Кажете си мнението за тази пишман-програма :)

21.12.06
17:38

Здравейте!
Аз съм на 18 години.Висок съм 1,89м и тежа 90 кг.В момента нямам възможност да ходя в фитнес зала и тренирам вкъщи.Искам да кача малко маса и след това(напр. към март-април) да се заема и с малко отслабване...  :wink:  Знам, че наизуст не може да се направи оценка, но все пак... :)

Въпроса ми е пропускам ли нещо важно? Разгрявам и след това започвам.Разтягам и между сериите,почивката ми е м/у 1-2 мин.(гледам да не се задъхвам мн).Наблягам доста на краката. :) Между упражненията за ралични мускулни групи почивам също толкова.Чел-недочел тва измислих...  :oops:

ПОНЕДЕЛНИК
Гръб
5 серии * 15 повт.
Лицеви опори
5 серии * 12 повт.
Бицепс
8 серии * 8 повт.
ВТОРНИК
Клек
6 серии * 15 повт.
Коремни преси
3 суперсерии * 15 повт.
СРЯДА
Гръб
5 серии * 15 повт.
Лицеви опори
5 серии * 12 повт.
Бицепс
8 серии * 8 повт.
ЧЕТВЪРТЪК
Клек
6 серии * 15 повт.
Коремни преси
3 суперсерии * 15повт.
ПЕТЪК=СРЯДА
СЪБОТА=ЧЕТВЪРТЪК
НЕДЕЛЯ-ПОЧИВКА

Петко К - имаш бутон Edit, не пускай поредни постове.

IC

21.12.06
18:12

според мен ако искаш да качваш , увеличи кг и напраи повторенията 6-8

21.12.06
18:13

Прави по по малко повторения. Например 6-8 са за маса, а тези където ги правиш ти са повече за релеф

IN

21.12.06
18:59

Прави от 8 до 12.Не ги слушай тия глупости кое е за релеф кое е за маса.На 12 повторения аз раста много повече отколкото с по 8…важното е да се напомпа мускула,тогава ще расте...

MO

21.12.06
22:22

[quote author=“InDaHEad”]Прави от 8 до 12.Не ги слушай тия глупости кое е за релеф кое е за маса.На 12 повторения аз раста много повече отколкото с по 8…важното е да се напомпа мускула,тогава ще расте...

Просто прави 1 седмица 5-повторения ,2 седмица-10-12повторения,
3 седмица правиш 6-9повторения ,опитвай се да правиш всяка седмица различни повторения -тогава ще растеж още повече.

22.12.06
10:34

[quote author=“InDaHEad”]Прави от 8 до 12.Не ги слушай тия глупости кое е за релеф кое е за маса.На 12 повторения аз раста много повече отколкото с по 8…важното е да се напомпа мускула,тогава ще расте...

Растежа и релефа зависят от начина на хранене. Може да се расте и с 4 и с 15 повторения, просто имаме различни типове хипертрофия.
А за да расте мускула не е основно напомпването, то е само страничен ефект.

22.12.06
16:10

Относно яденето - ям често(5-6 пъти на ден) и по малко.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1