Изфръкнало дупе!

Прескочи до:
MA

04.11.04
18:33

Моля, ако някой знае как се постига това да каже  :?  Ходя на фитнес вече почти година /4 пъти седмично/. Отслабнах доста, стегнах тялото си страхотно...слабичка съм, но дупето ми не иска да изфръкне. Кажете някое по-спецялно упражнение за тази важна част от тялото ми  :wink:
Виждам, че има доста компетентни хора тук и се надявам да ми помогнат. Благодаря!
Ще те помоля да си смениш аватара с по-малък(120x120 максимум), защото се разваля изгледа на темата. Сори. :roll:
Mr_Muskul

04.11.04
18:38

Хм, това е интересен въпрос! С нетърпение ще изчакам да видя мненията.

04.11.04
18:58

Здравей =) адски сладурска тема “изфръкнало дупе” =) =) =)
И аз лъм любопитен какво ще кажат останлите =)
Ето какво има за gluteus-четата online:

предложения от Бодибилдинг.ком

Подходящо Google търсене

Мисля, че вторият линк е доста подоробен :)
Не съм спец - затова - толкова от мен :)
Сигурен съм, че ще зарадваш околните в сково време :)

NI

04.11.04
21:52

M интересно  и мен саме питали как да постигнат целта мои приателки но според мен това е ако го имаш имаш ако не просто нестава  не съм момиче  но просто си го имам
които знае да пише
а АВАТАРА снимката това ти ли си

ВН

04.11.04
22:09

Ако причината са мазнини отложили се подкожно в тази област има решение и то в здрави и системни тренировки и стриктен режим на хранене.
Ако причината е мускулна маса има решение и то е зверски тренировки за релеф и особено локализирани в тази мускулна група натоварвания. Хранителният режим е поддържащ. Целта е претрениране... Гадно, ала друг начин няма.
АКо причината е в гръбначно изкривяване има решение и то е специални процедури за корегиране на стойката при подходящ специалист, кинезитерапевт или физиотерапевт. Това макар и просто е най-неприятното и от 3 те варианта...

05.11.04
02:24

Image, явно не си разбрал братле :)
Момичето иска дупето и да Е! Изфръкнало  :lol:
Мацо, теб плоско ли ти е, че искаш този ‘ефект’?

05.11.04
08:49

чувал съм че известен ефект може да се постигне с магарешко ритане с изцеждане в горна точка, но не може да се очакват чудеса. С никакви упражнения не можа да промениш сериозно генетично заложената форма на който и да е мускул.

05.11.04
09:59

Клякане с щанга (пълно) до долу и мъртва тяга (може и с прави крака) с по - тежко. Ако и това не развие глутеусите, значи нищо друго не може :)

05.11.04
10:05

Снощи се консултирах с приятелката си по темата  :D
И тя каза Ами това е генетично, ако бабите и дядовците ти не са ти го “дали” няма как...  :)

И това не е само генетичната форма на мускулите а и на натрупванията на мазнините  :) женското ‘дупе’ не е само глутеус максимус, има и мазнинки, които придават красива форма  :D

MA

05.11.04
17:03

дупето ми не е плоско, но искам да ми щръкне повече.  :wink:  ...ама нещо не става. Толкова усиля полагам :cry:  Тея клекове много ги мразя...правя ги, но има ли начин това да се замени с нещо друго? +това съм забелязала, че жените, които ги правят имат малко мъжки задници. А със спринтове дали ще стане :?:
за генетичната структора .... ми може, но брат ми има супер задник, а е на 38….. Дано се е пооправя и аз...
Благодаря на всички, които се включиха в темата и за съветите...., но ще чакам още  :wink:
забравих да кажа, че нямам гръбначно изкривяване и съм на 24г ако това има значение .... дали пък на тази възраст вече е по-трудно да променяш тялото си?  :(

DM

07.11.04
13:22

Изхврукнало дупе е гръбначно изкривявавне
и много много не ти препоръчвам да имаш такова, щом не ти е плоско дупето, не ти трябва да е изхврукнало
или искаш сигурно да ти е като на някоя друга не знам
ама извода е изхврукнало дупе = гръбначно изкривявавне(хъперлордоза)
Стан

17.11.04
19:48

Айдеее много се отнесохте.. то генетика, то гръбначни изкривявания...
Момичето иска да има просто по-голямо дупе (не разплуто разбира се).
Това става според мен с клек до долу, при това само с големи тежести. Забелязвам, че Maca иска само с леки упражнения да натрупа мускулна маса без усилие което няма как да стане... Точно защото си слабичка и нямаш добре развита седалищна мускулатура ти е неприятно да правиш клек, но след време ще свикнеш.
Такова ли дупенце искаш да имаш?  :lol:
[18+] http://www.yensa.org/g/fag/01/10.jpg
P.S. Като го направиш, го искам и аз  :lol:  :lol:

MA

17.11.04
22:59

perlsite, мойто си е такова сега, каквото е на снимаката (почти), но искам да е по-такова....латиноамериканско  :P .... абе да стърчи, ама така отгоре  :)

17.11.04
23:22

Ееееееееееееее тогава дупето ти е страхотно  :lol:  :lol:
Какво значи “плоско”? Maca дай снимка, как искаш да изглежда твоето  :roll:  :lol:

P.S.: По-изхвръкналото дупе би ти лепнало едно такова неприятно “определение”, което със сигурност не звучи като латиноамериканско - носи кофти асоциации... Според мен “изхвръкналите” дупета са по подходящи за друг тип работа.. ако ме разбираш.. Съмнявам се, че търсиш точно такъв имидж!?

17.11.04
23:28

Ако ще говорите по темата давайте на ЛС ;)  :lol:

17.11.04
23:35

Абсолютно си прав gotcha, това ми мина през акъла... но ще ме помисли девойчето за простак  :lol:
Шегата на страна, но много хора незнаят какво искат... аз поне знам какво дупе искам  :lol:  :wink:

17.11.04
23:43

Хм, ако съм разбрал правилно, момичето иска дупе като на спринтьорките (Ивет Лалова и компания).
Така ли е или аз съм в заблуда?

MA

18.11.04
11:06

Не ми прилича на фитнес тази работа, честно казано :)

MA

18.11.04
11:50

D3BEP, не мога да разбера какво искаш да ми кажеш? На какво ти прилича? Някой каза да покажа какво точно искам....е, каде е проблема? това ми харесва

HE

18.11.04
11:56

Да дупето си е ОК! Не смятам, че може да има хора на които да не им хареса. Maca не вярвам D3BEP да е искал да те засегне по някакъв начин.

Дам, Маса, съжалявам, въобще не съм искал да те засегна. Казвам, че дупето на картинката, която предлагаш, не ми прилича на направено с фитнес...

18.11.04
16:09

[quote author=“Maca”]ето такова искам

http://www.fitdolls.com/images/pic-model_for_us.jpg

Мисля, че тук просто бедрената кост е доста по-голяма и широка и ДЗВЕР-а е прав, че това няма да стане с фитнес (може да опиташ, но няма да стане очаквания резултат), но не се притеснявай и твоето дупе е хубаво  :wink:
П.С. Като погледнах по-внимателно снимката, даже виждам, че каката си е извила доста силно гръбнака за да направи тази поза.. според мен няма съществена разлика м/у снимката която ти посочих и твоята...
Btw, ако не е тайна, защо ти харесва това Д?

18.11.04
16:43

Да бе тая как го е изпъчилаааа
Лелелелеле стига поствахте такива неща бе  :evil:
Всичките ще ги изям  :lol: (дупетата)

18.11.04
17:31

Maca,Това което искаш според мене DJ MADMAN,ти го е казал точно хиперлондроза и си е вид гръбначно изкривяване,но едва ли това ти е целта да може да си поставиш кафето,цигарите,и сока без да се навеждаш.ПОзнавам момичета с този проблем и повярвай не се чустват комфортно.Ако дупето ти е като на аватара просто е почти съвършено.Така че си тренирай и нека ти завиждат :lol:

———————извън темата————————
Ей, ейййй, ама гларуси. Глей колко мъже се изредиха да окуражават из женския раздел за фитнес, само щом видяха тема за дупета  :lol:  Дупешки наставници - бол :)
Не ми обръщайте внимание, естествено, че се майтапя  :wink:

———————извън темата————————
Верно че каката се е сгърчила за по - добър ефект; но на мен това дупе ми прилича на приятно закръглено - в смисъл, не е от мускул като че ли, а от добре наложени мазнинки.
Което въобще не означава идеал. Стегнатите дупета могат да изглеждат също много секси, по свой си начин :)
Абе, все е секси  :oops:  Продължете тренировките  :wink:

19.11.04
02:55

Хм, на мене не ми приличат на насложени мазнини...
Както и да е, според мен начина да направиш “изхвръкнало” дупе (не визирам хиперлордозата, по скоро това и това - по-голяма мускулна ма са в глутелуса, придаваща характерната форма) момчетата са ти го казали - базови упражнения, натоварващи седалището, с повечко тежест, като пълен клек и тяга (особено с прави крака), а аз бих добавил и напади, с леки тежести и повече повторения.
Успех  :wink:

19.11.04
14:17

Ей, загледайте се по някоя негърка във някой видео клип:) Всичките са с изфръкнало дупе и то много стегнато,но и краката им не са малки,абе кефят ме такива жени :)

SH

19.11.04
19:53

Трябва да натрупаш солидна Мускулна маса в дупето,за да “изхвръкне” .В предишният пост много точно е казано,че затова трябват и  здрави крака.Клякай дълбоко с тежко,прави напади с тежест -препоръчвам ти да ги правиш с крачка назад.Много добро е и така нареченото “магарешко ритане”,но то по-скоро оформя вече направеният мускул.
Успех

SA

19.11.04
21:02

Привет на всички. Като сте започнали да говорите за дупета да питам нещо и аз. Един приятел във фитнеса ми каза да не клякам дълбоко, а само до прав ъгъл на коленете, защото при дълбокото клякане се разширява задникът. Вярно ли е?

19.11.04
22:07

Става по-обемен.. да, но в същото време и по-”изфръкнал” :) Но няма нищо общо разплутото дупе от мазнини с уголеменото дупе от мускулна маса :) Ако намалиш мазнините и увеличиш мускулната маса ще стане по-хубаво :)
Твоя приятел ти е казал така, защото на един мъж не му трябва да прави дупе.. но за една жена.. виж това е съвсем друго нещо :)

П.С. (Усещам, че направих едно добро дело за някой късметлия)  :wink:

DM

20.11.04
00:22

Здравейте , вие май малко позабравихте че ако вземе да тренира яко за хипертрофия с клекове, трябва яко да яде за да растат мускулите , а не ми се вярва да нарастне само там където и е нужно, а сам сигурен че не иска да става едра, а и няма смисъл да си прецаква ставите с пълни клекове ако не е профи спортистка
А това там на памела си е яко изкарване на кръста, натурално не може да бъде така,
пс. ти на колко години си маца

20.11.04
01:13

Така е.. но ако не тренира другите мускулни групи, много малко ще и се отрази като покачена мускулна маса. По-големия проблем е как да се навие да хапва повече..  разбира се говорим най-вече за повече белтъци и повече въглехидрати (само в подходящия момент) и горе-долу може да стане без “странични” ефекти..
Ясно е, че някой конкретно трябва да се захване с Maca така, че да прецени как трябва да се храни и тренира.. иначе бихме могли да достигнем до заключението.. Да може дупето на Maca да стане по-фръцнато...  :oops: по-изфръкнало имах впредвид  :wink:

MA

20.11.04
20:22

[quote author=“DJ MADMAN”]
пс. ти на колко години си маца

На 24 :?  късно ли е да променям тялото си  :?:

MI

20.11.04
20:41

никога не е късно :D :D :D

SH

20.11.04
21:08

DJ Madman,
как точно ще си прецака ставите с пълни клекове?Това звучи абсурдно.Разбира се казвам това ,като смятам ,че девойката загрява добре преди тренировката и изпълнява стриктно и правилно упражнението .

20.11.04
21:30

Това вече са дребни заяждания...

Според мен трябва да се съсредоточи точно в изпълнението на крайната част от упражението клек, като избягва правенето му в началната фаза...как? С помоща на партньор, който да отнема част от тежеста в подходящия момент, най-вече при по-големите тежести, които тъй или иначе ще опре щом амбициите са големи :)

DM

20.11.04
22:42

АМи за прецакването, вземи една биомеханика , ама да е актуална , от към 2002 година нагоре и погледни вътре какви са разликите като се кляка с тежест до долу и до 90°, разликата в натоварването на ставите е огромна,
във фитнеса по света от няколко години не се правят вече пълни клекове
друг е въпроса ако искаш да ставаш огромен , тогава пълен клек е неизбежен
Знам ги тия работи защото това ми е работата и сам го учил години
Стан
А маца , питах те на колко години си , щото се връзваш на някави снимки които са преработвани в студио, ретуширвани, гримове и тн.
поне сам виждал как става една фото сесия
казах вече за да е видимо изхврукнал задника или трябва да има доста мазнинка по него или е гръбначно изкривяване
с изграждане на мускул там, ме съмнява че ще се разочароваш,
поздрави Стан

SH

21.11.04
10:01

Е немога да се съглася с теб DJ Madman.Все пак упражненията са измислени да укрепват тялото,не да го прецакват,а клека си клек само и единствено ако се прави в пълна амплитуда.Не визирам бруталните клекове с огромни тежести,които се практикуват от билдерите-там здравето не е на първо место.По-скоро вярвам,че частичното изпълнение би могло да е причина за травми.

DM

21.11.04
13:12

Д3бер как  може да пишеш че полуклековете се избягват във фитнеса при условие че се наричат ФИТНЕС КЛЕКОВЕ
и са 100 пъти по здравословни от пълните клекове, кажете ми
как се вкарват снинмки във мненията че да ви сканирам i
вкарам малко биомеханика по доста други въпроси детоп се заблуждавате ,че да видите
А извинявай много Шантал ама твоето изказване е малко наивно някак си

За клековете сам готов да дискутирам защото сам 100% прав
Стан

21.11.04
13:20

DJ MADMAN ае братле хубаво си 100% прав ма даи малко инфо ,а ти си написал 2 реда някво неразбираемо. И като мод ви казвам направете нова тема за клековете защото излзате адски от темата и тука не е мястото за такива дискуси !
по-здрави

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1