Видео за упражненията за гръб?

ST

13.12.06
17:12

Значи интересува ме има ли някакви видео материали, които да показват изпълнението на основните упражнения за гръб като Мечка, чукчета, тягата и т.н?

13.12.06
17:14

[quote author=“Stan4y”]Значи интересува ме има ли някакви видео материали, които да показват изпълнението на основните упражнения за гръб като Мечка, чукчета, тягата и т.н?

Има колкото искаш. Пусни си едно търсене в Гугъл.

13.12.06
18:40

Влизаш в саита bb-team.org там са показани не е видео но,ще ти свърши работа ако все пак настояваш за видео сваляш си един филм на РОНИ,ДЖЕЙ или които и да е там има почти всичко

ST

13.12.06
18:46

Може да заключите темата в youtube.com имало всичко, намерих си каквото трябва! Ако някои иска също или да си потърси сам или да ми пише на ЛС ще му дам линкове1

FI

13.12.06
20:38

[quote author=“Stan4y”]Значи интересува ме има ли някакви видео материали, които да показват изпълнението на основните упражнения за гръб като Мечка, чукчета, тягата и т.н?

http://www.exrx.net/Lists/Directory.html

Това на мен ми е любимия сайт за упражнения. Разделени са на мускулни групи и има готини графики. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1