22.12.06
20:33
Значи въпроса ми е, дали правилно съм комбинирал упражненията за гръб, а упражненията са:
1-Вертикален скрипец / Набирания
2-Гребане със щанга
3-Мечка
4-Пулоувър
Благодаря ви предварително за отговорите :wink:
22.12.06
20:39
скрипеца последен го сложи
набиране
гребане
мечка
скрипец
23.12.06
03:31
На мен ми харесва.
[quote author=“niksoft”]Значи въпроса ми е, дали правилно съм комбинирал упражненията за гръб, а упражненията са:
1-Вертикален скрипец / Набирания
2-Гребане със щанга
3-Мечка
4-Пулоувър
Благодаря ви предварително за отговорите :wink:
Замени скрипеца с М.Тяга и ще стане чудно :wink:
тяга ????? незнам ама без тяга .. некакси каква е тази тренировка. ако почнет да се оправдавате че било некво си там еди кво си и сумати оправдания нема да стане номера ..
от няколко месеца правя гръб само със свободни тежести -базови упражнения и съм много доволен. а и по принцип гледам да избягвам машините
:wink:
Значи в крайна сметка тренировката, която съм предложил е добра??? Мъртва тяга трудно правя като първо упражнение, но като последно мога и да го включа, а и друго, нали тези упражнения ще ми помогнат, както за разширяване на гърба (за развиване на перките), така и за неговото уплътняване!!! Благодаря ви за отговорите !!! :wink:
За да ти е плътен и хубав гърба тягата си я сложи първа !!!! Чуковете са за горната част а за ширина най-доброто упражнение е гребане с дъмбел !!!! Махни тия шибани скрипци :wink: