бяли направихме. Може да бъде пусната с куриер, в случай, че ми откажат да доставят до там можем да измислим вариант по пощата да се изпрати.
07.10.06
23:56
получих я,супер е,ще я нося с удоволствие като тренирам :D
Младежи, имам две въпросчета:
1. Има ли още тениски?
2. Ако да - аз съм жена 162 см/85/65 кой размер трябва да си взема?
Мерси :)
08.10.06
19:50
[quote author=“larousse”]Младежи, имам две въпросчета:
1. Има ли още тениски?
Има тениски. Мисля, че S ще ти стане.
[quote author=“head_hunter”][quote author=“larousse”]Младежи, имам две въпросчета:
1. Има ли още тениски?
Има тениски. Мисля, че S ще ти стане.
и аз така ги виждам нещата
10.10.06
00:41
А L или XL има ли? Мисля след около 1-2 седмици да си поръчам още една защото съм много доволен.
11.10.06
20:22
Няма XL за L мисля, че са останали няколко.
Здр аз си поръчах тениска миналата седмица,ама никои нито ми е званял нито нищо
19.10.06
09:23
В събота ще бъдат пустнати - понеделник или вторник я очаквай.
20.10.06
09:17
няма зя кaкво :wink:
29.10.06
20:06
да тениските са пуснати имаше малко объркване на адресите, но вече всичко е наред
Момчета аз пуснах поръчка в сайта на 13ти Ноември а сега е 23ти и никой не ми се е обадил.Да не да има някакъв проблем че съм от Стара Загора
24.11.06
09:12
Коко да си беше написал трите имена а не само Константин - нали се сещаш, че без трите имена няма как да ми приемат поръчката от куриерската фирма - както и да е сметнах поръчката за нереална и за това не е пусната. Ако все още държиш да поръчаш тениска изпрати ми данните си на ЛС и ще ти я изпратя. Принципно няма проблем че си от Стара Загора - изпращал съм до там. В твоята проъчка ставаше въпрос за М размер нали?
05.12.06
14:34
Коко да си беше написал трите имена а не само Константин - нали се сещаш, че без трите имена няма как да ми приемат поръчката от куриерската фирма - както и да е сметнах поръчката за нереална и за това не е пусната. Ако все още държиш да поръчаш тениска изпрати ми данните си на ЛС и ще ти я изпратя. Принципно няма проблем че си от Стара Загора - изпращал съм до там. В твоята проъчка ставаше въпрос за М размер нали?
Има ли още тениски и ако да къде мога да дойда да си я взема?
Жена съм 54 кг 162 см. За S размер ли съм как мислите?
05.12.06
14:50
Мисля, че С размер ще ти стане. Ако си от София имаш два варианта да си получиш тениската:
1. Поръчваш си я през формата за поръчки на сайта /има я и в подписа ми/.
2. Разбираме се къде да се видиме и ти нося тениската лично.
В случай, че си от провинцията ще се наложи да ползваш формата за поръчки на сайта и съответно ще ти бъде доставена от куриерската служба.
05.12.06
14:55
Мисля, че С размер ще ти стане. Ако си от София имаш два варианта да си получиш тениската:
1. Поръчваш си я през формата за поръчки на сайта /има я и в подписа ми/.
2. Разбираме се къде да се видиме и ти нося тениската лично.
В случай, че си от провинцията ще се наложи да ползваш формата за поръчки на сайта и съответно ще ти бъде доставена от куриерската служба.
Ок на 23.12 съм си в София и направо можем да се разберем нещо. Мога ли да си запазя една С, ако са малко тениските? head_hunter аз ще ти пиша на icq най - добре да се разберем нещо, ако нямаш нищо против де. :)
05.12.06
15:28
няма проблем пиши, а иначе ще ти запазя С размер.
Извинявай,ама дали има XL или XXL.Аз все пак съм от София и евентуално как мога да си я взема и цена разбира се
аиде и аз да поръчам 1 че гледам само добри отзиви и от мн време се чуда с какво да тренирам :) малсо ще ме е срам да ходя обаче с нея, таман ще ми дава стимул да продължа
лошото е че съм 2 смяна на училище и бая време няма никои вкъщи затова ако е възможно да пристигне до 12 и нещо в работните дни или някъде по центъра да я взема защото уча баш на Витошка . Иначе за 183-4 см на 70 кг с 103-4 гръдна(обещавам да ги подобра за да не срама саита :oops: ) мисля че М ще ми е добре ,но ме притеснява доставката защото съм сериозен и не искам да стане някъв гаф с приемането . Кажете решение от София съм и съм напълно сериозен
[quote author=“FLY”]но ме притеснява доставката защото съм сериозен и не искам да стане някъв гаф с приемането . Кажете решение от София съм и съм напълно сериозен
Има опция доставка от офис до офис ,това май е най-удобния вариант за теб :wink:
08.12.06
13:22
[quote author=“FLY”]аиде и аз да поръчам 1 че гледам само добри отзиви и от мн време се чуда с какво да тренирам :) малсо ще ме е срам да ходя обаче с нея, таман ще ми дава стимул да продължа
лошото е че съм 2 смяна на училище и бая време няма никои вкъщи затова ако е възможно да пристигне до 12 и нещо в работните дни или някъде по центъра да я взема защото уча баш на Витошка . Иначе за 183-4 см на 70 кг с 103-4 гръдна(обещавам да ги подобра за да не срама саита :oops: ) мисля че М ще ми е добре ,но ме притеснява доставката защото съм сериозен и не искам да стане някъв гаф с приемането . Кажете решение от София съм и съм напълно сериозен
Най-добрия вариант който мога да ти предложа е обаждаш ми се и се разбираме къде да се видим и да ти я донеса.
head _hunter това ме устроива ,става ли само да е през седмицата че тогава съм баш на центъра и по-бързо ще мога да стигна до теб
11.12.06
12:52
Няма проблем звънни един ден по-рано да се разберем със сигурност.
[quote author=“raitchev”]L остана ли?
Останала е само един брой който се обади първи я взима.
ок ще ти се обада само да си ми включат телефона че с тоя Глобул стават някви мизелии :evil:
А момчета да питам , след като се видя , че има огромен интерес , какво ще кажете да пуснете на “пазара” вече и черни или с дълаг ръкав ?
19.12.06
17:39
Аз съм за!!! :)
19.12.06
19:37
Еми аз лично предлагам да направите нещо малко по-мащабно....да направите по-интересни тениски,щото тия белите са някви тъпи....примерно няколко вида тениски с различни картинки или надписи,да ги има в различни цветове и т.н....примерно някъде видях една мн луда тениска-опред някво малко лого или надпис,а отзад един булдог захапал щанга с тежести която се е огънала по средата...много добра беше ама не мога да намеря такава....Аре направете яки тениски и почвам да купувам :lol: :D ,а и много мои приятели търсят такива...
Ей и аз най-накрая се наканих да си я поръчам. Очаквам я с нетърпение. Ще пиша, като я получа.
8) Вече и аз се обзаведох с фанелка. Както си и знаех много е добра. Браво на вас, много съм доволен.
Поздрави
Твърде много е занимавката по изработката и изпращането а и аз и с хънтъра бяхме влезли с личен капитал, който хич не беше малко. Ще мислим какво ще правим занапред.
28.12.06
10:56
За сега не.
Към останалите потребители останали са само “М” размер и то само 4 бр.