14.12.06
18:01
kaка седмица ?
14.12.06
18:37
Ми други упражнения прави когато видиш че има застой...
14.12.06
19:06
ми добре е да има разнообразие в упражненията...ако редовно ги сменяш ще е по - трудно да се получи застой
14.12.06
19:31
Да, но не на всяка седмица. Когато вече са ти прекалено лесни смени програмата (лесни = не усещаш голямо натоварване)
14.12.06
19:38
да и това трябва да е долу горе в рамката на месец-месец и половина,два : )
14.12.06
20:02
Значи когато има застои се прави така ,но няма нищо лошо да ги сменяш,а пък ако не ги сменяш поне да ги въртиш аз примерно за ръцете ако днес правя за бицепса
сгъване със щанга от стоеж
сгъване на дъмбел от полунаклон
скотово с дъмбел или щанга
хват чуков (за брахиалиса)
другият път правя така
Скотово
хват чуков (за брахиалиса)
сгъване със щанга от стоеж
сгъване на дъмбел от полунаклон
или пък не ги въртя и правя супер серии другия път.В краина сметка няма лошо да ги въртиш или да мсеняш дадено упр. с друго
Упражненията и програмите не е добре да се сменят прекалено често, като цяло се иска и постоянство, не само постоянно стряскане на мускулите. Когато едно упражнение ти стане лесно сложи му повече килограми, то е логично. Ако спреш да усещаш натоварване и ефект от него, тогава го смени. Като стане време за такава “насилствена” смяна на едно с друго вече ще имаш достатъчно опит и усет за тези неща.
15.12.06
09:30
marzipan—-прави си,но няма да навреди на когото и да било да пробва и ако нещо при него не деиства друго ще подеиства нали така.Аз по горе написах кое при мен е добре и автора на темата може да пробва да види дали ще има успех