Оформяне на ръцете

RA

03.11.04
20:04

Искам да попитам за подходящи упражнения за оформянето на бицепса и трицепса.Тренирам ги в 1 ден.Искам да се съсредоточа максимално в оформянето им.И кой мускул да правя пръв?

03.11.04
20:16

какво по-точно имаш в предвид под “оформяне”, може да означава доста неща  :D

RA

03.11.04
22:15

Имам маса на бицепса и на трицепса но нямат форма.Бицепса е някъв Дълъг :) а трцепса изглежда някакси несиметрично в смисал външната му глава е нява дебела неоформена а дългата не е баш дълга.Долната и час въобще я няма.

MI

03.11.04
22:40

За трицепса да го пооправи6 е хубаво да прави6 кик бек с дъмбел!!!

07.11.04
01:50

ше праиш за бицепс вдигания с крив лост,сгъване на дъмбели,за трицепс ще правиш френско,дърпане на горен скрипец,сгъване на дъмбел зад врата.

BA

14.12.04
20:11

според мен е по добре да не тернираш бицепс и трицепс в един ден :) по добре ги преразпредели с некои други групи примерно бицепс гърди, трицепс гръб и така :) според мене нема смисъл да ги тренираш в един ден .може би и от това идва проблема :) Успех

BO

14.12.04
23:00

[quote author=“basketball”]според мен е по добре да не тернираш бицепс и трицепс в един ден :) по добре ги преразпредели с некои други групи примерно бицепс гърди, трицепс гръб и така :) според мене нема смисъл да ги тренираш в един ден .може би и от това идва проблема :) Успех

хмм... има много статии и препоръки, както и привърженици за тренировката бицепс/трицепс. Аз тренирам така няколко месеца (2-3 месеца) и ръцете ми тръгнаха (вече 2см+ , а не съм начинаещ) ... преди тренирах бицепс и трицепс с други групи. Но да не забравяме, че при мен може да действа, а при друг не. А още повече, по-важна е диетата... не толкова кое с кое... има ли интензивност... това което остава е диетата

18.12.04
01:12

За оформяне предимно но скрипци упражнения с бавно темпо и мин 10 повторения

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1