11.12.06
17:32
Значи въпросът ми е следния...
Тренирам ръце в един ден заедно бицепс и трицепс студена ръката ми е 37 ,а след тренировка 38 чувал съм ,че трябва след трен за ръце ръката да ти се увеличава с 1,5 см това занчи ли че трябва да си увелича интензивността на трена ?
А ако правя суперсерии се напомпва някаде до 38,2-3
11.12.06
18:55
Това си е до човек - на един му се помпа с 2 сантиметра на други с 1 а на трети си остава пак толко колко си е студена. Ако си доволен от резултатите които постигаш и всичко си е наред с растежа и т.н. няма причина да си променяш тренировката за ръце.
11.12.06
18:56
значи зависи какво имаш предвид да я увеличиш,колко време почиваш между сериите.А за суперсерии удачно е ,но ако ги правиш тренировка тялото ще свикне
11.12.06
18:58
Ми тренирам за маса а между сериите почивам по 1 минута и половина
Споко, с времето ще стане и по-голяма разликата.
Тренираш от скоро и още не ти се е развила кръвоносната система. В процеса на тренировка освен мускула расте и капилярната/венозната кръвоносна система. Като се мине година-две и ще правиш повече от 2 санта разлика.
Освен ако не приемаш нещо задържащо вода в мускула. Тогава разлика в напомпано/отпуснато състояние няма.
12.12.06
11:11
[quote author=“mitaka101”]Споко, с времето ще стане и по-голяма разликата.
Тренираш от скоро и още не ти се е развила кръвоносната система. В процеса на тренировка освен мускула расте и капилярната/венозната кръвоносна система. Като се мине година-две и ще правиш повече от 2 санта разлика.
Освен ако не приемаш нещо задържащо вода в мускула. Тогава разлика в напомпано/отпуснато състояние няма.
Много си прав ,но все пак ако си почива прекалено мн няма как ди ги качии тия см.В моита зала всички спорят че за маса трябвало да се почива 5мин.,което според мен е супер много
тов аза почивката са пълни глупости. мускулите се градят с големи тежести и с голяма интензивност, всичко друго са измислици
12.12.06
13:10
5 мин е почивката при програма за сила :wink: За маса зависи-варира между 1 и 3 минути.Ако човека тренира отскоро е добре да се почива повече,иначе интензивната тренировка е добра за преодоляване на застой.Всичко си има приложение,не може да се каже примерно две минути и това е.
12.12.06
18:50
[quote author=“RAMBO”]тов аза почивката са пълни глупости. мускулите се градят с големи тежести и с голяма интензивност, всичко друго са измислици
Къде прочете и кои ти каза че с големи тежести се правят големи мускули , а бих казал че се правят със скъпа химия :D а и досега не съм чувал подобно нещо тва все пак е културизъм не СИЛОВ ТРИБОИ нали така.Та искам да ти кажа че нещо си в грешка.
[quote author=“RAMBO”]тов аза почивката са пълни глупости. мускулите се градят с големи тежести и с голяма интензивност, всичко друго са измислици
И да не забравяме с много зоб и малко боб :lol:
Иначе и аз съм привърженик на тежките тренировки...много културисти ги практикуват(Рони Колман,Маркус Рул и т.н.),но те и много зобят...
Най-важното е при тях да ядеш като хората,защото иначе си умрял посредата на трена...
12.12.06
20:27
колкото е по голяма ръката толкова е по голямо помпенето ! при мене съм измервал напомпване до 2см. 8)
12.12.06
20:35
Е колкото по голяма ти е ръката толкова по големи са кръвоносните съдове и съответно е по голямо напомпването
13.12.06
12:23
[quote author=“djpetko”][quote author=“RAMBO”]тов аза почивката са пълни глупости. мускулите се градят с големи тежести и с голяма интензивност, всичко друго са измислици
И да не забравяме с много зоб и малко боб :lol:
Иначе и аз съм привърженик на тежките тренировки...много културисти ги практикуват(Рони Колман,Маркус Рул и т.н.),но те и много зобят...
Най-важното е при тях да ядеш като хората,защото иначе си умрял посредата на трена...
Прав си аз примерно като погледнах какво взима Гюнтер Шлиркамп лошо ми стана и инфото е горе-долу достоверно а това което са скрила става мазало—-Те не са хора а животни :lol: