12.12.06
20:43
jaj
12.12.06
20:47
начинаещ ли си ? Гледай как се храниш.Попринцип не е лошо но става лошо ако не ти мине до другата тренировка ... : )
12.12.06
20:47
Това е разкъсване на микровлъкна - растеж. Добре е да. Би трябвало не само на гърдите да имаш.
12.12.06
20:59
Няма място за притеснение всичко е наред. Това показва че си имал пълноценна тренировка 8) 8)
[quote author=“hilkata”]а тогава защо е само при гърдите ? значи ли че другите мускулни групи не ги тренирам добре ?
Много индивидуално е според мен, може да значи може и да не значи. Но определено мускулна треска имаш след добра тренировка.
12.12.06
23:46
[quote author=“ivopz”][quote author=“hilkata”]а тогава защо е само при гърдите ? значи ли че другите мускулни групи не ги тренирам добре ?
Много индивидуално е според мен, може да значи може и да не значи. Но определено мускулна треска имаш след добра тренировка.
Ето затова казват радвай се като имаш мускулна треска след тренировка ;)
13.12.06
12:14
Значи не мисля че има място за притеснение.А отностно това че при едни имаш при едни нямаш мускулна треска е въпрос на индивидуалност.Иначе При мен примерно ръцете нокога не сам имал треска, но са ми наи-добрата мускулна група с гърба 8)