22.12.06
21:33
Здравейте!Изчел съм доста неща във форума...нещо съм се навил за Mega Mass 300 - Universal ,един познат от фитнеса ми сподели,че преди 2 години е пил този гейнър и е качил 4кг за един месец...
Колебая се наистина дали си заслужава въпросния продукт,като съм 63 кг на 177см висок.
Искам маса това е :oops: Пих ПРО ГОЛД 90 и се почувствах набутан с 21,5лв от него..но както и да е.
Изкажете си мнението моля,да го купя ли гейнъра,ще има ли ефект-като ям добре..
на ден примерно ям - овесени ядки с кисело мляко - по 1 2 пъти дневно.
От днес вече започвам да обръщам сериозно внимание на ориза(колкото и да го мразя)
В училище или си нося - пилешко или варени картофи със сирене,а ако не си нося нищо - банан с кисело мляко.
Опитвам се и да ям месо през деня.
В общи линий това хапвам,та очаквам включване наистина! :oops:
[quote author=“mnh”]Здравейте!Изчел съм доста неща във форума...нещо съм се навил за Mega Mass 300 - Universal ,един познат от фитнеса ми сподели,че преди 2 години е пил този гейнър и е качил 4кг за един месец...
Колебая се наистина дали си заслужава въпросния продукт,като съм 63 кг на 177см висок.
Искам маса това е :oops: Пих ПРО ГОЛД 90 и се почувствах набутан с 21,5лв от него..но както и да е.
Изкажете си мнението моля,да го купя ли гейнъра,ще има ли ефект-като ям добре..
на ден примерно ям - овесени ядки с кисело мляко - по 1 2 пъти дневно.
От днес вече започвам да обръщам сериозно внимание на ориза(колкото и да го мразя)
В училище или си нося - пилешко или варени картофи със сирене,а ако не си нося нищо - банан с кисело мляко.
Опитвам се и да ям месо през деня.
В общи линий това хапвам,та очаквам включване наистина! :oops:
Не случайно е казано че боди билдинга е спорта на богатите и не мисля,че може да очакваш каквито и да е резултати от даването на 30лв в рамките на 1 месец.Вълшебни продукти има,но не са 30лв на месец,за това тренирай здраво,приемай към 3000кКал на ден и заспивай преди 12 часа.Това е което мога да кажа аз.
ох..от притеснение да не пропусна нещо да напиша... на 16 почти 17 години съм :oops:
Тренирам малко повече от 2 месеца,като и преди съм тренирал - у дома...
Знам че не мога да очаквам чудеса от 30лв месечно...но поне дали ще има резултат от него?