04.12.06
14:02
Тази анкета ми хрумна след като за пореден път се убедих, че най-трудно и най-неприятно специално на мен ми е да правя разтваряне на ръцете встрани с дъмбели от наклонено положение за задно рамо, но пусто като няма голям избор на упражнения за него... (А разтваряне от стоеж за средно рамо ми едно от любимите упражнения). Намалил съм килограмите на дъмбелите за това упражнение, но пак ми е някак неприятно самото упражнение. Кажете кои са упражненията които са ви неприятни за изпълнение и трудно успявате да ги правите чисто, дори и като намалите тежестта на уредите за изпълнение?
Френско от лег.
Направо ми разгонва фамилията. :lol:
Странното е, че като го правя прав..не е толкоз гадно.
А как точно го правиш за задното рамо - навеждаш се, на лицев полулег или със сгъване на пейка?
Няма такива, които да считам за особено трудни. Ако видя проблем просто не го правя с непосилни килограми.
Особенно тези за рабо на доста хора могат да се струват ужасни, защото се силят с прекалени килограми. А след време, ако си нанесат травма ще им се видят още по-неприятни. :wink:
04.12.06
16:59
Аз имам само 1 такова упражнение и то е повдигане от лег с тесен хват за трицепс. Може би още преди време не съм схванал техниката и сега ми е доста кофти. Избягвам го.
04.12.06
17:37
Разтваряне на ръцете встрани (Lateral raises) най ми е трудно, иначе не е толкова гадно.
тягата немога да и свикна техниката .... гърба ми неможе да застане прав защото килограмите ме дърпат надоло :roll:
04.12.06
20:05
На мен най-трудни като цяло ми е като цяло рамо да правя каквото и дае. Просто се чуствам някак гадно като го тренирам. А как се прави френско прав?? До сега не съм виждал никои да го изпълнява. Ако може малко инфо?? 10х :o
04.12.06
20:32
всичките упражнения ги правя възможно най-горчиви и неприятни а колкото по трудно ми е едно упражнения,толкова по-голяма е болката от него и толкова повече ми харесва тази болка.each day i train is judgement day :twisted:
04.12.06
20:39
аз най-мраза тягата !
04.12.06
20:42
[quote author=“Dark_Face”]аз най-мраза тягата !
ох на батко тягатаааа :twisted: :twisted:
Определено клека. Ей ако не беше толкова добро упражнение 100 пъти да съм се отказал. Просто с голямо нежелание се завличам до фитнеса в деня за крака като знам какво ме чака. :)
04.12.06
20:54
Френското от лег най-най го мразя :evil: И гледам от седеж да го правя с дъмбели
Раменни преси с щанга - навремето лявото ми рамо излезе от ставата и сега ми е трудно да оставям щангата на стойката.
04.12.06
21:58
Мии май и на мен клека ми е най-неприятен...Абе въобще крака...Много са тежки сериите,направо не мога да си поема въздух след товаявно трябва да се правят суперсерий с пулоувър :lol: )
04.12.06
22:09
Раменни преси с щанга
04.12.06
22:27
Ами какво да ви кажа, аз имам доста упражнения които мразя, но това сигурно е защото не съм усвоил техниката. Такива са тягата, горна лежанка( гърди), и най-неприятното за мен - набиранията, до сега вече 6 месеца не съм успял да се науча да се набирам, правя едно или две максимум и повече не мога, явно не ми се отдават много. Относно краката - супеееееееееееееер яки са всички упражнения - най-силното ми е за прасец - правя почти със собственото си тегло и без да се хваля мога да кажа, че имам доста добре развит прасец. Е това е от мен, извинявам се че малко се отклоних от темата, но и аз искам да се похваля с нещо :) . По-здрави!
04.12.06
23:05
Някои няма ли да каже за френското прав???
04.12.06
23:26
Като ходих на фитнес, най - мразех придърпване на хоризонтален скрипец.
Набиранията са ми кошмар..то не е люлеене на лоста, то не е пръхтене, то не е чудо :)
Нека аз съм най-странният - обикновената, класическа, изтъркана, хоризонтална лежанка... :oops:
05.12.06
16:53
като правя лег толко ме домързява че ми убива хъса за трен
05.12.06
19:24
Избутване от лег с тесен подхват... Няма по не удобно упражнение! Аз и за тва не го правя. А има доса дето си го правят и казват че добре им влияе но или в мене е проблема или е много неудобно!
05.12.06
19:28
Определено тягата.Незнам немога да се нагляся както трябва и много често се нервирам ....
Лега -като доиде Понеделник и стигна до залата направо не ми се влиза ,нз но маи аз нещо не я права както трубва и е ..........голяма мъка
05.12.06
22:48
Едно много странно упражнение, което обаче ми действа много довре и за сила и за маса. Раменна преса на смит машина, хват малко про-широк от раменете и обратен (дланите сочат към мен).
Навиване на тежест за предмишница......навиваш.....спускаш.....болката е непоносима :x
06.12.06
19:00
Хиперекстензиите! Няма подходяща стойка в залата и ги правя на една по-височка лежанка.. направо ми се разгонва фамилията на “семейните скъпоценности”! :lol:
06.12.06
22:57
Тягата ! :x
Абе, преди доста време пак имаше една такава тема, и беше много голяма. Само че нещо не мога да я открия. Ако някой я изрови ще се повеселим доста ;)
И при мен е така ...... Да не ти казвам след пуловера веднага след клека кво стаа
На мене нападите с щанга не ми допадат много. Към края почвам да се клатушкам, а пък и е много изморително. :)
най ама най-много мразя клека !
Ето и защо
значи пълният клек най-добре си го правя ама расте гъза.
Частичният клек се навеждам напред и пак влиза гъза и накрая се не ми се напомпват краката
ПП. Мога да го правя и да не се навеждам ама става с твърде малко кг :(
09.12.06
22:14
тягата но ако я правя кат последно,както и гребането с дъмбел мн го мразя.Както и клека ако го правиш кат хората става мазало