Велоергометър-ръст

Темата е заключена.

09.12.06
21:36

Предполагам Че Тази Тема Е Разисквана много пъти но искам да попитам Велоергометъра може ли да стимолира отделянето на разтежен хормон?

09.12.06
22:34

Не
Не виждам от къде пък ти дойде това  :?

09.12.06
22:48

[quote author=“05203”]Предполагам Че Тази Тема Е Разисквана много пъти но искам да попитам Велоергометъра може ли да стимолира отделянето на разтежен хормон?

Тва каде го прочете.Даи ми пари аз ще кажа как да стимулираш хормона :lol:

09.12.06
23:09

[quote author=“bugatibugati”][quote author=“05203”]Предполагам Че Тази Тема Е Разисквана много пъти но искам да попитам Велоергометъра може ли да стимолира отделянето на разтежен хормон? Тва каде го прочете.Даи ми пари аз ще кажа как да стимулираш хормона :lol:

Кажи пък аз ще “измуфтя” некоя сотинка :)

10.12.06
00:16

[quote author=“05203”][quote author=“bugatibugati”][quote author=“05203”]Предполагам Че Тази Тема Е Разисквана много пъти но искам да попитам Велоергометъра може ли да стимолира отделянето на разтежен хормон? Тва каде го прочете.Даи ми пари аз ще кажа как да стимулираш хормона :lol:

Кажи пък аз ще “измуфтя” некоя сотинка :)

химиика баце ако искаш ми пиши на лично за да не спамим темата

10.12.06
08:40

[quote author=“05203”]Предполагам Че Тази Тема Е Разисквана много пъти но искам да попитам Велоергометъра може ли да стимолира отделянето на разтежен хормон?

Хахахаха  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol: Да беее ... Кой ти го каза тва ?

FI

10.12.06
10:23

Глупости, ако беше така аз сега трябва да съм 2 метра поне. :?

Не се заблуждавай.

10.12.06
20:41

Ми не съм чувал такова нещо.

10.12.06
23:32

Темата е несериозна е невиждам смисъл от нея
ASTOR

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1