Начинаещ съм, имам въпрос ;)

BI

13.12.06
01:16

Значи от ~1 месец ходя на фитнес и ми се връзват 3 пъти седмично да ходя в фитнеса на Славия. 1вия ден един иструктор ни състави програма, с която на всяко ходене да правиме тренировки за почти всичко: Бицепс,Трицепс,Гърди,Гръб,Рамо...... и така всяко ходене.. ;) Обаче на който и да кажа тази програма той ми разпрявя, че в никакъв случай не трябвало на една тренировка да се тренира всичко.. ;) са знам ли... вие разбирате.. какво да правя ;)

Мерси предварително  8)

ST

13.12.06
01:47

[quote author=“BIKOV”]Значи от ~1 месец ходя на фитнес и ми се връзват 3 пъти седмично да ходя в фитнеса на Славия. 1вия ден един иструктор ни състави програма, с която на всяко ходене да правиме тренировки за почти всичко: Бицепс,Трицепс,Гърди,Гръб,Рамо...... и така всяко ходене.. ;) Обаче на който и да кажа тази програма той ми разпрявя, че в никакъв случай не трябвало на една тренировка да се тренира всичко.. ;) са знам ли... вие разбирате.. какво да правя ;)

Мерси предварително  8)

Инструктура ти е дал тази програма, защото си начинаещ и трябва да усвоиш техника на изпълнение на упражненията, а също и да подготвиш мускулите за по-големите натоварвания, които ги очакват! Спокойно всички сме били така :) (Не че съм про аама карам 4-ти месец  :lol: )

13.12.06
11:04

карай още около 1 месец на кръгова(всички мускули) После го питай тои да ти направи програмка..Успех

Това е правилния начин за старт.

13.12.06
12:29

Значи това е програма с която трябва да се започне за да усвоиш кое как се прави.Аз предполагам кои ти е написал програмата от СЛАВИЯ ,но виж сега отиваш там и търсиш НЕДИК НЕДЕВ тои ще те види и ще ти каже това така,това иначе

13.12.06
13:47

Ако искаш да имаш напредък в началото и да направиш една основа, както казаха и другите започва се с базови упражнения и кръгова тренировка 1-2 месеца. Има време за разделните тренировки, после ще ти писне!

BI

13.12.06
21:59

ахам ;) добре мерси за отговорите, продължавам за сега така пък после ще видиме ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1