Тренировка за гръб-консултация

22.12.06
20:33

Значи въпроса ми е, дали правилно съм комбинирал упражненията за гръб, а упражненията са:

1-Вертикален скрипец / Набирания
2-Гребане със щанга
3-Мечка
4-Пулоувър

Благодаря ви предварително за отговорите  :wink:

FI

22.12.06
20:39

скрипеца последен го сложи
набиране
гребане
мечка
скрипец

22.12.06
22:18

[quote author=“FIREBLADE”]скрипеца последен го сложи

Не е задължително

На мен ми харесва.

23.12.06
08:28

[quote author=“niksoft”]Значи въпроса ми е, дали правилно съм комбинирал упражненията за гръб, а упражненията са:

1-Вертикален скрипец / Набирания
2-Гребане със щанга
3-Мечка
4-Пулоувър

Благодаря ви предварително за отговорите  :wink:

Замени скрипеца с М.Тяга и ще стане чудно  :wink:

23.12.06
10:25

тяга ????? незнам ама без тяга .. некакси каква е тази тренировка. ако почнет да се оправдавате че било некво си там еди кво си и сумати оправдания нема да стане номера ..

23.12.06
12:20

от няколко месеца правя гръб само със свободни тежести -базови упражнения и съм много доволен. а и по принцип гледам да избягвам машините

23.12.06
12:42

Гръб, Гърди, Рамо и Бицепс правя САМО със свободни тежести.

23.12.06
12:56

[quote author=“RAMBO”]Гръб, Гърди, Рамо и Бицепс правя САМО със свободни тежести.

:wink:

24.12.06
11:34

Значи в крайна сметка тренировката, която съм предложил е добра??? Мъртва тяга трудно правя като първо упражнение, но като последно мога и да го включа, а и друго, нали тези упражнения ще ми помогнат, както за разширяване на гърба (за развиване на перките), така и за неговото уплътняване!!! Благодаря ви за отговорите !!! :wink:

24.12.06
12:06

[quote author=“niksoft”]Значи в крайна сметка тренировката, която съм предложил е добра??? Мъртва тяга трудно правя като първо упражнение, но като последно мога и да го включа, а и друго, нали тези упражнения ще ми помогнат, както за разширяване на гърба (за развиване на перките), така и за неговото уплътняване!!! Благодаря ви за отговорите !!! :wink:

За да ти е плътен и хубав гърба тягата си я сложи първа !!!! Чуковете са за горната част а за ширина най-доброто упражнение е гребане с дъмбел !!!! Махни тия шибани скрипци  :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1