Добра домашна програма

13.12.06
10:23

Здравейте, аз съм на 18 години 180см 80 кг и досега глвано съм поддържал тялото си с упражнения вкъщи като лицеви опори, коремни преси и тн. Те определено са дали резултати, но желая те да са още по-големи и ще закупя няколко лоста с тежести и дъмбели, защото мога да тренирам единствено вкъщи поради изключителна липса на време да ходя по зали. Никога не съм обръщал особено значение на това кога каква група мускули да тренирам. До колкото разбрах не е правилно да се тренират всички в един ден. За това ви моля да ме посъветвате какво трябва да правя и каква програма да избера за здрав фитнес вкъщи? Също искам да знам дали трябва да качвам или свалям килограми? Благодаря предварително!

13.12.06
10:59

ако искаш пробваи тази.
http://www.bb-team.org/training/000272.php

13.12.06
11:53

[quote author=“alleN”]ако искаш пробваи тази.
http://www.bb-team.org/training/000272.php

Не мисля че е удачно да прави тази програма поради простата причина че човека ти казва че досега е тренирал само с лицеви,набирания,коремни,кофички и така не мисля че има смисъл да продължи пак по тази програма с включени още някои упр.Мисля че е врене примерно да не прави лицеви ,а да прави незнам дали има предвид да си купува лежанка но без нея няма да може да постигне добри резултати защото тялото ще привикне а може вече да е приникнало и няма да е в негова полза

13.12.06
12:27

Да, обмислям взимането на лежанка и повечко тежести. Но ми трябва по запознато мнение за същината на тренировката и начините на на редуване на мускулните групи...

13.12.06
12:46

Значи щом смяташ да взимаш лежанка това е добре въпреки че не каза отколко време си правел лицеви....мисля че наи-добре да започнеш със тренировката от саита за АБСОЛЮТНО НАЧИНАЕЩИ и да тренираш месец по нея защото ти все пак си свикнал на някво натоварване и имаш някакъв стаж ,но сега със тежестите натоварването ще е по голямо и този месец на кръгова тренировка ще ти се отрази добре след това минаваш на програмата от саита за начинаещи.Ако има упр.на машини гледаи да ги замениш с някво упр.но да натоварва тази част на опр.мускулна група.Ако имаш питане ако искаш ми пиши на РМ.

13.12.06
13:29

ОК много ти благодаря!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1