Как да кача мускулна маса ?

ST

15.12.06
13:11

За мен мога да кажа следното : :)
ръст - 1.72
тегло - 53kg
възраст - 16 години
обилка на тялото - 74-81cm
Искам да кача малко килограми  :roll:  , също искам ако може да препоръчате хранителни добавки .. кои са за покачване на теглото и не са вредни :D .Главната ми цел е да имам мускулна маса и сила :wink:
Благодаря :!:  :wink:
П.П Прочетох тази тема http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=1681 и мисля , че съм написъл най-важното според мен - ръст , тегло , възраст :wink:

FZ

15.12.06
14:56

Мисля че ти е още рано за добавки .
За сега наблегни на доброто ядене , въстановяване и подходящата програма за теб.

15.12.06
15:14

ядеш по 5-6 пъти на ден качествени храни (месо, ориз и всякакви такива млечни продукти и бобови култури)
А нещо много важно, защото всеки ден ставам свидетел :
От закуски не става работата ! Така че си влагай парите в по-горе посочените храни

ST

15.12.06
20:01

Благодаря ви много :wink:

20.12.06
18:15

Петко К - Няма нужда да пускаш едно и също на няколко места! И пиши с нормален шрифт.

JI

20.12.06
19:53

1 сант на месец е много  не се учудвай . Вообще не е малко ти какво си мислиш ?

VS

20.12.06
21:26

[quote author=“JiVk0”]1 сант на месец е много  не се учудвай . Вообще не е малко ти какво си мислиш ?

дай и на мене по 1см ... :) аз ги качвам поне за 2-3 ..

21.12.06
19:47

1 см на ръка можеш да качиш за 1 седмица и за 3 месеца ако ръката ти е 45 примерно

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1