18.12.06
19:09
та целта ми като тяло е - http://i1.tinypic.com/rthj5f.jpg
готов съм да правя квито и да е диети, програми ..
имам стаж 3 месеца 179/75
също ако ме посъветвате и какви суплементи да си купя .. имам глутамин и суроватъчни аминокиселини
търсих из нета тренировъчната програма на въпросния раян ама не намерих нищо освен че правел по 500+ коремни на ден :?
18.12.06
19:47
Няма смисъл от толкова много коремни преси. Прави 3-4 пъти седмично като искаш, може и с тежести последната серия.
[quote author=“BuKTop”]та целта ми като тяло е - http://i1.tinypic.com/rthj5f.jpg
също ако ме посъветвате и какви суплементи да си купя .. имам глутамин и суроватъчни аминокиселини
търсих из нета тренировъчната програма на въпросния раян ама не намерих нищо освен че правел по 500+ коремни на ден :?
1.тялото на тоз не нищо особено
2.има няква мазна гейска мутричка
3.в зависимост от това на какво ниво си сега и ако ни покажеш снимки щи кажа за колко време горе долу може и да имаш тяло кът на тоя(в случай че правиш всичко както требе)
4.за да имаш тялото на тоз не са ти нужни суплементи(не че ще е излишно-но точно за тва тяло не виждам къв е смисъла да си даваш парите за добавки)
тва е общо взето!
18.12.06
21:24
[quote author=“hardboy”][quote author=“BuKTop”]та целта ми като тяло е - http://i1.tinypic.com/rthj5f.jpg
1.тялото на тоз не нищо особено
2.има няква мазна гейска мутричка
3.в зависимост от това на какво ниво си сега и ако ни покажеш снимки щи кажа за колко време горе долу може и да имаш тяло кът на тоя(в случай че правиш всичко както требе)
4.за да имаш тялото на тоз не са ти нужни суплементи
тва е общо взето!
мене не ме вълнува лицето ми тялото ;) пък и той майче си е педераст, незнам..
снимка : http://img291.imageshack.us/my.php?image=18122006039tl0.jpg :oops:
П.П. Сега гледам да кача повечко маса, пък на пролет ше чиста мазнини
18.12.06
21:57
[quote author=“hardboy”]г/д за 7 месеца,при спазване на необходимото ще имаш такова тяло!
извинявай че питам ама г/д какво значи :oops:
горе-долу :wink:
manson
мерси :)
а кое е “необходимото” което трябва да спазвам ?
18.12.06
23:40
хард бой я си постни снимки да та видим тебе ;) кво тяло имаш щото това е доста стабилен релеф съчетан с плътна маса и определено за 7 месеца няма да има нищо общо
18.12.06
23:46
кажете по каква програма да тренирам :roll:
също и храните (диети и прочие) ...
сега ваканцията съм се ориентирал така -
понеделник - гърди корем
вторник - рамо трапец (коремни)
сряда - ръце корем
четвъртък - почивка
петък - гръб корем
събота - крака (корем)
неделя - почивка
Плочки се правят не с много преси а с хубава диета. А ако направиш диета ще замязаш на чирус. Затова дигай, хапвай здраво да качиш малко килца и да имаш малко мазно зима е няма да се вижда. Чак на пролет помисли за диета. Обаче не се заблуждаваи това тяло за 7 месеца е абсурд да се направи, само да направиш такива гърди ехееее....
И не я гледаи тая снимка, такъв релеф не може да се подържа целогодишно, човека си има няква маса и за фотосесия се подготвя. Има хора с такъв релеф които го имат постояно, но те са ектоморфи и не могат да качват нищо, на този се приличат само по пресата.
Колкото до програмата тренирай един път седмично всяка група. Яж здраво. Напролет вкарай една диета и ти гарантирам че ще се харесаш. Другата зима пак хапваш на пролет диета и т.н. хубавото тяло иска постояно да го подържаш. Не си мисли че ще тренираш малко да станеш такъв и после се се радваш само на тялото си, няма такъв филм. Успех ти желая :wink:
19.12.06
14:30
[quote author=“KLEKNALIQ”]Плочки се правят не с много преси а с хубава диета. А ако направиш диета ще замязаш на чирус. Затова дигай, хапвай здраво да качиш малко килца и да имаш малко мазно зима е няма да се вижда. Чак на пролет помисли за диета. Обаче не се заблуждаваи това тяло за 7 месеца е абсурд да се направи, само да направиш такива гърди ехееее....
И не я гледаи тая снимка, такъв релеф не може да се подържа целогодишно, човека си има няква маса и за фотосесия се подготвя. Има хора с такъв релеф които го имат постояно, но те са ектоморфи и не могат да качват нищо, на този се приличат само по пресата.
Колкото до програмата тренирай един път седмично всяка група. Яж здраво. Напролет вкарай една диета и ти гарантирам че ще се харесаш. Другата зима пак хапваш на пролет диета и т.н. хубавото тяло иска постояно да го подържаш. Не си мисли че ще тренираш малко да станеш такъв и после се се радваш само на тялото си, няма такъв филм. Успех ти желая :wink:
мерси ;)
аз точно така смятах и да направя - сега зимата трупам маса , напролет диета, кардио ;)
пък и аз не се надявам да имам чак такова тяло, поне да се доближавам :)
напролет пак ше пост-на снимки да се види резултата :P
П.П. Мене ме интересува повече храненето :roll: