Тесно дупе,релефен корем и крак V-образен гръб и рамене

18.12.06
14:06

Така та значи висок сам искам да направа тяло.Обаче не искам ся да ставам тука 100 кила да кача и в корема и в гъзъ.Искам релефен корем,крака ми е дълъг искам да го напра и релефен грърба V-форма,тесно дупе, мощни рамене.Май много искам де :D :D Наясно съм че требва да тренирам много ама по каква програма да започна тва не ми е ясно.Та я ми предложете програма

18.12.06
14:19

Погледни на сайта - там има и хранителни режими, и тренировъчни програми според стажа. А това, което искаш отнема време и усилия. Не става току така. Първо ще направиш маса, но няма да имаш релеф. После ще изчистиш мазнините и ще имаш релеф (осоообено на корема и краката), останалото зависи от теб. Като не си дал никаква информация освен “какво искам” как да ти се помогне?

18.12.06
14:31

Информация ето информация
16 години
65 кила - сино изявен ектоморф.
186см.- дълъг крак,дълга ръка.
И голем мерак за фитнес :D

18.12.06
16:35

[quote author=“tepro”]Така та значи висок сам искам да направа тяло.Обаче не искам ся да ставам тука 100 кила да кача и в корема и в гъзъ.Искам релефен корем,крака ми е дълъг искам да го напра и релефен грърба V-форма,тесно дупе, мощни рамене.Май много искам де :D :D Наясно съм че требва да тренирам много ама по каква програма да започна тва не ми е ясно.Та я ми предложете програма

е всеки това иска :D Ама стоя ръст и с тия кила....не знам

FZ

18.12.06
17:21

[quote author=“tepro”]Така та значи висок сам искам да направа тяло.Обаче не искам ся да ставам тука 100 кила да кача и в корема и в гъзъ.Искам релефен корем,крака ми е дълъг искам да го напра и релефен грърба V-форма,тесно дупе, мощни рамене.Май много искам де :D :D Наясно съм че требва да тренирам много ама по каква програма да започна тва не ми е ясно.Та я ми предложете програма

А на Олимпията не искаш ли да участваш ? :D

IC

18.12.06
18:51

да ако можем да сме два метра 50 килограма пък и с мусколи - релефни :) ахахахах ами ок успех  :twisted:  :twisted:  :twisted:

EN

18.12.06
19:14

Абе не че нещо, ама човека задава въпрос, а вие се правите на опитните стари вълци, които знаят всичко и подминават новаците. И ВИЕ СТЕ БИЛИ КАТО НЕГО. Вместо да му се подигравате вземете да му обясните главните неща които трябва да спазва.
Пич щом си ектоморф яж по 5 пъти на ден, като всички хранения трябва да са ти богати на белтъци и въглехидрати, освен в последното което да ти е предимно белтъци+мазнини. Прави само базови упражнения с свободни тежести (без машини, освен скрипеца ако не можеш набирания) 3 пъти в седмицата. Пробвай 1 месец БЕЗ да прекъсваш да видиш какъв ще е резултата(предполагам околу 4 килограма). Не слушай какво ти казват за хляба, че не трябвало да се яде по много и така нататъка, яж си по 2 филийки пълнозърнест на всяко главно ядене.

19.12.06
10:46

Май не сме много внимателни на училище,а. :P Как не се научихте, бе хора. Пишете правилно и по възможност на кирилица.

19.12.06
11:05

сложно е ,ако започваш сега прави седмица две  кръгови тренировки,да свикнеш малко от малко със залата упраненията и тн поле питай пак :)

19.12.06
13:52

и аз искам....Има да ядеш още много докато станеш като ония батковци... Започвай е по тази http://www.bb-team.org/training/000156.php
месец-месец и половина на тая...После ще му мислим

19.12.06
13:55

Мерси много на тия където казаха нещо конкретно по въпроса. Относно останалите дето се прават че много разбират аз питах за тренировъчна програма,не съм искам от вас да ми давате мнението си дали ще стане нещо или не от мен.И тва били хората дето разбират от фитнес ,боже повръща ми се.

19.12.06
15:21

на тоя ръст (186 досега), направи се 100 кг мускул и ще видиш, че всичко което искаш - “Искам релефен корем,крака ми е дълъг искам да го напра и релефен грърба V-форма,тесно дупе, мощни рамене” е станало.не може да си 65 кг и да искаш да изглеждаш така (може и да искаш, но няма да стане).а за да станеш 100 кг. чисто месо - тренирай няколко години редовно и се храни както трябва.почваш от тренировка за начинаещи и си минаваш по целия път докато се харесаш в огледалото.

ST

20.12.06
10:29

[quote author=“FRANKO1”]на тоя ръст (186 досега), направи се 100 кг мускул и ще видиш, че всичко което искаш - “Искам релефен корем,крака ми е дълъг искам да го напра и релефен грърба V-форма,тесно дупе, мощни рамене” е станало.не може да си 65 кг и да искаш да изглеждаш така (може и да искаш, но няма да стане).а за да станеш 100 кг. чисто месо - тренирай няколко години редовно и се храни както трябва.почваш от тренировка за начинаещи и си минаваш по целия път докато се харесаш в огледалото.

И най-важното като се харесаш НЕ спираш!  :lol:  От тук почва поддръжката

23.12.06
08:38

Еми бате освен яка тренировка и много гейнър ... Друго не виждам прави кръгова трен 1 месец и после ще ти направиме някфа програма  :wink:

23.12.06
15:01

Нека се изкажа. Бях абсулютно същия преди две години-185см, 60 кг. Започнах да тренирам, в момента съм на 16 години и 4 месеца и съм 189см, 73 кг. И това без особено използване на добавки, така че ти си прецени. Започвай да тренираш и ефекта ще дойде. Между другото тогава не ми се очертаваше и едно мускулче, а сега мога да кажа, че съм горе долу с добра големина на мускулите и доста релефен :wink:

23.12.06
17:28

Благодаря много на сички ви.Помогнахте ми найстина много.Вече имам първата си фитнес програма.НО сега пък имам друг въпрос в фитнеса ми объркаха главата от всякъде с тия протейни,геънъри.Я кажете вие требва ли да ги почвам за да станат нещатата по бързо по добре и ако трябва кога и как да ги почна.Добре ли още в начална фаза в каквато съм аз? Благодаря предварително. RESPECT : :)

23.12.06
19:00

наблегни на храненето.в началото добавки няма да са ти нужни - растеш достатъчно бързо.и не си мисли, че протеина и другите хранителни ДОБАВКИ са някакви магически прахове.ако по някаква причина не можеш да си набавяш необходимите белтъчини от храната си вземи протеин(не съм привърженик на гейнърите).изчакай с добавките няколко месеца

AR

02.01.07
03:12

Братле, почнеш ли да се занимаваш ще станат нещата :) добавки както ти каза човека не са ти нужни отначало. Просто се отнеси сериозно към храната. Ако пиеш често , гледай да ограничиш до 2-3 бирички на седмица мах или най добре спри да пиеш, за пушенето просто няа да говориме. Останалото ти е храна и тренировки, ако това ти е като хората няма да ти се забави резултата. Чети образовай се, засега основните неща са ти достатъчни ;) Айде късмет с боди билдинга!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1