20.12.06
09:17
Вярно ли е че е хубаво да се тренират повече от веднъж в седмицата ?
20.12.06
10:22
[quote author=“Kamberooo”]Вярно ли е че е хубаво да се тренират повече от веднъж в седмицата ?
Не! Все пак са малка мускулна група, и твърдо мисля, че не трябва да се тренират повече от 1 път
20.12.06
10:35
Напротив,при тези групи(знам за предмишницата и прасеца де,трапеца нз)възстановяването е по-бързо и се претренират доста трудно.Аз нямам нужда да ги тренирам повече от веднъж,но ако ти изостава предмишницата няма проблем да я тренираш два пъти.
[quote author=“Kamberooo”]Вярно ли е че е хубаво да се тренират повече от веднъж в седмицата ?
Даже някои ,като мен например и въобще не ги тренират :wink:
20.12.06
12:30
Не ти трябва повече от веднъж да ги правиш. Доста хора не правят предмишница и трапец изобщо.
Може и ако искаш всеки ден да ги правиш...но няма да има смисъл :wink:
Прави си веднъж в седмицата трапец(с рамо или с гръб) и прасец(с краката),а заеби премишницата...достатъчно се натоварва при трена за гръб,бицепс и т.н.
20.12.06
18:11
А вярно ли е 4е като правиш тяга няма смисъл да правиш трапеца отделно, след тягата не си 4уствам трапеца а на другият ден запо4ват едни мускулни трески за по 4 или 5 дена какво да правя :roll:
Да, може и да не правиш допълнително. Аз поне не правя.
Прасеца е задължително да го тренираш поне по един път .... Предмишницата няма смисъл и нея ..... И Трапеца няма смисал да тренираш .... Както е казал Митко Димитров трапеца се тренира сам :wink: