Лицеви опори за гърди

03.12.06
18:09

Така ако можете да ми кажете как точно трябва да са ръцете или някаква картинка да дадете за лицевите за гърди?

03.12.06
18:17

ми само ръцета трябва да ти правят прав ъгъл в лактите и със земята като си в долно положение

Също така по - широк хват. Нищо сложно няма.

04.12.06
00:06

Просто опитай 5-6 различни позиции и реши коя те натоварва най-подходящо

04.12.06
10:09

Най-натоварваща ми е за гърба дето разпервам ръцете малко след височината на раменете?Така натоварвам ли гърдите?

DY

04.12.06
23:33

Ако си пуснеш мислено една линия, до която са опрени и двете ти рамена, дланите ти също трябва да лежат на нея. Разстоянието е широко. Завърти леко дланите, така, че пръстите да сочат напред и навътре. Представи си че чертичките са дланите ти на пода - /  . Това положение ще изнесе най-естествено лактите ти по-встрани и съответно лицевата ще ти влезе повече в гърдите.

HA

13.12.06
10:52

а попринцип може ли да има голям ефект от лицевите опори ако се правят редовно и правилно ?

13.12.06
11:53

[quote author=“happy666”]а попринцип може ли да има голям ефект от лицевите опори ако се правят редовно и правилно ?

Да. Аз лично от половин година правя само лицеви опори и съм много доволен от ефекта.

13.12.06
12:32

Гледам че са ти обяснили как да са ти ръцете но не видях варианти за лицевите можеш да правиш обратни лицеви,или лицеви на пеика.АКо искаш пиши на ПМ.

05.01.07
17:16

bihte li me posavetvali kak da prava licavite opori

Петко К - първо бих те посъветвал да пишеш на кирилица и да прочетеш правилата!

05.01.07
19:20

[quote author=“boko_90”]bihte li me posavetvali kak da prava licavite opori

В какъв смисал как да ги правиш прочете ли темата преди да пишеш?? Момчетата доста неща са казали :evil:

FZ

05.01.07
22:40

[quote author=“Jorku”]Също така по - широк хват. Нищо сложно няма.

това е отговора на въпроса  8)

С всички лицеви опори се правят гърди но е различно натоварването.
Най-добрите са :
по-широк хват и ръцете да ти образуват прав ъгъл
с възможно най-тесен хват...ръцете допряни :)
Поне аз така ги правя и има перфектен резултат

10.09.11
19:19

Даа и аз правя с шерок хват - най-добре ми натварват гърдите, а изумителното е, че иии гръбо ми натварват 0.0
А ефект лично при мен - има, но само при ежедневно правене на лицеви :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1