20.12.06
19:12
Здравеите значи тренирам от година и 2/3 месеца но каквото и да правя гърдите ми не растат значи тренирал съм ги със много тежко с малко повторения с леко с много повторения а гърдите не разтат ... :( след тренировка се чувствам напомпен ама после все едно не съм ги правил та сега тренирам
3х20 лицеви опори (загрявка)
3х12-14 повдигане от лег с лост
3х12-14 повдигане от полулег с дъмбели
3х10 правя флаис от обратен наклон
Заите съвет претренирам ли ... :)
20.12.06
19:24
Как ще растат като ти правиш за релеф ? Прави по 6-8 повторения и 4 серии. Яж повечко и по малко повторения на упражненията. Няма смисъл от толкова много лицеви упори. Прави макс 1 серия и после с леки кг загрей на лежанката. Също може да правиш и кофички с напред изнесено тяло, за външната част на гърдите, да се оформят.
Според мен тренирай така
1х20 - лицеви опори
4х6-8 - от лег
4х6-8 от полулег с дъмбели
4х6-8 от обратен наклон с лост
2х10 флайс
20.12.06
20:53
дам предложението на northshore` е идеално а може да опиташ това което правя аз :
Разтваряне на дъмбели от наклон - 12/10/8/6
Лег - 12/10/8/6
Разтваряне на дъмбели от обратен наклон - 12/10/8/6
Кросоувър - 4 х 12 (с задържане)
Гледай на първите три упражнения да качваш килограмите на всяка серия, а с кросоувъра само да ги донапомпаш!
Виж ми аватара и си прецени дали върши работа или не! При мен влиза много добре, гърдите ми се напомпват много здраво! Успех!
20.12.06
21:02
аз преди правих с много килограми 6-8 повторения нямаше ефект и сега реших да правя релеф дано да потръгне раутата някак си ама не ...
20.12.06
21:05
Всички се хвърляте на тренировката, а може би храненето на момчето е под всякаква критика.
Помисли над тая тема с храната. За тренировката не прави повече от 3 серии по 8 повторения и само 1 загряваща лицеви. Всичко над това е излишзо за човек с твоя стаж. Също така съобразявай килограмите така, че на 2рата и 3 тата серия на последното повторение да ти помага някой. И пак казвам наблегни на правилното хранене, ако имаш възможност.
20.12.06
21:09
Ами виж са пробвай различни неща докато не видиш нещо което да ти действа! Вчера ходих в един фитнес и се хванах за главата :shock: ! Един пич напраи някъде 30 серии лежанка и си тръгна! Незнам кво беше тва ама гърдите му бяха огромни. Правеше някви специални серии - 10 повторения с по 90 - 95 - 100 - 105 кг, след тва обратно 105 - 100 - 95 - 90 и така 4-5 пъти. Тоя човек ме разби направо. Гърдите му щеха да се пръснат кат се съблече. Като порасна още ще го пробвам! Засега съм още млад :D :D :D
20.12.06
21:42
[quote author=“Jorku”]Всички се хвърляте на тренировката, а може би храненето на момчето е под всякаква критика.
Помисли над тая тема с храната. За тренировката не прави повече от 3 серии по 8 повторения и само 1 загряваща лицеви. Всичко над това е излишзо за човек с твоя стаж. Също така съобразявай килограмите така, че на 2рата и 3 тата серия на последното повторение да ти помага някой. И пак казвам наблегни на правилното хранене, ако имаш възможност.
Не си се зачел в поста ми. Написал съм да се храни повечко ;)
20.12.06
21:44
Е под повечко ти откъде знаеш той какво разбира?
[quote author=“_FaCe_”]Здравеите значи тренирам от година и 2/3 месеца но каквото и да правя гърдите ми не растат значи тренирал съм ги със много тежко с малко повторения с леко с много повторения а гърдите не разтат ... :( след тренировка се чувствам напомпен ама после все едно не съм ги правил та сега тренирам
3х20 лицеви опори (загрявка)
3х12-14 повдигане от лег с лост
3х12-14 повдигане от полулег с дъмбели
3х10 правя флаис от обратен наклон
Заите съвет претренирам ли ... :)
Пробвай тогава савсем различно нещо ..... Махни горния лег .... прави нещо такова
2 серий разгрявка 1 та може лицеви другата на лежанката
:arrow: 2х8 Хоризонтален лег
:arrow: 2х8 Обратен лег
:arrow: 2х8 Флайс
:arrow: 2х8 Кофички