Питане за малко "ПО-ОСОБЕНА" Програма????

19.12.06
00:53

Здравейте, искам предварително да Благодаря на всички, които ще ми погнат!!!!
И така на темата: ...
На 22г. съм и съм около 82кг. и височина 185см.
Досега съм се занимавал с фитнес за много кратко време и поради редица причини нямах възможност да започна отново!!! Сега искам да започна пак и ми е необходима ПРОГРАМА ЗА РЕЛЕФ - предимно!!! НО НО НО!!!!!!
дотук ок, ще кажете “Потърси във форума..!!!” но има един проблем... преди 2год. ми откриха проблем със сърцето - две от клапите са по тънки от нормалното!!! ТА ВЪПРОСА МИ Е: Може ли някой да ми изготви ПРОГРАМА за тренировка за РЕЛЕФ  - както и необходимите добавки, които трябва да вземам за да: има резултат, но и да няма ДИРЕКТНО и ПРЯКО влияние върху сърцето!!!  Това е-ако някой ми напише нещо ориентировъчно ще съм безкрйано благодарен!!!
Благодаря за отделеното време и внимание на всички!!!

19.12.06
09:22

Добре че съобщаваш за този проблем.При тези тренировки товаренето на сърцето е неизбежно.Мисля че най-добър отговор ще ти даде лекар и преди неговото мнение недей да експериментираш.Така мисля аз.предполагам че може нещо съвсем леко да правиш,но говори слекар първо

19.12.06
20:45

Зависи доколко е злокачествено това изтъняване, възможно е да е позволено да ес натоварваш. Просто една важна част от орелефянето е кардиото, а то си товари точно там.. Затова и според мен първо при лекар, да ти каже какво може и какво не може да правиш, тогава спрямо тези данни може би ще може да се направи нещо..Така на сляпо не е добре да се играе.

19.12.06
22:28

Споко, не се шашкай!
Първо - и сърцето е мускул, и то расте!!!
Тоест с тренировки можеш да си решиш проблема. Няма да си първия.
Второ - кардиото за горене на мазнините е в благоприятен за сърцето режим (облекчен).
Просто поддържай пулса близко до ДОЛНАТА разрешена граница при кардиото.
Например, ако в таблицата за твоята възраст пише да поддържаш пулс от 135 до 152, ти го поддържай в границите 130-135.
Трето - за да не вдигаш пулса при тренировка с тежести ще трябва да изпълняваш стриктно упражненията (прецени си тежестите) и да имаш двишване и издишване на всяко повторение. При спазване на това няма да имаш проблеми с тренировките.
За твое успокоение ще ти кажа, че са ми пращали хора след инфаркт да ги тренирам и са живи и здрави.

20.12.06
08:33

Значи може би другия месец ще се консултирам с доцентката си!!! и тогава ще видим!!!!
Много Благодаря на ВСИЧКИ които са ми отговорили!!! :P

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1