20.12.06
01:34
Искам мнение по въпроса дали като тренирам около 20:30 е лошо,защото са ми го казвали.Кога е най-доброто време за фитнес
20.12.06
10:30
Не.
Има вече такава тема.
По принцип след 6 не е пепоръчително да се извършва тежта физическа дейност
[quote author=“koleto_pz”]По принцип след 6 не е пепоръчително да се извършва тежта физическа дейност
Защото ...... ?
23.12.06
13:52
По принцип тялото ти и биологичния му часовник е настроено по-пасивно в часовете преди съня. В късните часове силата ти е по-малка. Освен това физическата активност предизвиква процеси, които те разсънват и възбуждат организма ти и така няма да можеш да заспиш веднага след това. Но! Имаше един опит с американски студенти, при който тренираха групи в различно време на денонощието. Групата, която тренираше в най-гадното за организма време - между 02-04:00 през ноща, даде най-добри резултати на тестовете на края. Какъв е извода. Ами спортувай - няма значение по кое време. Важното е да спортуваш!
23.12.06
13:56
Нямаш проблеми, тренирай си така.
[quote author=“emzo”][quote author=“koleto_pz”]По принцип след 6 не е пепоръчително да се извършва тежта физическа дейност
Защото ...... ?
Ми не съм експерт ама така ми пише в учебника по биология
23.12.06
20:03
Чел съм, че е най-добре между 4 и 6 часа да се тренира. Аз съм ученик и съм пробвал кога ли не, притиснат от часовете и не са ми причти тренировките след и преди 9 часа (сутрин и вечер). По средата на деня най-върви щангата....
23.12.06
20:16
Тренираш когато можеш. 1вите пъти ще е тегаво, после ще свикнеш и няма да имаш никъв проблем без значение дали е в 6 сутринта или в 22 вечерта. Организмът ти ще се адаптира.
Щом по това време имаш възможност да тренираш - няма проблем. Хубаво е, обаче да е по едно и също време!
29.12.06
12:01
Тренира се кой когато може. Важното е да се тренира.