Спешно савет

MA

13.12.06
15:04

Днес нямам възможност да ходя на фитнес как мога да заместя тренировката с подръчни средства у нас за да е наи ефективно ???

13.12.06
15:25

Никак, просто я отлагаш за утре.

13.12.06
16:44

Дам 1 ден почивка няма да ти се отрази лошо

ST

13.12.06
16:57

Не е болка за умиране, утре ще си я направиш, но се старай да си спазваш режима... Иначе в подобни ситуации като твоята и аз си отлагам с 1 ден тренировката споко

MA

13.12.06
18:58

Аз напоследак нбяма да мога да ходя ще си отложа фитнеса за около половин месец смятам да си прая мини фитнесу нас сега ми праят лежанка си купя лост дъмбели тежести малко след тва и скрипец и ще си тренирам у нас така маи е по одачно немислите ли ?

13.12.06
19:25

[quote author=“malkiqmitkoo”]Аз напоследак нбяма да мога да ходя ще си отложа фитнеса за около половин месец смятам да си прая мини фитнесу нас сега ми праят лежанка си купя лост дъмбели тежести малко след тва и скрипец и ще си тренирам у нас така маи е по одачно немислите ли ?

На колко год. си ?

MA

13.12.06
22:22

джпетко  на 16 години съм немам много пари амасичко възможно ще напрая да си напрая домашно фитнесче

ST

13.12.06
22:51

[quote author=“malkiqmitkoo”]джпетко  на 16 години съм немам много пари амасичко възможно ще напрая да си напрая домашно фитнесче

Без пари не знам как ще го направиш... Мен ако питаш търси вариант да си набавяш пари за фитнес и си намери някои по-евтин, за да ти е по-лесно

MA

14.12.06
00:43

С 2 лева джобни сам и карта за автобуса обаче до ся ходих за по 1 лев на фитнес ама надалеч давах по 1,20 за път соленко ми излизаше че и да се храня Затова  ше зема размери на уредите които искам и бащами е много способен човек (да неказвам голяма дума ама сичко може да прави) ще ми направи сичко и само сега от празниците и кат продам едни работи ще напрая пари за тежести и лостове сичко сам измислил :)

14.12.06
08:55

[quote author=“malkiqmitkoo”]С 2 лева джобни сам и карта за автобуса обаче до ся ходих за по 1 лев на фитнес ама надалеч давах по 1,20 за път соленко ми излизаше че и да се храня Затова  ше зема размери на уредите които искам и бащами е много способен човек (да неказвам голяма дума ама сичко може да прави) ще ми направи сичко и само сега от празниците и кат продам едни работи ще напрая пари за тежести и лостове сичко сам измислил :)

Еми ок,какво пречи...то ти требва само 1 лежанка,дъмбели и лост...

24.12.06
12:03

[quote author=“malkiqmitkoo”]Днес нямам възможност да ходя на фитнес как мога да заместя тренировката с подръчни средства у нас за да е наи ефективно ???

споко бе човеко..ти май доста си се вманиачил? няма да ти стане нищо

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1