гръб

15.12.06
21:21

Понеже забелязвам че имам застой в гърба а и вече месец карам на тая програма то нормално ....бих искал да ми кажете някаква примерна тренировка за гръб..176см 74кг 15 год.стаж-6 месеца долу горе.Сигорно ще ми кажете да тренирам поне като стана на 16 обаче твърдо съм решил по раничко....

15.12.06
21:29

http://www.bb-team.org/training/000157.php
Че аз тренирам от 9-10 годишен ама сега почнах по-често да ходя.

15.12.06
22:03

alleN все пак ако споделиш с нас какви упражнения правиш за да не ти препоръчваме същите и да те попитам как разбра че имаш застой като си на тази програма едва от месец???

16.12.06
10:44

[quote author=“alleN”]Понеже забелязвам че имам застой в гърба а и вече месец карам на тая програма то нормално ....бих искал да ми кажете някаква примерна тренировка за гръб..176см 74кг 15 год.стаж-6 месеца долу горе.Сигорно ще ми кажете да тренирам поне като стана на 16 обаче твърдо съм решил по раничко....

Кви упражнения правиш ????  :shock: Постни нещо за да знаеме с кво да ти помогнеме

17.12.06
18:26

много ме съмнява да има застои с 6 месечен стаж :roll:
много по-вероятно е да намалеят темповете на растеж, което е нормално.

22.12.06
18:45

1.Придърпване на верт.скрипец - 3х8
2.придърпване на верт.скрипец - 3х8(с тесен хват)
3.гребане с дъмбел - 3 х 8 или чукчета - 3 х 8 (редувам ги )
4.долен скрипец - 3 х 8
5.Мъртва тяга
Много ли са ми упражненията правилно ли съм ги подредил и добре ли е като цяло .....

22.12.06
18:55

с тия 6 месеца много трудно можеш до кажеш че си в застой :) а ти иначе яж яко и няма да си в застой

22.12.06
18:57

е мислиш ли че не ям яко : ) а колкото до тренировката.Правилно ли съм си я измислил : )

FI

22.12.06
20:08

[quote author=“alleN”]1.Придърпване на верт.скрипец - 3х8
4.долен скрипец - 3 х 8
5.Мъртва тяга
Много ли са ми упражненията правилно ли съм ги подредил и добре ли е като цяло .....

ми как искаш да растеш със само едно упражнение за гръб...?
освен тягата тука аз друго не виждам.прекалено много се оповавате на тия машини...тва е щото ви мързи да правите истинските тежки упражнения и после питате що не става.
покажете ми някои които да е направил гръб със скрипци??

23.12.06
08:34

[quote author=“alleN”]1.Придърпване на верт.скрипец - 3х8
4.долен скрипец - 3 х 8
5.Мъртва тяга

:arrow: Екстенций 1-2 серий за разгравка
:arrow: М.Тяга 4х8
:arrow: Чукове 4х8
:arrow: Мечка///Гребане с дъмбел 4х8 .... Можеш да ги редуваш ...
:arrow: Пулл Овер

Бате пробвай така тва е супер тренировка и гърба ти ще друпне ..... Както каза момчето преди мен мани ги тия лайняви скрипци ти от тях мускул не можеш да направиш  :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1