програма за горната част на тялото

NI

04.11.04
21:04

исказм да  увелича размера на раменете (по широки) по-широк гръден кош,гръб,гърди,трицепс,бицепс,трапец и другите мусколи от краста нагоре
крака не ми трябват защото съм колоездач и са ми достатачно разжити 
иначе тренирам от към 2 години пража набираниа кофички с гирички в нас си тренирам но имам вазможност за фитнес доста добар та да питам хода от кам месец но програмите са за цялото тяло  а другите които са за напреднали маи са ми доста тежки да хода 5 дена на фитнес  още ми е рано
мерси предварително :D
ПП Колкото по-бързо качвам маса толкоз по-добре тоест изкам колкото може по-бързо да кача маса
Горе вдясно има бутонче “промени”, използвай го друг път. :wink:
Mr_Muskul

05.11.04
09:31

Поогледай се, има доста програми за начинаещи в и около сайта. Харесай си нещо, в което няма или почти няма крака (защото другите мускули искаш да ги развиеш, доколкото разбрах) и давай...
Само един съвет (не че и сам няма да се досетиш) - ходи в залата не повече от 2-3 пъти седмично.
Все пак, ако искаш пусни повече подробности за това какво искаш, какво можеш и какво смяташ да правиш и ще измислим нещо.

Успех! :wink:

NI

05.11.04
12:47

значи висок съм 188 см тегло 70 изкам да увелича гръдната обиколка защото съм доста тесен и също раменете  изкам програма която така да е направене  и комбинирана,че да дава максимални  резултати
защото имам сила и смятам че няма да имам проблем а и има кои да ми показва в залата за правилното правене на упражненията
аз си избрах от саита  ТРИДНЕВЕН  СПЛИТ за напреднали-Вариант 2  
но има и крака а и незнам ако махна краката какво да сложа да не претовара другите  мусколи
мерси предварително 
:D :)  :o :lol:

05.11.04
12:59

Спри или намали карането на колело - за да качиш маса.

NI

05.11.04
17:33

почва зима повече няма да карам изкам да кача маса сега зимата че нямам сила да държа колелото
малко е смешно защото краката ми са по-големи от горната част на тялото

DO

05.11.04
19:26

Не мисля че краката ти са по-големи само от колелото , вероятно това е и до генетика . Правилно си се ориентирал с упражнения за торса , но не бива да изключваш краката , още повече че макар и парадоксално , след тренировка за крака , по-лесно се качва маса и в горната част , просто се опитай да тичаш по малко и да правиш упражнения за торса , опитай се да работиш със свободни тежести и се ориентирай към базови , а не оформящи упражнения !

05.11.04
20:07

[quote author=“dontoni_”]но не бива да изключваш краката , още повече че макар и парадоксално , след тренировка за крака , по-лесно се качва маса и в горната част

Това според мен е доста важно  :wink: 
Препоръчвам ти ако нямаш желание да правиш тренировки за крака поне прави само клекове, защото тялото се мъчи да компенсира и така се качва и в горната част.Много странно,нали?

06.11.04
19:17

според мен, щом искаш да качиш гърди,трицепс и рамо можеш да тренираш повече на лежанка,тъй като тя развива и трите.Също така и вертикален скрипец,който ще ти помогне доста за гръб и гърди.

NI

08.11.04
19:20

mersi za otgoovrite значи трябва и крака да тренирам за по-добър резултат
а с по тешко по-добре ли е да си права сериите  максимално да се изцеждам

08.11.04
21:35

е то постепенно са качва тва нещо,почни сега с колкото можеш пък по като свикнеш на тази тежест преминаваш на по висока  :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1