25.11.06
15:46
скоро навършбам 16 год ходя на фитнес от няколко месеца,преди тва сум тренирал бокс и баскиетбол сега си купих дъбели и си тренирам в нас сега искам да си купя и лост ама се двоумя какув да бъде между 152см 10 кг прав или езет крив лост 10кг мусколите каито главно искам да тренирам са бицепс и трицепс какво ште препоръчате??????????
Пиши по грамотно и стига с тия Help pls !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ASTOR
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 18:50.
26.11.06
20:25
Дъмбелите ти дават много повече възможности за ръцете от лоста. Проучи упражненията, не е нужно да се охарчваш за лост, ако имаш дъмбели и искаш да тренираш само ръце.
последно крив лост или прав е наи добре за бицепс и трицепс ????????????? :?: :?: :idea: [/img]
Е за бицепс и трицепс е крив лост, защото е по-удобно и по-добре влиза, с правия си натоварваш повече китките и предмишницата, което пак не е лошо...ти си решаваш
според мен е по-добре прав лост защото освен ръка с него може да тренираш и други мускули ако решиш
Да ама той пита за бицепс и трицепс, пък за тях е по-добре кривия лост.Със кривия също могат да се тренират други мускули, ето например аз клековете си ги правя с него, защото имам контузия на рамото и така кривия не ми го притиска.
15.12.06
10:05
Да ама той пита за бицепс и трицепс, пък за тях е по-добре кривия лост.Със кривия също могат да се тренират други мускули, ето например аз клековете си ги правя с него, защото имам контузия на рамото и така кривия не ми го притиска.
Кои ти каза че кривия натоварва повече от правия при всеки е индивидуално при теб може да е така при друг не значи че пак ще е така.Вземи си прави лост с него можеш да правиш всичко ,но тезо 152см ми се струват малко за прав лост.За оригинален ли говориш или някои щи го прави
[quote author=“kiefala”]скоро навършбам 16 год ходя на фитнес от няколко месеца,преди тва сум тренирал бокс и баскиетбол сега си купих дъбели и си тренирам в нас сега искам да си купя и лост ама се двоумя какув да бъде между 152см 10 кг прав или езет крив лост 10кг мусколите каито главно искам да тренирам са бицепс и трицепс какво ште препоръчате??????????
Пиши по грамотно и стига с тия Help pls !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ASTOR
По изгодно практически и финансово излиза ходенето в зала съчетано с тренирането на открито.
Ако ще е за сериозни занимания, а не за месец-два, аз съм ЗА домашния фитнес. :)
Кои ти каза че кривия натоварва повече от правия при всеки е индивидуално при теб може да е така при друг не значи че пак ще е така.Вземи си прави лост с него можеш да правиш всичко ,но тезо 152см ми се струват малко за прав лост.За оригинален ли говориш или някои щи го правиМи добре щом казваш...не че кривия лост не е напраен спец. да ти е по-удобно, за да можеш повече да натоварваш определени мускули като бицепса или трицепса(най-вече френско), но както и да е, човека пита едно нещо и аз му отговарям като съм почти сигурен, че е правилно, иначе аз бих избрал правия лост, защото друго си е да натоварваш повече китката и предмишницата, нали и те трябва да се развиват добре.