Въпрос за краката

27.12.06
17:05

Тренирам от 3 месеца и досега не съм правил крака, защото са ми казали, че не е хубаво да се правят в началото. Въпрос 1: Дали вече е време да започвам да правя крака и ако не, след колко време да започна?
Въпрос 2: Вярно ли е, че от клек с щанга се расте ?
Благодаря

27.12.06
17:09

Краката според мен е можело да ги парвиш още в началото, все пак те се около 50% от мускулите на тялото, а за това клякане с щанга ако съм разбрал правилно гожориш за клек. Това е едно от основните упражнения за маса така че мисля че ще ти пораснат да.

РО

27.12.06
17:14

Не знам кой ти го еказъл това за краката че не е хубаво да се тренират в началото но те е излъгал много .
Можело е да ги тренираш спокойно . Така че няма смисъл да ги ощетяваш повече ами започвай да ги тренираш .

ZO

27.12.06
17:25

Да вярно си е както каза ГОВЕДОТО краката са една много важна мускулна група без която тялото ти няма да излгежда добре  :wink:  такаче започни да ги тренираш защото е адски грозно човек сас гръб 130 например и крака като “клечки за зъби”  :wink:  По здрави !

FZ

27.12.06
17:56

[quote author=“chaika”]Тренирам от 3 месеца и досега не съм правил крака, защото са ми казали, че не е хубаво да се правят в началото. Въпрос 1: Дали вече е време да започвам да правя крака и ако не, след колко време да започна?
Въпрос 2: Вярно ли е, че от клек с щанга се расте ?
Благодаря

По втория въпрос , расте се да .
Тренирай краката за да не мясаш на Попай морякъ.  :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1