14.12.06
20:37
Знчи аз съм начинаещ определено казано, но не ходя на фитнес.Само в къщи си вдигам гири,кофички,коремни преси,лицеви опори - такива неща.Но го правя всеки ден.Това лошо ли и или добре?Хубаво ли е да тренирам едно и също всеки ден или трябва задължително да почивам като се вземе в предвит,че съм начинаещ.Мерси предварително
14.12.06
20:50
Не е хубаво да се тренира всеки ден.Все пак тялото трябва да почива,КАто си начинаещ прави кръгова тренировка.Кажи какво имаш във вас то не че ти трябва мн но (лежанка,лост,дъмебли и тежести ) и всичко е ок.Друго не ти трябва
14.12.06
21:21
тва не са натоварващи упражнения така че можеш спокоино всеки ден да си тренираш по колкото искаш и квото искаш.сам ще усетиш ако си се натоварил прекалено-болки,схващания...
[quote author=“bugatibugati”]КАто си начинаещ прави кръгова тренировка.
Kръговите тренировки НЕ са за начинаещи!
johnnn ако тези упражнения ги правиш като гимнастика, по-скоро да ти се раздвижи кръвта и за тонус може и всеки ден да ги правиш. Но ако се изморяваш след тях или имаш мускулна треска, или тонуса ти пада, или просто желанието ти за тренировка се губи...... тогава не е хубаво всеки ден.
14.12.06
21:40
[quote author=“x_3_mar”][quote author=“bugatibugati”]КАто си начинаещ прави кръгова тренировка.
.
Е как пък ще не са за начинаещи ? Кръговите тренирови са И за начинаещи И за напреднали, които не са тренирали определен период време. За начинаещи е, защото тази тренировка подготвя мускулите за по големи натоварвания след време. Мисли малко преди да пишеш..
[quote author=“northshore`”][quote author=“x_3_mar”][quote author=“bugatibugati”]КАто си начинаещ прави кръгова тренировка.
.
Е как пък ще не са за начинаещи ? Кръговите тренирови са И за начинаещи И за напреднали, които не са тренирали определен период време. За начинаещи е, защото тази тренировка подготвя мускулите за по големи натоварвания след време. Мисли малко преди да пишеш..
Трениране на цялото тяло разпределено в два дни,определено не е кръгова тренировка,много хора я бъркат :wink:
Иначе и аз бих препоръчал подобна тренировка,защото най-добре може да подготви начинаещия.
[quote author=“northshore`”]Е как пък ще не са за начинаещи ? Кръговите тренирови са И за начинаещи И за напреднали, които не са тренирали определен период време. За начинаещи е, защото тази тренировка подготвя мускулите за по големи натоварвания след време. Мисли малко преди да пишеш..
Оф ся и ти ли взе да ме учиш. Я по добре кажи какво според теб е кръгова тренировка, защото съм почти сигурен, че тука се бърка кръгова тренировка и тренировките които се базират на класическата Уидър система за начинаещи.
Обикновено се опитвам да мисля като пиша, а ти?
14.12.06
22:09
[quote author=“x_3_mar”][quote author=“northshore`”]Е как пък ще не са за начинаещи ? Кръговите тренирови са И за начинаещи И за напреднали, които не са тренирали определен период време. За начинаещи е, защото тази тренировка подготвя мускулите за по големи натоварвания след време. Мисли малко преди да пишеш..
Оф ся и ти ли взе да ме учиш. Я по добре кажи какво според теб е кръгова тренировка, защото съм почти сигурен, че тука се бърка кръгова тренировка и тренировките които се базират на класическата Уидър система за начинаещи.
Обикновено се опитвам да мисля като пиша, а ти?
Ти маи си факир като гледам всичко знаеш всичко можеш,мн добре знаеш какво исках да кажа със КРЪГОВА ТРЕНИРОВКА ,но нали тря се заяждаме ,повече няма да коментирам темата щото от такива като теб ми е писнало,даже и в моита зала има разбирачи идва във финеса и почват да говорят че знаят всичко и могат всичко след което тренират 2 месеца и повече забравят какво значи фитнес зала
[quote author=“bugatibugati”]Ти маи си факир като гледам всичко знаеш всичко можеш,мн добре знаеш какво исках да кажа със КРЪГОВА ТРЕНИРОВКА ,но нали тря се заяждаме ,повече няма да коментирам темата щото от такива като теб ми е писнало,даже и в моита зала има разбирачи идва във финеса и почват да говорят че знаят всичко и могат всичко след което тренират 2 месеца и повече забравят какво значи фитнес зала Не знам, защо мислиш че се заяждам!? Единственото което направих е да те поправя, защото ти умишлено или не объркваш колегата пуснал темата. Човека които се заяжда (освен ти в този пост) в случая беше northshore` със думите:
Мисли малко преди да пишеш..
Не мога и не искам да разбера какво си искал да кажеш със “КРЪГОВА ТРЕНИРОВКА”! А за твоите познати ще ти пиша ЛС
15.12.06
22:01
Добре щом се стигна до въпроса какво е кръгова тренировка-не споря, защото не знам. За начинаещи е най-добре да се тренира през ден и всочки главни мускулни групи, за да се научат опражненията да се правят правилно и да се натрупа малко мускулна маса(не знам и не се интересувам как му викате)! След това със специална тренировка-всеки ден различни мускули(пак не знам и не се интересувам как му викате, ма май беше сплит! Ако не е тъй моля Ви не ме коригирайте!