03.12.06
18:09
Така ако можете да ми кажете как точно трябва да са ръцете или някаква картинка да дадете за лицевите за гърди?
ми само ръцета трябва да ти правят прав ъгъл в лактите и със земята като си в долно положение
03.12.06
19:09
Също така по - широк хват. Нищо сложно няма.
Най-натоварваща ми е за гърба дето разпервам ръцете малко след височината на раменете?Така натоварвам ли гърдите?
04.12.06
23:33
Ако си пуснеш мислено една линия, до която са опрени и двете ти рамена, дланите ти също трябва да лежат на нея. Разстоянието е широко. Завърти леко дланите, така, че пръстите да сочат напред и навътре. Представи си че чертичките са дланите ти на пода - / . Това положение ще изнесе най-естествено лактите ти по-встрани и съответно лицевата ще ти влезе повече в гърдите.
13.12.06
10:52
а попринцип може ли да има голям ефект от лицевите опори ако се правят редовно и правилно ?
13.12.06
11:53
[quote author=“happy666”]а попринцип може ли да има голям ефект от лицевите опори ако се правят редовно и правилно ?
Да. Аз лично от половин година правя само лицеви опори и съм много доволен от ефекта.
13.12.06
12:32
Гледам че са ти обяснили как да са ти ръцете но не видях варианти за лицевите можеш да правиш обратни лицеви,или лицеви на пеика.АКо искаш пиши на ПМ.
bihte li me posavetvali kak da prava licavite opori
Петко К - първо бих те посъветвал да пишеш на кирилица и да прочетеш правилата!
05.01.07
19:20
[quote author=“boko_90”]bihte li me posavetvali kak da prava licavite opori
В какъв смисал как да ги правиш прочете ли темата преди да пишеш?? Момчетата доста неща са казали :evil:
05.01.07
22:40
[quote author=“Jorku”]Също така по - широк хват. Нищо сложно няма.
това е отговора на въпроса 8)
05.09.11
18:44
С всички лицеви опори се правят гърди но е различно натоварването.
Най-добрите са :
по-широк хват и ръцете да ти образуват прав ъгъл
с възможно най-тесен хват...ръцете допряни :)
Поне аз така ги правя и има перфектен резултат