help!!!!!!!!!!

Темата е заключена.

25.11.06
15:46

скоро навършбам 16 год ходя на фитнес от няколко месеца,преди тва сум тренирал бокс и баскиетбол сега си купих дъбели и си тренирам в нас сега искам да си купя и лост ама се двоумя какув да бъде между 152см 10 кг прав или    езет крив лост 10кг мусколите каито главно искам да тренирам са бицепс и трицепс какво ште препоръчате??????????
Пиши по грамотно и стига с тия Help pls !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ASTOR

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 18:50.

DY

26.11.06
20:25

Дъмбелите ти дават много повече възможности за ръцете от лоста. Проучи упражненията, не е нужно да се охарчваш за лост, ако имаш дъмбели и искаш да тренираш само ръце.

10.12.06
20:59

последно крив лост или прав е наи добре за бицепс и трицепс ????????????? :?:  :?:  :idea: [/img]

10.12.06
21:07

Е за бицепс и трицепс е крив лост, защото е по-удобно и по-добре влиза, с правия си натоварваш повече китките и предмишницата, което пак не е лошо...ти си решаваш

11.12.06
15:20

според мен е по-добре прав лост защото освен ръка с него може да тренираш и други мускули ако решиш

11.12.06
15:42

[quote author=“liolio__”]според мен е по-добре прав лост защото освен ръка с него може да тренираш и други мускули ако решиш

Да ама той пита за бицепс и трицепс, пък за тях е по-добре кривия лост.Със кривия също могат да се тренират други мускули, ето например аз клековете си ги правя с него, защото имам контузия на рамото и така кривия не ми го притиска.

14.12.06
23:09

За бицепс и трицепс,определено крив лост

15.12.06
10:05

[quote author=“Thorax”][quote author=“liolio__”]според мен е по-добре прав лост защото освен ръка с него може да тренираш и други мускули ако решиш

Да ама той пита за бицепс и трицепс, пък за тях е по-добре кривия лост.Със кривия също могат да се тренират други мускули, ето например аз клековете си ги правя с него, защото имам контузия на рамото и така кривия не ми го притиска.

Кои ти каза че кривия натоварва повече от правия при всеки е индивидуално при теб може да е така при друг не значи че пак ще е така.Вземи си прави лост с него можеш да правиш всичко ,но тезо 152см ми се струват малко за прав лост.За оригинален ли говориш или някои щи го прави

15.12.06
14:07

[quote author=“kiefala”]скоро навършбам 16 год ходя на фитнес от няколко месеца,преди тва сум тренирал бокс и баскиетбол сега си купих дъбели и си тренирам в нас сега искам да си купя и лост ама се двоумя какув да бъде между 152см 10 кг прав или    езет крив лост 10кг мусколите каито главно искам да тренирам са бицепс и трицепс какво ште препоръчате??????????
Пиши по грамотно и стига с тия Help pls !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ASTOR

По изгодно практически и финансово излиза ходенето в зала съчетано с тренирането на открито.

15.12.06
14:34

Ако ще е за сериозни занимания, а не за месец-два, аз съм ЗА домашния фитнес. :)

15.12.06
20:30

[quote author=“bugatibugati”][quote author=“Thorax”][quote author=“liolio__”]според мен е по-добре прав лост защото освен ръка с него може да тренираш и други мускули ако решиш

Кои ти каза че кривия натоварва повече от правия при всеки е индивидуално при теб може да е така при друг не значи че пак ще е така.Вземи си прави лост с него можеш да правиш всичко ,но тезо 152см ми се струват малко за прав лост.За оригинален ли говориш или някои щи го прави

Ми добре щом казваш...не че кривия лост не е напраен спец. да ти е по-удобно, за да можеш повече да натоварваш определени мускули като бицепса или трицепса(най-вече френско), но както и да е, човека пита едно нещо и аз му отговарям като съм почти сигурен, че е правилно, иначе аз бих избрал правия лост, защото друго си е да натоварваш повече китката и предмишницата, нали и те трябва да се развиват добре.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1