Лек проблем

22.12.06
10:22

Значи проблема ми е че едната рака по голяма от другата с 3см близо едната е 38,5 др 35,5см тренирам ги еднакво упр. за раце са ми
1.лег тесен хват 3х8
2.френска преса 3х8
3.кик-бек 3х8
бицепс
1.сгъване с щанга3х8
2.сгъване с дъмбели 3х8
3.концентрирано 3х8
мисля да за бицепс да смена и да правя така
1.сгъване на дъмбел от склот 3х8
2.сгъване на дъмбели 3х8
3концентрирано 3х8
кво мислите добре ли е така и дали ще ги изравня ? след време разбирасе..

22.12.06
18:53

с времето всичко ще си дойде на мястото...... любопитно ми е само да не си спортувал нещо преди това .... защото и аз имах 3 см разлика в предмишниците но играех 8 год тенис на корт и явно това е оказало влияние :)

22.12.06
18:56

ами не съм се занимавал сериозно със спортове :) нз ква е причината но след време ще се оправи предполагам като тренирам само с дъмбели

22.12.06
18:59

е то е нормално да не е всичко еднакво.Все ще има малко разминаване

22.12.06
21:37

Имах същия проблем, но го разреших. Когато почнах да тренирам всички в залата бяха луди по големите тежести. И аз нали съм мъж слагах колкото се може по-тежко, въпреки че не знаех как точно се изпълняват половината упражнение и нямах никаква техника.
От всичко това съм развил паразитно движение на рамото(извъртах го сякаш си стягах трапеца)което изобщо не се забелязваше и не го усещах, но от това симетрията на цялото тяло се развали даже стана грозна.  Прекъсвал да тренирам защото си мислех че ще стане по-лошо. И не беше някаква малка разлика защото е нормално да има такава но 0.5-1см. Различни ми бяха предните рамена, горната част на гърдите, гърба и ръцете, като само при ръцете имах 3-4 см разлика. С времето разбрах че всичко е от големите тежести, дясната страна ми е по-слаба(левичар съм)и като е много тежко и не мога повече си извивам леко рамото и довършвам движението. Сега като знам каде съм грешал и след 2 години работа по симетрията съм добре, но за мен най-важна е техниката на едно упражнение.

Ако искаш да управиш ръцете като дигаш се старай да не правиш паразитни движения, не е важна нито тежеста, нито повторенията. Важно е правилното и бавно зипълнение така че да усещаш напрежението в мускула. Забрави също читинга, форсираните повторения и всякакви други техники за “изцеждане на мускула”.  Точно в края на сериата е най трудно и сме най-склонни да не изпълняваме правилно повторенията. Успех!!!  8)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1