20.12.06
17:26
Току що си чета аз БГ изданието на М и Ф и какво да гледам снимки на Dj Teo в някакъв конкурс 8)
Айде честито от мен и да черпиш,че си станал известен :lol:
20.12.06
17:28
И аз го видях нашто момче . :P
Dj TЕО успех !
10х мн :) ще видим дано имам средства да се подготва за републиканското :) :roll:
20.12.06
18:41
Браво евалата ей :lol:
20.12.06
18:45
поздравления...но наистина си заслужава защото имаш мн добро тяло само да те питам на колко години си и какъв стаж имаш?!
20.12.06
18:56
човече аз лятото ще стана на 17 ама ако застанем един до друг само дето ще съм по-висок от теб иначе съм мноооого по слаб ...доста добро развитие честно
[quote author=“djpetko”]Току що си чета аз БГ изданието на М и Ф и какво да гледам снимки на Dj Teo в някакъв конкурс 8)
Айде честито от мен и да черпиш,че си станал известен :lol:
аз пък го видях в 76 :lol: 8)
само да не се възгордееш сега :lol:
а сега сериозно:поздрави! 8)
глупости не съм такъв човек а и това не ми е първате медийна изява така да се каже се пак тука аз съм пратил снимките демек аз сам се набутах :) а иначе тези неще и подкрепата ви ме надъхва да тренирам още по добре :) пак благодаря на всички :wink:
Ан тъй! треа има напуквация! :twisted: :shock:
тъй като аз съм беден и не мога да си позволя да си купя каквото и да било списание ще ми обясни ли някой по какъв повод са публикувани снимките :?:
xex ти ако си мислиш че съм богат :) днеска съм без пари за да си купя списанието, а иначе е фотоконкурс се води някаф конкурс пращаш снимки и тва е просто е казах ти че сам се набутах ама на ташак ги пратих :) не съм мислил че ще ги побликуват :wink:
20.12.06
20:46
Аре някой да го сканира де.
20.12.06
20:49
аз утре ще си го взема и ако не са качени снимките до тогава ще ги кача
ама то не са професионални снимки,те са си мойте зоб пращал съм ти ги сичките :) едната е даже на аватара ми :wink:
21.12.06
10:37
Като съм ти гледал снимките имаш и по-добри от тея дето си ги пратил в списанието,защо не изпрати тях :?:
21.12.06
16:08
Ам списанието днеска го гледах!Снимките ти не са кои знаи кво а и съм ги виждал 1000 пати!
Списанието е Мускули и Фитнесс, и за 5те лева дето дадох ма фаща супер яд щото вътре освен общи приказки и неточни глупости друго не пише!Направо пародия Олимп-а са 2000 пати по добре!
21.12.06
17:05
[quote author=“SlowDead”]Ам списанието днеска го гледах!Снимките ти не са кои знаи кво а и съм ги виждал 1000 пати!
Списанието е Мускули и Фитнесс, и за 5те лева дето дадох ма фаща супер яд щото вътре освен общи приказки и неточни глупости друго не пише!Направо пародия Олимп-а са 2000 пати по добре!
Ми то човек като не може да разбере к`во чете му се вижда , че чете глупости.
Ти толкова ша разбереш нещо и от Олимпа ама айде.
Т`ва па Олимпа е най смешното списание въобще не ми го хвали .
Който не харесва М и Ф най-доброто списание 1 000 000 пъти по-добро от Олимпа значи нищо не разбира от фитнес и културизъм.
По-здрави !
21.12.06
19:33
[quote author=“SlowDead”]Ам списанието днеска го гледах!Снимките ти не са кои знаи кво а и съм ги виждал 1000 пати!
Пич, теб май нещо те е яд за това, че са публикували снимките на момчето ?
DJ-Teo поздрави :wink:
Олимп,тва смешно списание как го споменаваш в един текст с М и Ф :lol:
То не става да го чета и в кенефа даже...
пич щом си ги виждал хиляда пъти страх ме фаща като си помисля кфо прайш на тях :twisted:
21.12.06
23:18
Момчета темата беше направена само с добри чувства, а вие я превърнахте в глупави караници. Успокойте се.
Поздрави и от мен въпреки, че не съм гледал списанието, но щом са тези от форумите значи ги знам. Горе долу на моите години си доколкото знам, но разликата е, че аз не ползвам АС ама това е за друга тема и форум. Продължавай все така. Успех!
ам ас за качване зимам от 6 седмици ако за 6 седмици станеш като мене шапка ти свалям !!! и плюс тва на който и да му кажа 8 седмици по един омнадрен се смее,но аз разта ген брато :lol:
и плюс тва на който и да му кажа 8 седмици по един омнадрен се смее,но аз разта ген брато
Не е ген, всички са така, ама са алчни - да включат още 3 неща “за всеки случай”. Ефекта е същия, страничните ефекти са 3 пъти повече.
Браво на теб и продължавай да правиш максимални резултати с минимум химия!
[quote author=“mitaka101”]
и плюс тва на който и да му кажа 8 седмици по един омнадрен се смее,но аз разта ген брато
Не е ген, всички са така, ама са алчни - да включат още 3 неща “за всеки случай”. Ефекта е същия, страничните ефекти са 3 пъти повече.
Браво на теб и продължавай да правиш максимални резултати с минимум химия!
Искрено благодаря за подкрепата,това е щото някой от залата ми викат поне 2 на седмица и други препарати,ма съм си малко шубе относно здравето...айде спирам,че тук химията е табу :wink:
22.12.06
12:00
Мускули и Фитнесс е много забавно списание според тва което са писали на нормална лежанка се сваля на горната част на гръдния кош и на горна лежанка пак се сваля там - тез луди ли са гръдния кош горната част е доста обширна!Освен тва ми пишат как Митко Димитров си плускал телешкото,на корицата Бицепсите били някви оражия а никаде не видях нещо сностно за тях,после ми пишат как Митко и Христомир си заели мизерните 8мо и 9то място и големи герои при положение че Руманския (мисля че е румански) състезател Радослав НезнамСиКои е на 2ро място ебати резила!Да не говорим че дали някъв мършав македонец как си праи рамото,а рамото му е смено и го праил с 5-10 кг пален смях,че то аз го прая с повече и ми е по голямо!А историите за сех-а там няма да ги коментирам!
Така че според мене които са навива редовно си купува таз глупост явно е много далеч от бодибуидинга!
А колкот до ТЕО ми човек ти си дал едни и сащи снимки на 20 места ко искаш да не са набиват по 20 пати!Аз ти гледах няколко пати в снимка.бг там профила да видя дали няма прогрес ма се едни и сащи снимки си стоят!
22.12.06
12:43
Пичове стига сте злобее ли и завижда ли на Dj TEO и М и Ф .
Дръжте се прилично и спазвайте добрия тон !!!
Че започнахте да прекалявате и развалихте темата .
Тео поздравявам те - добра маса и дълбок релеф имаш (без стероиди нали ?)
Много успехи по състезанията и само напред !
[quote author=“Ayo”]Тео поздравявам те - добра маса и дълбок релеф имаш (без стероиди нали ?)
Много успехи по състезанията и само напред !
да,благодаря много.и аз ти пожелавам много успехи от тук нататък! :lol:
гледах в гоухарда и горе-долу разбрах за него някой неща, а той твърди че сега започнал да взема преди не
DJ-Teo кажи и ти че може да се бъркам !
за македонеца не говори по-добре щот е със някъв свръх релеф дет имаш още 1000 броя да изчетеш за да разбереш как са прави.Радослав Слодкиевич е Поляк и има невероятни крака единия му крак сигурно е колкото сичките крака на цялата ви рода взети заедно тъй че преди да коментираш някой състезател земи се погледни малко и тогава да коментари.То е ясно че в БГ сички разбират от сичко ама се пак
[quote author=“Ayo”]гледах в гоухарда и горе-долу разбрах за него някой неща, а той твърди че сега започнал да взема преди не
DJ-Teo кажи и ти че може да се бъркам !
за релеф - кленбутерол съм пил на релефните снимки даже не съм обезводнен, а за маса съм на 6-та седмица Х 1 омнадрен това е сичко забранено в мене :roll:
22.12.06
20:58
[quote author=“dimityr”]за македонеца не говори по-добре щот е със някъв свръх релеф дет имаш още 1000 броя да изчетеш за да разбереш как са прави.Радослав Слодкиевич е Поляк и има невероятни крака единия му крак сигурно е колкото сичките крака на цялата ви рода взети заедно тъй че преди да коментираш някой състезател земи се погледни малко и тогава да коментари.То е ясно че в БГ сички разбират от сичко ама се пак
Ами аз се гледам,не че се хваля ама моя лег е 150 - 8мица,за бицепс прая с 80 кг с прав лост пак 8мица а ти какво правиш сигурно чекии за предмишница?!
На Радослав му имам целия филм и някои други клипчета и много добре го знам как тренира и какво прави!А Македонеца е пален мизерник мога да ти докарам поне 10 човека дето са по здрави от него и с по добар релеф!
Колкото до ТЕО ми то на една от снимките му се виждаха инжекциите,и въобще не злобея да се развива момчето щом може,просто яко зоб го гони!Бтв знам дори каде тренира и съм тренирал там!
Таи като си говорим мене лично по ме кефи Frank McGrath които сега снимка филмите от Анимал Серията,този човек има нероятни ръце!Виждал съм ги двамата на състезания,ама по мое мнение ФРАНК си е номер 1но,докато Радослав е много голям и масивен културист,но според мене до голяма степен това си му е ген,щото на снимките с разни момчета доста по висок от тях ми са видя!
никъде не се виждат инжекций а сега се сетих кой си ония пич в гохард дето само се заяжда :evil:
22.12.06
21:24
[quote author=“Dj_TEO”]никъде не се виждат инжекций а сега се сетих кой си ония пич в гохард дето само се заяжда :evil:
какъв е тоз ГоХАРД?!
бтв не ма караи да я тарся ся снимката с инжексията!
23.12.06
02:44
[quote author=“SlowDead”][quote author=“Dj_TEO”]никъде не се виждат инжекций а сега се сетих кой си ония пич в гохард дето само се заяжда :evil:
какъв е тоз ГоХАРД?!
бтв не ма караи да я тарся ся снимката с инжексията!
Давай
макаденоца и в БГ да се пусне пак влиза в 3ката не знам кви авери имаш относно това кой с колко тренира предпочитам с леко , но далеко отколкото като Венелин(нищо лично просто му скивах снимките в Олимп)