09.12.06
20:52
така добър вечер билдъри :) искам да ви попитам значи решил съм да правя релеф добре ли е след сяка тренировка да въртя 20 минути колело изгарям 1000 колоджаула (това какво е защото него зная :oops: ) в седмицата ходя 5 пъти на фитнес .Та въпроса ми е достатъчно ли е толкова въртене или трябва още :)
Както вика Гацо Бацов “Малииийй” :lol:
Първо вземи кажи,колко тежиш (всякаквите ти други мерки там),приемаш ли добавки,какъв ти е стажа и какво тренираш в тези 5 дена :?:
Иначе ако трябва така да ти се отговори...4/5 дена кардио няма да ти навредят,но все пак всичко сие според зависи (храна...).
09.12.06
21:11
ам значи висок съм 185 и тежа 85 килограма тренирам от 1 година и 2 месеца :) значи не приемам никакви добавки тренирам
понеделник-гърди трицепс корем (гърдите играя 4 упражнение 3х12-14 ) (триицепс правя само 1 упражнение )
вторник гръб бицепс (гръб играя 4 упражнение 3х12-14 )(бицепс правя само 1 упражнение )
сряда-крака корем (крака играя 4 упражнение 3х12-14 правя и прасец 4х20 )
четвъртък-ръце (3 упражнения за бицепс и 3 упражнения за трицепс 3х12-14)
петък-рамо корем (4 упражнения за рамо всяко по 3х12-14)
09.12.06
21:14
не мисля че точно тия месеци му е мястото и времето да гориш мазнини.Наи-малкото че идват празници и тре мн да се лишаваш от всичко.Тренираи още някои месец за маса примерно или както си тренираш досега.После пусни една тема и ще ти напишем каквото трябва.А и във саита има различни програми за изгаряне на мазнини
09.12.06
21:18
зная че трябва но сега искам да се изчистя и после за 2-3 месеца със ... да си възвърна старите килограми :) значи аз не спазвам точен режим не ям сладко не пия газирано и гледам да не ям мазни грани и ям по 3 филиики хляб на ден :)
[quote author=“_FaCe_”]ам значи висок съм 185 и тежа 85 килограма тренирам от 1 година и 2 месеца :) значи не приемам никакви добавки тренирам
понеделник-гърди трицепс корем (гърдите играя 4 упражнение 3х12-14 ) (триицепс правя само 1 упражнение )
вторник гръб бицепс (гръб играя 4 упражнение 3х12-14 )(бицепс правя само 1 упражнение )
сряда-крака корем (крака играя 4 упражнение 3х12-14 правя и прасец 4х20 )
четвъртък-ръце (3 упражнения за бицепс и 3 упражнения за трицепс 3х12-14)
петък-рамо корем (4 упражнения за рамо всяко по 3х12-14)
За програмата незнам,ако искаш да си я оставиш като цяло така...ок,но поне премести рамото при краката (които ще ти се преместят в петък).Просто без добавки 5 дена на фитнес...хем физически хем психически псоред мен след време ще издъхнеш.Сега аз ше ти напиша една програма,пък твое желание си е какво ще правиш.
Понеделник- Гърди,бицепс,корем
Вторник-Почивка
Сряда-Гръб,трицепс,корем
Четвъртък-Крака
Петък-Рамо,бицепс,корем
А кардиото съответно П,С,П.
09.12.06
21:38
Програма която си му дал ми харесва като цяло но защо да прави бицепс 2 пъти :shock: а и кат го гледам 4е прави по 4 упр за големите и 4 за малките мускулни групи незнам,пак и без добавки става мътна и кървава :roll:
Добре,че се обади пич :D Забравих да добавя:
Бицепса в понеделник да ти бъде с 3 упражнения
1.С лост от стоеж с тесен хват
2.Скот
3.Чукчета
А тренировката в петък с 2 упражнения
1.С лост от стоеж с широк хват
2.Концентрично
Знам,че може да има мног противоречиа относно това,но аз съм опитвал и действа,мой приятел е опитвал и не действа...не му пречи да пробва и след време да каже и той :wink:
09.12.06
21:47
Дам това е индивидуално при мен лично повече от 2упр. за бицепс седично няма смисъл щото мн се напомпвам и 3 немога да правя че ще скъсам нещо :lol:
09.12.06
21:51
ммм благодаря ви на вас двамата :) но ако може да дадем възможност и на дръги да си дадат мненията :)
Не давам гаранция де,но все пак си има и стаж момчето не е от 3 месеца (не е и от много де,но все пак) :)
“bugatibugati - Дам това е индивидуално при мен лично повече от 2упр. за бицепс седично няма смисъл щото мн се напомпвам и 3 немога да правя че ще скъсам нещо “
Ухаа,то наистина си е индивидуално :lol: Аз сега съм си с 1 път бицепс,но правя по 3 рядко 4 упражнения и не претренирам,сигурен съм.Ае дет се вика опита те прави силен.
Успех!
09.12.06
22:54
сички сте едни разбирачи :lol:
ями обясни кат правиш 4 упр за бицепс ирастели повече отколкото кат правиш 3
тай не разбрахте че в тоя спорт повече никога не е по хубаво ...
най - добре е да е достатъчно и колкото по малко е това достатъчно за да се постигне хипертрофия толкова по добре .
09.12.06
23:00
Значи не мисля че е нужно да обиждаш когото и да било.Всеки се учи докато е виж или ти си се родил научен :shock: .За всеки е индивидуално немислиш ли при мен по малкото натоварване в бицепса ми се отразява по добре,човека с които тренираме заедно прави 4 упр.и е доволен.А и човека от предния пост не е казал сериите които прави нали така???Аз лично предпочитам да ударя даден мускул от различни страни отколкото да само от 1 или 2.Така че не мисля че е нужно да правиш забележки.
[quote author=“JiVk0”]сички сте едни разбирачи :lol:
ями обясни кат правиш 4 упр за бицепс ирастели повече отколкото кат правиш 3
тай не разбрахте че в тоя спорт повече никога не е по хубаво ...
най - добре е да е достатъчно и колкото по малко е това достатъчно за да се постигне хипертрофия толкова по добре .
Трудно е да ти кажа дали съм израснал повече,лесно ми е да ти кажа (извинявам се за самохвалстото),че за годините си,стажа и т.н имам доста голям бицепс,плюс това смятам,че имам нещо което някой хора постигат късно,а някой много късно...да знае кои упражнения му действат най добре,какви серий и т.н аз си познавам добре някой части от тялото (не всички) особено бицепса.Та както казах това си е при мен,знам,че не на вски ще му действа.
Peace!
10.12.06
10:49
xaxaxa аз правя с гърба 1 упражнение за бицепс и после в отденел ден си правя още 3упражнения :) ами моя бицепс за сега расте за 1 месец качих 2 см от 34 на 36 :)
10.12.06
11:02
Аха..успех
[quote author=“_FaCe_”]xaxaxa аз правя с гърба 1 упражнение за бицепс и после в отденел ден си правя още 3упражнения :) ами моя бицепс за сега расте за 1 месец качих 2 см от 34 на 36 :)
Брао :roll: :lol:
10.12.06
20:16
мм та никои не ми каза както е тва килоджаула ... и дали е достатъчно по 20 минути на ден .... :)
[quote author=“_FaCe_”]мм та никои не ми каза както е тва килоджаула ... и дали е достатъчно по 20 минути на ден .... :)
Какво не ти е ясно ..... Кджаул е еденица за енергия (алтернативна на калория)
Ако ти е по лесно мини на калории 1 calorie = 4.184 joules
всичките 5 пъти ли правиш кардио?ако е така и 20 мин са много - не повече от 15 след силовата тренировка
Аз ли нещо не разбирам, или ситуацията е такава:
36см бицепс;
сега орелефява;
после ще има ... вещества;
?!?!?!?!?!
На 36 санта ръка какъв релеф гониш бе човек???????
Що не вземеш да качиш ръката поне до 42-3 пък тогава я гони за релеф.
Каква зоб на тая ръчица - за какво ти е? Не си достигнал генетичния си потенциал, за какво ти е ... ???
Не те знам как изглеждаш, но се подписвам, че можеш да стигнеш поне 40см бицепс “на чисто”. Само храна, сън и тренировки.
Престъпление е да се зобиш в такава ситуация.
12.12.06
00:38
[quote author=“mitaka101”]Аз ли нещо не разбирам, или ситуацията е такава:
36см бицепс;
сега орелефява;
после ще има ... вещества;
?!?!?!?!?!
На 36 санта ръка какъв релеф гониш бе човек???????
Що не вземеш да качиш ръката поне до 42-3 пък тогава я гони за релеф.
Каква зоб на тая ръчица - за какво ти е? Не си достигнал генетичния си потенциал, за какво ти е ... ???
Не те знам как изглеждаш, но се подписвам, че можеш да стигнеш поне 40см бицепс “на чисто”. Само храна, сън и тренировки.
Престъпление е да се зобиш в такава ситуация.
Много то4но мнение браво направо ме изпълни този отговор ,днеска много от младежите правят това престъпление и които вика 4е в България се зоби страшно много в Испания е ужас всеки втори пита за зоб за на4ини на приемане а пък за хранителен режим и тренировки с свободни тежести да си ги нямаме тия, кофтито е после за натуралният губи мотивациата си като ги види тези броилери как растат за нула време в залата която посеЩавам в момента такива лица не се допускат
12.12.06
10:08
[quote author=“valentinik46”]
Много то4но мнение браво направо ме изпълни този отговор ,днеска много от младежите правят това престъпление и които вика 4е в България се зоби страшно много в Испания е ужас всеки втори пита за зоб за на4ини на приемане а пък за хранителен режим и тренировки с свободни тежести да си ги нямаме тия, кофтито е после за натуралният губи мотивациата си като ги види тези броилери как растат за нула време в залата която посеЩавам в момента такива лица не се допускат
Е добре де, те като зобят не спадат ли после като спрат зоба? :shock:
12.12.06
11:02
[quote author=“fitday”][quote author=“valentinik46”]
Зависи за какъв зоб става дума.А иначе аз съм ставал свидетел как един които беше на инжекции(няма да конктретизирам какви) спря да тренира 2-3 седмици и после кат го видях се едно не беше тренирал нестига че беше свалил това което беше качил със зоба та и бая отгоре.Вярно че 3 седмици да не тренираш ще свалиш кг,но има ДОСТА голяма разлика със зоба и НАТУРАЛНО(с добавки).А иначе зоб мисля че трябва да се зима примерно когато си стигнал гентичния си потенциа или ако си решил да се занимаваш професионално или поне след стаж 5-6 години,а при теб мисля че е доста по малко
12.12.06
12:09
[quote author=“bugatibugati”][quote author=“fitday”][quote author=“valentinik46”]
Зависи за какъв зоб става дума.А иначе аз съм ставал свидетел как един които беше на инжекции(няма да конктретизирам какви) спря да тренира 2-3 седмици и после кат го видях се едно не беше тренирал нестига че беше свалил това което беше качил със зоба та и бая отгоре.Вярно че 3 седмици да не тренираш ще свалиш кг,но има ДОСТА голяма разлика със зоба и НАТУРАЛНО(с добавки).А иначе зоб мисля че трябва да се зима примерно когато си стигнал гентичния си потенциа или ако си решил да се занимаваш професионално или поне след стаж 5-6 години,а при теб мисля че е доста по малко
Мерси много, ама аз не се интересувам от зоб, просто ми стана интересно, защото аз бях чувала, че като се спре зоба и се свалят кг.:)
12.12.06
15:31
аве човек как да я направя 42-43 тя ръката ми спря да разте вече ...mitaka101 не съм казал че ще минавма на инжекции или някакви други химии просто ще вземам хранителни добавки ... !!!
12.12.06
16:04
[quote author=“fitday”][quote author=“valentinik46”]
Спада се и то яко.
Колкото бързо си качил със зоб толкова и бързо ще загубиш всичко като го спреш.
Така че от зоб файда няма много .
Тайната е в добавките.
Стига да знаеш как да ги взимаш , има много качествени добавки с които можеш да постигнеш такъв ефект като от зоба .
И най важното е че само с един суплемент не става , трябват няколко в комбинация.
Но уцелиш ли точната комбинация можеш да постигнеш чудеса.
12.12.06
18:30
Мозъците ви спадат и то яко :lol: Които знае какво прави не спада...И по-леко с тия таини на добавките.. :D
12.12.06
18:54
[quote author=“obelka”]Мозъците ви спадат и то яко :lol: Които знае какво прави не спада...И по-леко с тия таини на добавките.. :D
Правилно си казал то кат го спреш е нормално да свалиш малко логично е все пак.
Отностно това : аве човек как да я направя 42-43 тя ръката ми спря да разте вече ...mitaka101 не съм казал че ще минавма на инжекции или някакви други химии просто ще вземам хранителни добавки ... !!!
Значи виж сега немож да стигнеш 36-37 и да кажеш че си спрял да растеш , единственото нещо което мога да ти кажа е че не правиш нещо като хората ПРОГРАМА ЛИ,ХРАНА ЛИ,ИНТЕНЗИВНОСТ ЛИ виж помисли си неможе да кажеш че си спрял еи така,застои се е получил 10000% гаранжия ти давам.
[quote author=“obelka”]Мозъците ви спадат и то яко :lol: Които знае какво прави не спада...И по-леко с тия таини на добавките.. :D
А то ако си се хранил в рамките на здравословното и си си набавял необходимия протеин,въглехидрати и т.н. и спиреш зоба и почваш боба,не се надявай да запазиш това което си постигнал... :lol:
12.12.06
20:30
по внимателно с обидите :evil: :evil: :evil: не ми харесва как се изразяваш :!: :!: :!:
12.12.06
21:43
по внимателно с обидите :evil: :evil: :evil: не ми харесва как се изразяваш :!: :!: :!:
[quote author=“djpetko”][quote author=“obelka”]Мозъците ви спадат и то яко :lol: Които знае какво прави не спада...И по-леко с тия таини на добавките.. :D
А то ако си се хранил в рамките на здравословното и си си набавял необходимия протеин,въглехидрати и т.н. и спиреш зоба и почваш боба,не се надявай да запазиш това което си постигнал... :lol:
Еми то и на мен(и сигурно не само) не ми харесват глупостите които ръсите постоянно колкото да драснете :x
12.12.06
22:03
слушай обелка с 35 см. ръка от такива смешници като тебе дето си нямат и хал хабер от бодибилдинг ми е писнало да им чета измислиците :evil: ти ако разбираше от химия нямаше да си с 35см. ръка :evil: а от това дето пишиш в повечето ти постове са наистина пълни глупости :twisted: аз когато съм започнал да тренирам бодибилдинг ти си ходил прав под масата ! такаче ти най малко можеш да ме поучаваш :!:
12.12.06
23:24
Хаха ау :lol: Ръката ми не е 35 беше толкова в 8-ми клас.Незнам каква глупост съм написал в постовете си,за сметка на това ти пишеш доста...може и прав да съм ходил,не мисля че това има някакво значение..какво да ви поучавам не ме интересувате..просто като не знаете нещо си траите и това е отнася се за всички..
[quote author=“obelka”]Хаха ау :lol: Ръката ми не е 35 беше толкова в 8-ми клас.Незнам каква глупост съм написал в постовете си,за сметка на това ти пишеш доста...може и прав да съм ходил,не мисля че това има някакво значение..какво да ви поучавам не ме интересувате..просто като не знаете нещо си траите и това е отнася се за всички..
Добре де обясни ни на нас непросветлените :lol:
О велики obelka,кога чакам някой да ми обясни нещата...цели 10 години вече... :lol: А такъв велик като тебе човек да ми ги обясни,просто нз ебаси късмета :lol: Кажи,че до сега нищо не знаех,но ти знаеш всички тънкости от ББ-а,кажи ги плс,че да имам някакъв напредък :lol:
Много специалисти в последно време... :x
13.12.06
11:38
[quote author=“djpetko”][quote author=“obelka”]Хаха ау :lol: Ръката ми не е 35 беше толкова в 8-ми клас.Незнам каква глупост съм написал в постовете си,за сметка на това ти пишеш доста...може и прав да съм ходил,не мисля че това има някакво значение..какво да ви поучавам не ме интересувате..просто като не знаете нещо си траите и това е отнася се за всички..
Добре де обясни ни на нас непросветлените :lol:
О велики obelka,кога чакам някой да ми обясни нещата...цели 10 години вече... :lol: А такъв велик като тебе човек да ми ги обясни,просто нз ебаси късмета :lol: Кажи,че до сега нищо не знаех,но ти знаеш всички тънкости от ББ-а,кажи ги плс,че да имам някакъв напредък :lol:
Много специалисти в последно време... :x
djpetko за к`во ти е да ти обяснява тоя .Той ако разбираше нещо от химия или от каквото и да било нямаше да е такъв смешник с 35-38 см. ръка. и сигурно като спре химиите му става 30 см.
obelko вземи си прочети малко постовете и по расъждавай върху тях с мозъка си , ако още ти е останал такъв от зоба дето употребяваш да видиш к`ви смешни изказвания имаш.
Направо хлапешки изказвания .
Затова повече няма да коментирам с теб неща от които си нямаш и най малка представа .
NO COMMENT !
13.12.06
12:00
Само незнам за кво се занимавате да се нервите за глупости не му пишете.Тои знае всичко,може всичко,родил се е научен.......другата година ще бие ДЖЕЙ,РОНИ,ВИКТОР и ше видите тогава кои не разбира :lol: :lol: :lol: (НИКОГА)
[quote author=“bugatibugati”]Само незнам за кво се занимавате да се нервите за глупости не му пишете.Тои знае всичко,може всичко,родил се е научен.......другата година ще бие ДЖЕЙ,РОНИ,ВИКТОР и ше видите тогава кои не разбира :lol: :lol: :lol: (НИКОГА)
Да бе и ще разкрие на световния бодибилдинг великата диета на доктор Емилова :lol: Вие кво знаете “човек има нужда от 10гр. протеин на ден” :lol:
Като нищо Рони е почнал по нейната диета... :lol:
13.12.06
20:48
Ааа яаа сега чакаите малко недеите да се нервите :lol: Пак да кажа не ми е 38 ръката...ся накъде тръгнахте идеята беше като незнаете някои неща да не пишете щото така обърквате народа в случая някои хора от тия с големите мозъци :lol: почнаха да ръсят че след химията се спадало яко и тн..та за това става въпрос...къде съм казал че знам всичко м? :lol: Гледам тука че и некви деца взеха да се обаждат и да се радват нещо :lol:
само не разбрах това с ръката какво общо има че на 35-8 ръка си бил смешник , едва ли всичките в този форум са започнали от 40 и да попитам това че за си начинаещ (в случая аз) и че сега ръката ми е 35(за 4 мес 6 см ) не ме прави разбизащ ,НО прави ли ме смешник :?: :?:
[quote author=“obelka”]Ааа яаа сега чакаите малко недеите да се нервите :lol: Пак да кажа не ми е 38 ръката...ся накъде тръгнахте идеята беше като незнаете някои неща да не пишете щото така обърквате народа в случая някои хора от тия с големите мозъци :lol: почнаха да ръсят че след химията се спадало яко и тн..та за това става въпрос...къде съм казал че знам всичко м? :lol: Гледам тука че и некви деца взеха да се обаждат и да се радват нещо :lol:
Еми някви деца като тебе :roll: се обаждат постоянно,но все някак ще ги изтърпим :lol: