Полуег или лег с дъмбели?

23.12.06
13:55

Сега тренировката ми за гърди е такава:
1 лег с щанга
2 полулег с щанга
3 лег или полулег с дъмбели
4 кофички

Искам да Ви попитам за мнение при 3то упражнение кой от двата лега да правя. Вече 2 пъти правих от полулег и има напомпване но удря малко и в рамената, та може би ще ги менкам. Кажете си мнението.

23.12.06
14:07

[quote author=“Jorku”]Сега тренировката ми за гърди е такава:
1 лег с щанга
2 полулег с щанга
4 кофички

Искам да Ви попитам за мнение при 3то упражнение кой от двата лега да правя. Вече 2 пъти правих от полулег и има напомпване но удря малко и в рамената, та може би ще ги менкам. Кажете си мнението.

прави обратен наклон... все тая какво - избери си...

23.12.06
14:13

Зависи коя част на гърдите ти е по напред

[quote author=“TREVATA”]Зависи коя част на гърдите ти е по напред

Горната смея да кажа.

23.12.06
16:03

1 лег с щанга
2 полулег с щанга
4 кофички

1 лег с щанга
2 флайс от лег
3 полулег с дъмбели
4 кофички
Успех!

23.12.06
16:40

[quote author=“Jorku”][quote author=“TREVATA”]Зависи коя част на гърдите ти е по напред

Горната смея да кажа.

Еми бате сам си отговори на въпроса  :wink:

23.12.06
18:35

1 лег с щанга
2 полулег с щанга
4 кофички

И моята тренировка за гърди е такава, но вместо да повтарям лег и полулег с щанга и после с дъмбели аз ги сменям през седмица, а съм добавил като 4 упражнение флайс и съм много доволен. Предпочитам разнообразието на упражненията. Успех!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1