14.12.06
16:17
Така искам да ви попитам добре ли ще е секи ден да правя 3х20 лицеви и 3х20 коремни преси ,тука около празниците няма да тренирам ... аиде даите съвети ко да правя защото по празниците никои няма да работи а аз не искам да излизам от форма :shock:
14.12.06
16:23
Нищо не ти пречи, ако не тренираш няма да са ти излишни.. дори ми се струват много малко :) (поне за мен)
ами аз като гледам последната седмица на тая година само лицеви ще мога да правя, че залата няма да работи, но според мен трябва малко повече
14.12.06
16:41
ами аз си мислех 3х20 лицеви и 3х20 коремни преси сутрин и 3х20 лицеви и 3х20 коремни преси вечер преди лягане :)
За к’во излизане от форма става на въпрос?! Каква е тази форма, дето се губи за една седмица? Нищо няма да ви стане, ако не тренирате някой и друг ден.
14.12.06
20:18
[quote author=”Петко К”]За к’во излизане от форма става на въпрос?! Каква е тази форма, дето се губи за една седмица? Нищо няма да ви стане, ако не тренирате някой и друг ден.
Значи аз съм съгласен с теб ,но все пак не се знае какво е имал под празниците че ако изкара от 24декември до ивановден и натам са си 2-седмици.Иначе за лицевите и коремните по добре е да ги прави заедно отколкото разделно
на мен ми действа психически-успокояващо тренировката и затова не искам да изпускам :)
Иначе то е ясно, че за 1-2 седмици не може да загубиш всичко
14.12.06
20:30
на мен ми действа психически-успокояващо тренировката и затова не искам да изпускам :)
Иначе то е ясно, че за 1-2 седмици не може да загубиш всичко
Е какво пук значи всичко нормално е да свалиш примерно 2-3,4 кг но ако си взел химия може и всичко да свалиш ,но за 2 седмици няма как да свалиш всичко напратив тялото ще си почине защото в моита залата наблюдавам че всеки си мисли че прекалено мн си почива и ако има начин по цял ден си почива така че след почивката орг. ще е добре възтановен и можеш да постигаш нови и по големи резултати
Внимавайте с плюскането покрай празниците и особено, като спрете да тренинарате. Да няма после въпроси: Как се свалят паласки или корема? :D Успехи на всички!!!
15.12.06
10:19
[quote author=“melazar”]Внимавайте с плюскането покрай празниците и особено, като спрете да тренинарате. Да няма после въпроси: Как се свалят паласки или корема? :D Успехи на всички!!!
Ха ха ха.които тря ше внимава,то зависи и кво ядеш
[quote author=“_FaCe_”]Така искам да ви попитам добре ли ще е секи ден да правя 3х20 лицеви и 3х20 коремни преси ,тука около празниците няма да тренирам ... аиде даите съвети ко да правя защото по празниците никои няма да работи а аз не искам да излизам от форма :shock:
Ами несериозно ми се вижда това което предлагаш като натоварване.
Трябват ти поне 7 сериозни серии със собствено тегно през 3 дена на мускулна група, за да може да се каже, че правиш нещо.
Иначе ако бухаш само бухтички, ще излезеш от форма не, ами... :wink:
П.П. Какво всички се оплакват от тия хранения по празниците. Вие меса не готвите ли по празниците. Набивате само меса бавни въгл и салати /под формата на мезета в някои случаи :wink: /. Тренирате на открито всеки втори ден и сте тип топ... Даже ще подобрите формата.
15.12.06
22:24
Тия празници са точно 1 седмица. Почиваш и след тая седмица си на 6 в залата.