27.10.04
10:23
Писах са трицепса че е по малак ѕад лаката но и от пред при бицепса е така Не е така иѕреѕан от началото точно в сгавката на лакатната става! А раката ми иѕглејда по малката отлкото е!Особено когато сам с кас рукав!Раѕбрах как да оправа трицепса над лаката и искам да ѕнам как да уголема бицепса над сгавката в лакатната става!
[quote author=“BILDERA_”]Писах са трицепса че е по малак ѕад лаката но и от пред при бицепса е така Не е така иѕреѕан от началото точно в сгавката на лакатната става! А раката ми иѕглејда по малката отлкото е!Особено когато сам с кас рукав!Раѕбрах как да оправа трицепса над лаката и искам да ѕнам как да уголема бицепса над сгавката в лакатната става!
Ae пич разбери подяволите ,че неможе да тренираш само 3та или 2ра глава на трицепса и началото на бицепса!!! Като правиш едно упражнение то натоварва целия мускул еднакво и целия се съкращава !!! Не е по никакав начин възможно тва дето го пишеш да тренираш една част от мускула ! Тва че еди ква си част ти куца е генетично!
по-здрави и успех
27.10.04
12:45
Здрасти
за длната част на бицепса до лакъта, прави сгъвания с дамбели седнал на лежанка под наклон
Стан
Ами аз имам сьщия проблем.Моя започва на 2-3 см над лакътната става,ама това си е генетика.Емо е прав донякьде че се товари целия мускул ,но може да се изолира дадената глава,т.е да прехвьрлиш по-голям процент натоварване вьрху нея.За тази част пробвай скотово ,ама прав и леко наведен напред,Но както каза гоча ,не чакай чудо
27.10.04
18:38
Ако сте забелязали и Кирил Вьлчев има сьщия проблем! Ген батка, не можем да се преборим с него!!!
28.10.04
16:19
тук в тоя форум много често поради липса на компетенция се обвинява винаги генетиката
айде стига с тая генетика
Я вижте в една анатомия къде започва и свършва бицепса
и тогава говорете за генетика,
има някои упражнения които могат точно такива недостатъци да запълват, все пак се натрупват нови мускулни влакна при тренинг
Стан